Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Tak já se vyjádřím zpět k tématu - z mého pohledu na velikosti záleží a ne že by to byl důvod k ukonční vztahu - žádný by ani nezačal. Nechci to vyjadřovat v cm… jde o celkový estetický dojem a hlavně tvar. Možná se dá s malým kašpárkem hrát velké divadlo, ale koukat se na to prostě nechci… Ideální je rovný (příp. banán nahoru), s větším růžovým žaludem, pěkně žilnatý, růžový a voňavý…
Musím souhlasit. Také bych si nezačala s chlapem, co pod poklocem nic nemá. A co se týče „i s malým kašpárkem se dá hrát velké divadlo“, tak já dodávám, ano, ale „nesmí to být příliš velké drama“. Myslím si, že chlap s malým penisem se cítí vnitřně hůř, nežli ženská, která řeší problémy, jako zakladatelka.
Každá máme jiné chutě, ale penis u dospěláka o velikosti, jako krabička od sirek, to by mě neuspokojilo ani v nejmenším. Já osobně bych necítila vůbec nic při souloži s malým penisem. Jsem na ty vyvinutější rozměry ![]()
Zdravím všechny
,
Je mi 16 let a jako každý kluk řeším velikost údu
Můj penis má na délku cca 15 - 15,5 cm a šířku 4,5 cm (snad ještě povyroste
). Mám partnerku, která si nestěžuje a dokážu jí dovést většinou k orgasmu penisem
Mé partnerce je 15 let a bojím se, že až bude starší, tak se jí zvětší pochva :/ Myslíte, že se opravdu o dost zvětší, nebo mám zase jen další mindrák? Jinak už tolik neřeším penis, jelikož jsou na tom hůř i lépe a z toho vycházím
Každý chlap píše, jak ho má 17 - 18 cm, ale kde se bere ten český průměr?
Prostě většina chlapů si přidává a myslím, že je to zbytečné
Důležitá je předehra i dohra
Pak nějaké mazlení a třeba si dát opáčko ![]()
@Salvador píše:
Zdravím všechny,
Je mi 16 let a jako každý kluk řeším velikost úduMůj penis má na délku cca 15 - 15,5 cm a šířku 4,5 cm (snad ještě povyroste
). Mám partnerku, která si nestěžuje a dokážu jí dovést většinou k orgasmu penisem
Mé partnerce je 15 let a bojím se, že až bude starší, tak se jí zvětší pochva :/ Myslíte, že se opravdu o dost zvětší, nebo mám zase jen další mindrák? Jinak už tolik neřeším penis, jelikož jsou na tom hůř i lépe a z toho vycházím
Pak nějaké mazlení a třeba si dát opáčko
A kolik je český průměr???
Ahoj atominnka
,
Zajímam se dost o ženy a jejich požadavkům.
Kolikrát si čtu články s údama a tam několik lidí píše, že český průměr je 14, 14,5, 15 atd..
Myslím, že se to bude pohybovat okolo 15 - 16 cm
Přeji pěkný večer…
@Salvador píše:
Ahoj atominnka,
Zajímam se dost o ženy a jejich požadavkům.
Kolikrát si čtu články s údama a tam několik lidí píše, že český průměr je 14, 14,5, 15 atd..
Myslím, že se to bude pohybovat okolo 15 - 16 cmPřeji pěkný večer…
Tak málo? ![]()
@Petr84 píše:
Nee, to kecá, český průměr je 30 cm
@atominnka píše:![]()
![]()
Tak údaje se různí,,ěkde se udává 17cm, někde 15,89![]()
17 cm udavají chlapi tak možná anonymně do dotazníků. Podle lékařů a sexuologů je to tak kolem 14 cm v erekci
@Petr84 píše:
17 cm udavají chlapi tak možná anonymně do dotazníků. Podle lékařů a sexuologů je to tak kolem 14 cm v erekci
Tak z vlastní zkušenosti jsem se povětšinou setkávala spíš s těmi sedmnáctkami a trochu tlustšími.. Extrém bylo 23 cm v erekci a tomu odpovídající šíře a jako sorry - tohle ať si pánové už strkají někam do díry v plotě ![]()
Ale pak se to nějak zlomilo a najednou mi přišli ti „český průměr“..
Zvykla jsem si ![]()
@Salvador píše:
Zdravím všechny,
Je mi 16 let a jako každý kluk řeším velikost úduMůj penis má na délku cca 15 - 15,5 cm a šířku 4,5 cm (snad ještě povyroste
Pak nějaké mazlení a třeba si dát opáčko
Tak tě uklidním, mladý pane - kor s tou šíří jsi absolutně v pohodě
Ženské ústrojí je veeelmi přizpůsobivé, a i když to není ze dne na den, tak si dokáže zvyknout na ledasco
Fakt. Ale aby to chudinka neměla tak těžké (jak ta, co po prckovi objeví Goliáše, tak ta co z klády přejde na kašpárka), tak je dobrý - jak dodáváš, taky vědět něco o tom, jak ji uspokojit a nespoléhat se jen na velikost.. Troufnu si tvrdit, že tajtrlík s osmnáctkou bude méně žádaný než nějaká desítka, co ví, jak s ní zacházet a ví jak zacházet i s dalšími částmi svého těla.. ![]()
@Amber_1977 Právě, proto ta moje otázka „tak málo?“. Osobnějsem se zat¨ím setkala spíš s tím nadprůměrem, kolem 20cm a 4cm v šířce
Zezačátku to nebylo nic moc, ale zvykla jsem si ![]()
Mám vzít pravítko a změřit mu ho
![]()
Teď spí ani by nevěděl
.
Jinak velikost fakt nevím, ale napíšu to otevřeně do pusy se skoro vleze
.