Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ged píše:
13 nebo 14 cm je spíš trapas a ostuda než možnost aspoň hodně mizernýho sexu.
Aaaaale kuš, koukám, že o tom asi víš kulový ![]()
Tech 13-14 je prumer, to znamena ze 50% chlapu ma tolik nebo min. Zakladni problem je v mereni, ono „borci“ si to meri od prdele a hledaj tam kazdy centak, takze pak hazej cisla jako 18, pricemz tech 18 ma podle tabulek par % lidi. Pero se meri zepredu od stydke kosti. Si premerte ty vase borce, ktery hazej cislama
Jsem slysel nazor zkusenyho cloveka, ktery navstuje swingers akce a vselijaky orgie a tvrdi, ze ma 15 a ze malokdo ho tam ma vetsiho, pricemz na internetu ma kazdy samozrejme aspon 20. ![]()
@Anonymní píše:
Tak pro mě by velikost penisu nebyla důvodem k rozchodu, stejně tak nějaká jiná „vada“ na krása… Měla jsem partnera s menším přirozením, ale byl to tak dokonalý člověkV sexu mě dokázal uspokojit a já jsem ani nepomyslela na to, že bych se s ním rozešla jen proto že je pod průměrem
Měla? A proč už nemáš?
@tradar píše:
Tech 13-14 je prumer, to znamena ze 50% chlapu ma tolik nebo min. Zakladni problem je v mereni, ono „borci“ si to meri od prdele a hledaj tam kazdy centak, takze pak hazej cisla jako 18, pricemz tech 18 ma podle tabulek par % lidi. Pero se meri zepredu od stydke kosti. Si premerte ty vase borce, ktery hazej cislamaJsem slysel nazor zkusenyho cloveka, ktery navstuje swingers akce a vselijaky orgie a tvrdi, ze ma 15 a ze malokdo ho tam ma vetsiho, pricemz na internetu ma kazdy samozrejme aspon 20.
Jelikož má podle tvých propočtů 50% chlapů průměr a nebo méně, tak to znamená, že 50% má více, ne?
Tím, že někdo chodí na swingers akce ještě neznamená, že má patent na měření průměrné délky pohlavních orgánů
Co když ti obdařenější nemají tak vysokou potřebu navštěvovat podobné „orgie“, jak píšeš?
/řečeno s nadsázkou/
PS: Jinak své borce si přeměřuju sama a věř nebo ne, s průměrem a podprůměrem jsem se setkala pouze ve čtvrtině případů. A taky si myslím, že na internetu se málokdo bude chlubit podprůměrem.
@tradar píše:
Tech 13-14 je prumer, to znamena ze 50% chlapu ma tolik nebo min. Zakladni problem je v mereni, ono „borci“ si to meri od prdele a hledaj tam kazdy centak, takze pak hazej cisla jako 18, pricemz tech 18 ma podle tabulek par % lidi. Pero se meri zepredu od stydke kosti. Si premerte ty vase borce, ktery hazej cislamaJsem slysel nazor zkusenyho cloveka, ktery navstuje swingers akce a vselijaky orgie a tvrdi, ze ma 15 a ze malokdo ho tam ma vetsiho, pricemz na internetu ma kazdy samozrejme aspon 20.
Ano, pán, co chodí na swingers party holt sežral h.vno Šalamounovo
. Měl by sis uvědomit, že na swingers nechodí ani 50% chlapů(kolik přesně nevím, ale určitě to bude celkem zanedbatelné procento). A jestli 50% má 13-14cm nebo míň, tak dalších 50% má teda víc, né?
Jinak s tím měřením - svému muži jsem ho „z legrace“ měřila a věř nebo ne, fakt má nadprůměr(19cm)
A neboj, vím, odkud kam se měří ![]()
Dobrý podvečer přeji. Musím dát za pravdu těm, kteří zde prezentovali průměrnou velikost erigovaného penisu okolo 13 cm. Což tedy opravdu znamená, že jsou muži, co mají penis delší, a také ti, co jej mají kratší. Dle „normálního“ rozdělení (viz Gaussova křivka) je největší procento mužů skutečně okolo průměrné hodnoty (neuvažujeme křivky šikmé doleva / doprava). Velikostí okolo 20 cm nebude tedy mnoho (např. okolo 5 %), stejně jako velikostí blížících se př. 7 cm. Navíc pro ženy, hloubka pochvy je běžně 6 až 8 cm (ale roztáhne se). Navíc, pokud někdo říká, že se setkal pouze s určitými hodnotami, měl štěstí / smůlu, nevypovídá to nijak o celkovém průměru (nepředpokládám 100 sexuálních partnerů).
Taky přijdu se svou troškou do mlýna ![]()
Spíš než velikost penisu bych řešil, co to dělá s partnerkou. Pokud se jí to líbí a nebo dokonce dosáhne orgasmu, tak je vyhráno. Na to stačí většinou bez problému penis menší než 15cm. Naopak při svých 18ti cm jsem měl s partnerkou problém, že se občas neudržím, přitvrdím a jí to je tak hluboko nepříjemné
Naopak jí se líbí dráždění prvních několika centimetrů pochy, na což určitě stačí i mnohem menší penis.
k mindrákum ze „zlých žen, které baží po obrovských penisech“
- bohužel s velmi malým penisem je člověk odepsaný. Operativně (natož jinými způsoby) se toho moc nevyřeší… Většina ženských mindráků (aspoň těch, které jsou veřejně ventilované) je v postavě, či poprsí. Poprsí může řešit těhotenství a plastika, kterou ale neuznávám - jsem dolňák, tak mě nekamenujte
A často se nakonec ukáže, že né každý chlap touží po dvou obřích pevných balonech za kterými vykukuje žena… s postavou (ač to mnoho žen a mužů nechce slyšet) se dá lehce zatočit pravidelných cvičením a dobrou stravou - tím nikoho s trochou tuku neodsuzuji, ale pouze poukazuji na to, že většina ženských a mužských problémů jde řešit… penis mezi ně bohužel nepatří a v tom je to peklo ![]()
Ahoj. Tak za sebe říkám, že na velikosti záleží. Já to mám opačně. Když je moc velký, bolí mě to. Za svůj život jsem měla dva partnery s opravdu velikým penisem a strašně mně to s nima v sexu bolelo. Museli jsme dělat jen určitý polohy. Sestra zase říká, že potřebuje právě ty větší, že malého necítí. Ono podle mě záleží jaká je ženská dole. Na cm ti to nevypíšu…
důvod k rozchodu to ale podle mě není. Vždycky se to dá nějak udělat. Třeba sexuální pomůcky??? Orální sex. Nějak si to vykompenzovat.
Ahoj, tak já mám ráda takový ten zlatý střed. Nějakého 20ti centimetrového obra bych nesnesla. Vyhovuje mi spíš tak kolem 12,13 cm. ![]()
@atominnka píše:
Ano, pán, co chodí na swingers party holt sežral h.vno Šalamounovo. Měl by sis uvědomit, že na swingers nechodí ani 50% chlapů(kolik přesně nevím, ale určitě to bude celkem zanedbatelné procento). A jestli 50% má 13-14cm nebo míň, tak dalších 50% má teda víc, né?
Jinak s tím měřením - svému muži jsem ho „z legrace“ měřila a věř nebo ne, fakt má nadprůměr(19cm)A neboj, vím, odkud kam se měří
Tak vám milé dámy popíšu svůj případ. měl jsem 12-ti letý vztah se ženskou, která měla orgasmus vnitřní i ten přez klitoris. takže no-problem. ale párkrát pod vlivem alkoholu mi naznačila že přece…jenom větší penis by ji nevadil. zkusil jsem ji naznačit že prodávají různé hračky atd. ale o tom nechtěla ani slyšet. nikdy ode mně neslyšela že má povadlá prsa a nebo že je nedejbože tlustá. ani náznakem. jsem velmi taktní blbec. měl jsem ji to vpálit do očí hned jak to vyslovila poprvé byl by konec. mám ho 12,5 cm. ![]()
@okolik píše:
Tak vám milé dámy popíšu svůj případ. měl jsem 12-ti letý vztah se ženskou, která měla orgasmus vnitřní i ten přez klitoris. takže no-problem. ale párkrát pod vlivem alkoholu mi naznačila že přece…jenom větší penis by ji nevadil. zkusil jsem ji naznačit že prodávají různé hračky atd. ale o tom nechtěla ani slyšet. nikdy ode mně neslyšela že má povadlá prsa a nebo že je nedejbože tlustá. ani náznakem. jsem velmi taktní blbec. měl jsem ji to vpálit do očí hned jak to vyslovila poprvé byl by konec. mám ho 12,5 cm.
Tak… a co z toho vyplývá???
Myslím, že když s Tebou vydržela 12let, tak nebyl až tak problém ve velikosti ![]()
Tak u mě tedy vede celkový umělecký dojem a technické provedení..
..nad velikostí fusekle nacpané v trikotu..
![]()