Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymnmm píše:
Já mám třeba 14-15 cm v pohotovosti a rozhodně si nemyslím že to může stačit a kvůli tomu jsem se prozatím do ničeho nevrhal abych neměl trapassamozřejmě by mě od žen zajímal názor.
Nejste náhodou Kraťomír, známá to osoba na zpovědnici? Ten si taky stěžuje, že má se svými 13 cm mikropenis (naprostý nesmysl!!!). 14 až 15 cm je nadprůměrná délka (průměr = 12,55 cm; viz výše), pokud by se Vám některá žena kvůli Vaší velikosti smála, věřte, že to není pravá partnerka, ale jen sprostá *****. Nechci být hrubý, taková slova ke slušnému člověku nepatří. Hlavu vzhůru (a nejen tu) a do „boje“.
@atominnka píše:
Anonyme, myslim, ze 15cm neni malo. Smele do toho.
Já mám jen 13 cm, včera jsem to přesně změřil, ale v klidu… ![]()
@johnnny1235 píše:
Já mám jen 13 cm, včera jsem to přesně změřil, ale v klidu…
Mno, ale pro ženu je spíš důležitá velikost „v akci“, ne v klidu ![]()
@Anonymnmm píše:
Já mám třeba 14-15 cm v pohotovosti a rozhodně si nemyslím že to může stačit a kvůli tomu jsem se prozatím do ničeho nevrhal abych neměl trapassamozřejmě by mě od žen zajímal názor.
Mě se to teda vůbec nezdá málo.
@johnnny1235 píše:
Já mám jen 13 cm, včera jsem to přesně změřil, ale v klidu…
A co v akci? ![]()
@atominnka píše:
Mno, ale pro ženu je spíš důležitá velikost „v akci“, ne v klidu
Asi tak. Co s utahaným visákem. ![]()
@Doctus píše:
Když Vám řeknu, že je to holý fakt (a věk 30 let byl ilustrativní, poněkud extrémní případ byl u 20-letého mladého muže, který nebyl schopen dosáhnout pevné erekce bez medikamentózní léčby). Pokud se k nadměrné velikosti přidají zmíněné problémy, není to nic nereálného. A za své „cm“ se nestydím, to se nebojte. Nevidím jediný důvod, proč by se člověk měl stydět za své tělo.
To spíš bude léky na hypertenzi. Roztahují cévy. ![]()
@Anonymnmm píše:
Myslím, že je to lepší průměr. Směle do toho. ![]()
@simona.00123 píše:
To spíš bude léky na hypertenzi. Roztahují cévy.
Co jste tím myslela? Tou medikamentózní léčbou v mém příspěvku jsem myslel Viagru a spol.
@Doctus píše:
Vše, co je nad 12,55, je nadprůměr. Hrr na ně!
Už letím.
![]()
@Doctus píše:
Vše, co je nad 12,55, je nadprůměr. Hrr na ně!
Pošli už konečně prosím tě nějaký link, kde se uvádí důvěryhodný průměr v České republice. Co jsem tak četla, tak statistiky povětšinou uvádí průměr 15 cm. Díky ![]()
Já mám třeba 14-15 cm v pohotovosti a rozhodně si nemyslím že to může stačit a kvůli tomu jsem se prozatím do ničeho nevrhal abych neměl trapas
samozřejmě by mě od žen zajímal názor.