Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak to byste měla vidět všechny ty studie, kde máte celkem 10 pacientů a z toho Vám ještě 2 odstoupí. Dle takových výsledků se často zavádí nová metodika léčby. 800 mužů je velice velký vzorek, každý statistik by nad tím zajásal (jásám i já, byť profesionální statistik nejsem). Podobná zkoumání probíhala i s menším vzorkem, závěry však byly nápadně podobné (odchylka +/- 0,5 cm). Závěry lze dělat i s mnohem menším počtem repondentů. Čím větší penis, tím dřívější erektilní dysfunkce, když se k tomu přidá ještě hypertense a diabetes, tak ve 30 „sbohem, a šáteček!“. To je prostě anatomicko-histologicko-(pato)fyziologicko neměnný fakt.
@Doctus píše:
Tak to byste měla vidět všechny ty studie, kde máte celkem 10 pacientů a z toho Vám ještě 2 odstoupí. Dle takových výsledků se často zavádí nová metodika léčby. 800 mužů je velice velký vzorek, každý statistik by nad tím zajásal (jásám i já, byť profesionální statistik nejsem). Podobná zkoumání probíhala i s menším vzorkem, závěry však byly nápadně podobné (odchylka +/- 0,5 cm). Závěry lze dělat i s mnohem menším počtem repondentů. Čím větší penis, tím dřívější erektilní dysfunkce, když se k tomu přidá ještě hypertense a diabetes, tak ve 30 „sbohem, a šáteček!“. To je prostě anatomicko-histologicko-(pato)fyziologicko neměnný fakt.
Já moc teda nechápu, proč se některé ženské stále snaží znevážit doktorské a urologické statistiky nějakými svými pofidérními výzkumy, přitom právě doktoři a urologové by o tom něco měli vědět.
@Arturus Mno, já myslím, že tu nikdo nic neznevažuje (anebo že bych četla špatně?
).. Hlavně si myslím, že tuhle diskusi založil Petr83 spíš pro info od žen, chtěl vědět, zda je pro ně velikost důležitá. Načež se mu dostalo odpovědi.
Příspěvek upraven 28.02.13 v 16:20
@Doctus píše: Čím větší penis, tím dřívější erektilní dysfunkce, když se k tomu přidá ještě hypertense a diabetes, tak ve 30 „sbohem, a šáteček!“. To je prostě anatomicko-histologicko-(pato)fyziologicko neměnný fakt.
Tak tady jsem se trošičku pobavila, to je jako /i když se to zakládá na pravdě/ „čím větší prsa, tím větší pravděpodobnost rakoviny prsu“…a stejně by je většina méně obdařených ženských chtěla mít větší.
@Doctus píše:
tak ve 30 „sbohem, a šáteček!“.
Tohle mi přijde trochu jako nadsázka, není třeba se stydět za méně cm ![]()
@Anonymní píše:
A jak víš, že měli přesně 17 cm? Třeba měli všichni správným měřením 14cm. A i kdyby jsi ho všem měřila, tak 3 cm na délku není na pravítku skoro žádná míra. Různým stylem měření lze klidně naměřit i ty 3 cm navíc
Je zbytečné tě přesvědčovat, zda jsem měřila správě, či ne. Naměřit se dá cokoliv, člověk musí mít jen trochu soudnosti.
Když Vám řeknu, že je to holý fakt (a věk 30 let byl ilustrativní, poněkud extrémní případ byl u 20-letého mladého muže, který nebyl schopen dosáhnout pevné erekce bez medikamentózní léčby). Pokud se k nadměrné velikosti přidají zmíněné problémy, není to nic nereálného. A za své „cm“ se nestydím, to se nebojte. Nevidím jediný důvod, proč by se člověk měl stydět za své tělo.
@Arturus nevím, co tady kdo znevažuje, tady se pouze diskutuje.
Chlapi, věřte nebo ne, že na cm kvalitní vztah nestojí, přečtěte si pečlivě všechny příspěvky.
@Doctus píše:
Stačí se podívat na urologické studie, vybrat si můžete i párové studie. V jednom případě muži udali naměřené hodnoty sami, podruhé jim byly penisy změřeny. Rozdíl byl asi 4 cm (12,55 vs necelých 17cm). Navíc je třeba se zamyslet, pro jaký účel je penis využíván. Kromě močení je to pro plození. Ženská pochva je hluboká 6 až 8 cm (neuvažuji delší zadní stěnu). Proč by tedy Bůh / evoluce /… vymýšleli údy veterinárních rozměrů? Cévní zásobení spolu s fyziologickými procesy není nastaveno na velké rozměry, tento efekt můžeme pozorovat i u 20-letých obdařených mužů, kteří jsou nuceni pro styk používat Viagru.
To je znamej fakt, vetsina chlapu si rada nameri nejaky cm navic, navic dalsi cm si vymysli jeste k tomu a pak ma kazdej 20 centaku ![]()
A zensky nemaj zadny odhad na velikosti a vzdalenosti. ![]()
Já bych v tomhle ženský nepodceňoval. Ty mají takový odhad, že velikost vytuší, ještě než si chlap sundá kalhoty. ![]()
@JedenTypan píše:
To je znamej fakt, vetsina chlapu si rada nameri nejaky cm navic, navic dalsi cm si vymysli jeste k tomu a pak ma kazdej 20 centaku
A zensky nemaj zadny odhad na velikosti a vzdalenosti.
@JedenTypan píše:
To je znamej fakt, vetsina chlapu si rada nameri nejaky cm navic, navic dalsi cm si vymysli jeste k tomu a pak ma kazdej 20 centaku
A zensky nemaj zadny odhad na velikosti a vzdalenosti.
Tak tím se to celé vysvětlilo ![]()
Nevím, zda by byly ženy schopny aspekcí či palpací poznat, o jakou velikost se přesně jedná. Neznám ani žádnou strukturu v pochvě, která by to umožňovala. Jestli velikost souvisí se sebevědomím, to nevím (možná jste na to narážel, že to ženy vycítí).
A hlavně jak praví klasik. Dokud jazyk prsty mám, tak se sexu nelekám!
Důvod rozchodu byl protože jsem za ni nechtěl platit dluhy které nasekala bez mého vědomí. myslela si že budu chtít aby se vrátila, ale zmýlila se. platit do konce života dluhy se kterými nemám nic společnýho jenom proto že to je perfektní kuchařka se mi zdá přinejmenším hloupé.(nechci přijít o byt) uvařit si umím, vysát, uklidit taky, vlastně jen ten sex mi tenkrát chyběl. ale už mám náhradu. ![]()
A jak víš, že měli přesně 17 cm? Třeba měli všichni správným měřením 14cm. A i kdyby jsi ho všem měřila, tak 3 cm na délku není na pravítku skoro žádná míra. Různým stylem měření lze klidně naměřit i ty 3 cm navíc