Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22614
3.12.12 00:17
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
3.12.12 00:17
@Salvador píše:
Zdravím všechny :),
Je mi 16 let a jako každý kluk řeším velikost údu ;) Můj penis má na délku cca 15 - 15,5 cm a šířku 4,5 cm (snad ještě povyroste :D ). Mám partnerku, která si nestěžuje a dokážu jí dovést většinou k orgasmu penisem ;) Mé partnerce je 15 let a bojím se, že až bude starší, tak se jí zvětší pochva :/ Myslíte, že se opravdu o dost zvětší, nebo mám zase jen další mindrák? Jinak už tolik neřeším penis, jelikož jsou na tom hůř i lépe a z toho vycházím :) Každý chlap píše, jak ho má 17 - 18 cm, ale kde se bere ten český průměr? :D Prostě většina chlapů si přidává a myslím, že je to zbytečné ;) Důležitá je předehra i dohra ;) Pak nějaké mazlení a třeba si dát opáčko 8)

Aha, že 16let a chodíš na emimino :pankac: dobrý vtip :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
3.12.12 00:19
@Petr84 píše:
Nee, to kecá, český průměr je 30 cm

to jo bych se lekla a utekla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
3.12.12 00:19

@IvkaH Proč? Zkusit se má všechno, ne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
3.12.12 00:26
@atominnka píše:
@IvkaH Proč? Zkusit se má všechno, ne? :lol:

To je fakt jednou :lol: jsem měla takového exota :mrgreen:
Představ si 2metrový chlap, hasič, svalnatý z práce nabušený chlap (protože tam dost cvičí) rande bylo super, pak dojdeme k němu, ještě nějaké oblbovačky, pak že se bude něco dít teda a on mi před tím řekne, jestli mi na chlapovi vadí malý zahlý pinďour, já myslela, že se pose. u smíchy a fakt ho tak měl :mrgreen: a pak mi říká i z malým kašpárkem se dá hrát velké divadlo, to měl fakt pravdu, mi by nevadilo, že malý křivý, kdyby na to sám neupozornil :roll: :zed:.
Pak byla ještě jedna schůzka a další už né :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
3.12.12 00:29

@IvkaH :lol: :lol: :lol: Hezký :lol: A jak moc malej byl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
3.12.12 00:30
@atominnka píše:
@IvkaH :lol: :lol: :lol: Hezký :lol: A jak moc malej byl?

asi do 10cm, ještě že měl borec velké pařáty :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
3.12.12 00:33
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
3.12.12 10:56
@IvkaH píše:
asi do 10cm, ještě že měl borec velké pařáty :lol:

No dyť - když si umí pomoci jinak, co by ne :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1937
3.12.12 11:10

Teda, je pravda, že jsem měla štěstí taky spíš na ten nadprůměr :think: A asi dvakrát na těžkej podprůměr, smůla byla, že pánové to divadlo s malým kašpárkem zahrát neuměli :? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Salvador
3.12.12 16:27

Ahoj emaminky ;),
Vim že k uspokojení partnerky je zapotřebí více věcí (určitě víte, jaké věci myslím:D )
Myslíte, že můj penis by vyhovoval vám, nebo jiným ženám? Je to spíše zvědavost, jelikož svojí partnerku jentak JÁ neopustím ;) Prosím odpovězte pravdivě, jelikož si můžete ze mě vystřelit a já to třeba nepochopím :D Jinak přeji pěkný den… PS : Je mi 16 let a zajímám se o ženy ;) Čím víc ji budu znát a chápat, tak tím budu mít lepší vztah ;) Někdy může být vyjímka…

• Citovat
  • Upravit
22614
3.12.12 16:31
@Salvador píše:
Ahoj emaminky ;),
Vim že k uspokojení partnerky je zapotřebí více věcí (určitě víte, jaké věci myslím:D )
Myslíte, že můj penis by vyhovoval vám, nebo jiným ženám? Je to spíše zvědavost, jelikož svojí partnerku jentak JÁ neopustím;) Prosím odpovězte pravdivě, jelikož si můžete ze mě vystřelit a já to třeba nepochopím :D Jinak přeji pěkný den… PS : Je mi 16 let a zajímám se o ženy ;) Čím víc ji budu znát a chápat, tak tím budu mít lepší vztah ;) Někdy může být vyjímka…

popravdě nepřijdeš mi na 16let, styl vyjadřování mi k tomu věku moc nesedí.. ale co už
Nevím, jestli by mi to vyhovovalo, to by se muselo zkusit :twisted: Spíš by to byl nezvyk, oproti mému manželovi, přece jen 5cm je 5cm :nevim:
Každopádně já svého muže taky nehodlám opouštět :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Salvador
3.12.12 16:40

Ahoj attinko,
Klidně ti dokážu, že mi je 16 let ;) Nemám v plánu tady šálit emaminky s nějakým věkem, spíš jsem tady chtěl najít pár odpovědí na mé otázky ohledně pánského ústrojí ;) Je mi 16 let a doufám, že mi ještě povyroste :/ Chtěl bych ten 1,5 cm na délku, ale víc na šířku ;) Nejde tak o délku, jako o šířku ne? :)

• Citovat
  • Upravit
22614
3.12.12 16:44
@Salvador píše:
Ahoj attinko,
Klidně ti dokážu, že mi je 16 let ;) Nemám v plánu tady šálit emaminky s nějakým věkem, spíš jsem tady chtěl najít pár odpovědí na mé otázky ohledně pánského ústrojí ;) Je mi 16 let a doufám, že mi ještě povyroste :/ Chtěl bych ten 1,5 cm na délku, ale víc na šířku ;) Nejde tak o délku, jako o šířku ne? :)

Stejně ti nevěřím, asle nic mi dokazovat nemusíš, o tom tenhle dotaz není ;)
No, jestli povyroste to nevím, penis nemám :twisted: A jde o oba rozměry, na co ti bude 20cm žížalka, nebo 5cm buřt :nevim: :nevim: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
3.12.12 16:52
@Salvador píše:
Ahoj emaminky ;),
Myslíte, že můj penis by vyhovoval vám, nebo jiným ženám? Je to spíše zvědavost, jelikož svojí partnerku jentak JÁ neopustím ;) Prosím odpovězte pravdivě, jelikož si můžete ze mě vystřelit a já to třeba nepochopím :D Jinak přeji pěkný den… PS : Je mi 16 let a zajímám se o ženy ;) Čím víc ji budu znát a chápat, tak tím budu mít lepší vztah ;) Někdy může být vyjímka…

Každopádně ti můžu říct, že některým vyhovovat bude a některým ne. A není to vlastně jedno? Důležité je to, aby vyhovoval té, o kterou budeš stát ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí