Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Salvador píše:
Zdravím všechny,
Je mi 16 let a jako každý kluk řeším velikost úduMůj penis má na délku cca 15 - 15,5 cm a šířku 4,5 cm (snad ještě povyroste
). Mám partnerku, která si nestěžuje a dokážu jí dovést většinou k orgasmu penisem
Mé partnerce je 15 let a bojím se, že až bude starší, tak se jí zvětší pochva :/ Myslíte, že se opravdu o dost zvětší, nebo mám zase jen další mindrák? Jinak už tolik neřeším penis, jelikož jsou na tom hůř i lépe a z toho vycházím
Každý chlap píše, jak ho má 17 - 18 cm, ale kde se bere ten český průměr?
Prostě většina chlapů si přidává a myslím, že je to zbytečné
Důležitá je předehra i dohra
Pak nějaké mazlení a třeba si dát opáčko
Aha, že 16let a chodíš na emimino
dobrý vtip
![]()
@Petr84 píše:
Nee, to kecá, český průměr je 30 cm
to jo bych se lekla a utekla ![]()
@atominnka píše:
@IvkaH Proč? Zkusit se má všechno, ne?
To je fakt jednou
jsem měla takového exota ![]()
Představ si 2metrový chlap, hasič, svalnatý z práce nabušený chlap (protože tam dost cvičí) rande bylo super, pak dojdeme k němu, ještě nějaké oblbovačky, pak že se bude něco dít teda a on mi před tím řekne, jestli mi na chlapovi vadí malý zahlý pinďour, já myslela, že se pose. u smíchy a fakt ho tak měl
a pak mi říká i z malým kašpárkem se dá hrát velké divadlo, to měl fakt pravdu, mi by nevadilo, že malý křivý, kdyby na to sám neupozornil
.
Pak byla ještě jedna schůzka a další už né ![]()
@atominnka píše:
@IvkaH![]()
![]()
Hezký
A jak moc malej byl?
asi do 10cm, ještě že měl borec velké pařáty ![]()
@IvkaH píše:
asi do 10cm, ještě že měl borec velké pařáty
No dyť - když si umí pomoci jinak, co by ne ![]()
Teda, je pravda, že jsem měla štěstí taky spíš na ten nadprůměr
A asi dvakrát na těžkej podprůměr, smůla byla, že pánové to divadlo s malým kašpárkem zahrát neuměli
![]()
Ahoj emaminky
,
Vim že k uspokojení partnerky je zapotřebí více věcí (určitě víte, jaké věci myslím:D )
Myslíte, že můj penis by vyhovoval vám, nebo jiným ženám? Je to spíše zvědavost, jelikož svojí partnerku jentak JÁ neopustím
Prosím odpovězte pravdivě, jelikož si můžete ze mě vystřelit a já to třeba nepochopím
Jinak přeji pěkný den… PS : Je mi 16 let a zajímám se o ženy
Čím víc ji budu znát a chápat, tak tím budu mít lepší vztah
Někdy může být vyjímka…
@Salvador píše:
Ahoj emaminky,
Vim že k uspokojení partnerky je zapotřebí více věcí (určitě víte, jaké věci myslím:D )
Myslíte, že můj penis by vyhovoval vám, nebo jiným ženám? Je to spíše zvědavost, jelikož svojí partnerku jentak JÁ neopustím;) Prosím odpovězte pravdivě, jelikož si můžete ze mě vystřelit a já to třeba nepochopímJinak přeji pěkný den… PS : Je mi 16 let a zajímám se o ženy
Někdy může být vyjímka…
popravdě nepřijdeš mi na 16let, styl vyjadřování mi k tomu věku moc nesedí.. ale co už
Nevím, jestli by mi to vyhovovalo, to by se muselo zkusit
Spíš by to byl nezvyk, oproti mému manželovi, přece jen 5cm je 5cm ![]()
Každopádně já svého muže taky nehodlám opouštět ![]()
Ahoj attinko,
Klidně ti dokážu, že mi je 16 let
Nemám v plánu tady šálit emaminky s nějakým věkem, spíš jsem tady chtěl najít pár odpovědí na mé otázky ohledně pánského ústrojí
Je mi 16 let a doufám, že mi ještě povyroste :/ Chtěl bych ten 1,5 cm na délku, ale víc na šířku
Nejde tak o délku, jako o šířku ne? ![]()
@Salvador píše:
Ahoj attinko,
Klidně ti dokážu, že mi je 16 letNemám v plánu tady šálit emaminky s nějakým věkem, spíš jsem tady chtěl najít pár odpovědí na mé otázky ohledně pánského ústrojí
Je mi 16 let a doufám, že mi ještě povyroste :/ Chtěl bych ten 1,5 cm na délku, ale víc na šířku
Nejde tak o délku, jako o šířku ne?
Stejně ti nevěřím, asle nic mi dokazovat nemusíš, o tom tenhle dotaz není ![]()
No, jestli povyroste to nevím, penis nemám
A jde o oba rozměry, na co ti bude 20cm žížalka, nebo 5cm buřt
![]()
@Salvador píše:
Ahoj emaminky,
Myslíte, že můj penis by vyhovoval vám, nebo jiným ženám? Je to spíše zvědavost, jelikož svojí partnerku jentak JÁ neopustímProsím odpovězte pravdivě, jelikož si můžete ze mě vystřelit a já to třeba nepochopím
Jinak přeji pěkný den… PS : Je mi 16 let a zajímám se o ženy
Někdy může být vyjímka…
Každopádně ti můžu říct, že některým vyhovovat bude a některým ne. A není to vlastně jedno? Důležité je to, aby vyhovoval té, o kterou budeš stát ty.