Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1937
28.2.13 15:29
@Doctus píše:
Dobrý den. Opravdu 95 % mužů se pohybuje nejčastěji okolo 13 cm (průměr je 12,55 cm). 20cm údů je v populaci možná 1 %, nebo i méně (stejně tak i malých penisů, např. 6 cm).

No, otázkou zůstává, kteří muži se výzkumů účastní :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
28.2.13 15:30
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
28.2.13 15:30
@atominnka píše:
Bych to nerozebírala, každý ať si měří jak chce, beztak většina chlapů o těch cm kecá :jazyk:

Jasně! Co neuvidím na vlastní oči, tomu nevěřím. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9733
28.2.13 15:34

Stačí se podívat na urologické studie, vybrat si můžete i párové studie. V jednom případě muži udali naměřené hodnoty sami, podruhé jim byly penisy změřeny. Rozdíl byl asi 4 cm (12,55 vs necelých 17cm). Navíc je třeba se zamyslet, pro jaký účel je penis využíván. Kromě močení je to pro plození. Ženská pochva je hluboká 6 až 8 cm (neuvažuji delší zadní stěnu). Proč by tedy Bůh / evoluce /… vymýšleli údy veterinárních rozměrů? Cévní zásobení spolu s fyziologickými procesy není nastaveno na velké rozměry, tento efekt můžeme pozorovat i u 20-letých obdařených mužů, kteří jsou nuceni pro styk používat Viagru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
28.2.13 15:34
@neanonymní píše:
Jasně! Co neuvidím na vlastní oči, tomu nevěřím. :)

přesně tak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
28.2.13 15:36

@Doctus Se mi líbí ten rozdíl 4cm :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jabadabadu
28.2.13 15:37

To jsou zákony biostatistiky. Něco si o tom přečti. ;)

@atominnka píše:
@Doctus a to jsi vyčetl/a kde? :think: nebo je to vlastní výzkum?
  • Citovat
  • Upravit
22614
28.2.13 15:40
@jabadabadu píše:
To jsou zákony biostatistiky. Něco si o tom přečti. ;)

Já myslím, že mi doctus odpověděl/a jasně ;), můj dotaz nebyl myšlený ironicky, ač to tak možná vyznělo.. :nevim:
Bohužel, na medicinu jsem se nedostala(25.pod čarou), takže o biostatistice toho moc nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9733
28.2.13 15:43

Atominnko, jak se tak na sebe dívám, pokud nemám idiopatický skrytý pseudohermafroditismus, tak bych měl být muž. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
28.2.13 15:45

@Doctus ehm…není to myšlené jako rýpání, ale už vidím, jak všichni navštěvují urologa a nechávají si při vyšetření měřit své údy… :lol:
Musím někde pohledat statistiku o přibližné pravdivosti statistik :think:

A teď vážně, věřím, že většina populace má úd menších rozměrů. Ale nevěřím, že až tolik procent.
Kdyby měření probíhalo čistě v Koreji, v Japonsku, či v podobných zemích, tak by se nejspíš průměr 10-12 cm blížil 100%. Nevím proč, ale nějak nevěřím těm českým statistikám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
28.2.13 15:48

@Doctus Promiň, tady to trochu mate.. :nevim: Pod nickem máš povídálka(vím, na serveru emimino se to nerozlišuje)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9733
28.2.13 15:51

Účast na studii je vždy čistě dobrovolná, a mohli se proto přihlásit i obdaření muži, aby se pochlubili. Je vždy korektní si vybrat taková zkoumání, v nichž se pozoruje čistě rasa bílá, u jiných ras mohou být jisté rozdíly. Počet respondentů přesahujících 100 již je statisticky věrohodný (u nižších počtů to lze korigovat Studentovými tabulkami – T-test). Čerpal jsem z mnoha studií, poslední zmiňovaná měla okolo 800 zapojených mužů. Podívali bychom-li se na Gaussovo rozdělění (nepředpokládám sešikmení distribuce doprava či doleva), tak zjistíme, že modus, medián a aritmetický průměr jsou přesně v polovině (tedy okolo 13 cm), a tomu odpovídá i největší procento mužů (nelze říci přesné číslo), ke krajním hodnotám ovšem počet natolik klesne, že se může limitně blížit nule.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
28.2.13 15:52

@atominnka neomlouvej se, nikdy nevíš, kdo sedí na druhé straně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
28.2.13 15:54

@Kallistó :lol: taky pravda :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
28.2.13 16:01

@Doctus tohle už zní lépe, osobně ohledně proporcí mužských pohlavních orgánů nic načtené nemám, nicméně /a nezlob se na mě/ 800 zúčastněných mužů mi přijde pořád dost málo. Věřím, že pro základ statistiky to stačí a že určitý, ačkoliv přibližný, reálný pohled to může vytvářet.
Asi jsem prostě měla štěstí na nadprůměry no :nevim: :mrgreen: /většinou ona zmiňovaná kategorie 17cm/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí