Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kallistó píše:
Každopádně ti můžu říct, že některým vyhovovat bude a některým ne. A není to vlastně jedno? Důležité je to, aby vyhovoval té, o kterou budeš stát ty.
@Kallistó píše:
Každopádně ti můžu říct, že některým vyhovovat bude a některým ne. A není to vlastně jedno? Důležité je to, aby vyhovoval té, o kterou budeš stát ty.
A co když to zrovna té, o kterou má velký zájem, jeho velikost vyhovovat nebude?
Ahoj,
tak doufám, že moje míry budou stačit
Věříte na lásku od 15 let, aby vydržela do konce života?
Už to máte za sebou, ale určitě to pár procent má šanci ne? Jsem ochotný proto udělat maximum, jelikož mám skvělou partnerku a chtěl bych sní být celý život
Ona to vidí taky tak, ale pokulhává nám ted mladý věk :/ Prosím o radu
@Salvador V tom ti nikdo neporadí, to uvidíš časem. Mně je třeba 24 a s manželem jsme 1.12. slavili 7let spolu, čili jsme se poznali v mých 17ti
A zatím to vydrželo, byla teda hnusná krize, když se mal narodila, ale ustáli jsme to ![]()
@kubajsik píše:
A co když to zrovna té, o kterou má velký zájem, jeho velikost vyhovovat nebude?
Tak potom zrovna ta za to nestojí ![]()
Bojím se stereotypu a dalších okoukaných věcí
Dá se to vydržet snad, ale ještě jsem to nezažil, tak nevím jak se budu chovat… :/ No uvidíme, tak doufám že sem bude později psát moje holka
![]()
@Salvador No on stereotyp není zas tak špatná věc, mně osobně to v nějakých rozumných mezích nevadí ![]()
@Salvador mojí mámě bylo patnáct, když potkala tátu a jsou spolu dodnes. Šance je vždycky, ale osobně si myslím, že malá. Tahle doba mi přijde pro takové „vyjímečné“ páry nepřejícná.
Pokud spolu nejste déle než dva-tři roky, tak bych si dovolila tvrdit, že vztah vidíte „růžovými brýlemi“. A teprve společná domácnost ukáže, jakou cestou se budete vyvíjet…
Já si myslim, že se pomalu ta doba vrácí
Jelikož dost kamarádek starších už mají děti ve 20 - 22 letech
Což před pár lety byl hit mít déle potomka.. Myslim si, že ten vztah skončí, když si partneří provedou nějakou bolestivou věc a nebo si nemaj pomalu, co říct ![]()
Buď jsem naivní, nebo jsem hold typ člověka, že to takto vidí
PS : Nesdržuji vás? Nechci vám být na obtíž ![]()
@Salvador nezdržuješ, kdyby mě to tu zdržovalo, tak ti neodepisuju
Neví, jestli se ta doba vrací, pořád je trend mít mimino až později. Já o¨těhotněla náhodou, jinak jsem děti taky plánovala až po 25ti ![]()
No já bych chtěl dítě kolem 24 let +/-
Když bude kluk, tak budu schopný ho naučit fobtal a další sporty a pokud holka, tak sni taky budu dělat pár aktivit
Taky je lepši být mladší, jelikož budu muset dost makata, abych uživil rodinu
Chci mít tak 2 - 3 roky dítě, kdy budu chtít předělávat barák atd…
Takže prostě mám v plánu na to vletět dříve a nečekat ![]()
Je to normální, že v mém věku chci díte? Když o tom tak mluvím v kolektivu, tak blbě koukají, nebo se některý i směji, ale já jim na to kašlu. Podle tebe, jaký by měl být tvůj manžel? (povaha, výplata, chování, temperament, vzdělanost atd..)
@SalvadorHele, tak ono chtít můžeš, ale nemusí to tak být
já mám celkem ideálního manžela, je to hroznej flegmouš(někdy mě i tím vytáčí), ale na druhou stranu, co se týče práce je puntičkář, vydělává na poměry v čr docela dost, když byl bez práce, chodil na brigády, není línej. co se týče vzdělanosti - má výuční list
Jen se na můj vkus málo věnuje malé, ale i to se zlepšuje a moc neprojevuje city ke mně, víš, nelísá se ke mně na věřejnosti, nedává mi pusu na přivítanou/rozloučení, nepohladí, neobejme… ale je na něm vidět, že nás má rád, prostě na to není ![]()
@Salvador Nevidím žádný důvod, proč bys měl být divný, že chceš dítě v tomhle věku. Jeden z mých ex měl malou taky v 25 a je fakt skvělý táta. Můj manžel říká, že by také bylo lepší, kdybychom děti měli dřív, ale potkali jsme se až v mých 26 a jeho 28, tak to jaksi dřív nešlo. Takže držím pěsti ať ti to vyjde.
Salvadore, mít brzy dítě neznamená, že ten vztah vydrží napořád, bohužel. Ale bylo by to hezké…Nemyslím si, že ve 24 je na to brzy, je to o vyzrálosti, někdo se na to cítí a někdo ne a hlavně, záleží na tom, jestli to má člověk v hlavě dost srovnaný a dokáže se s tím „poprat“. Mít dítě je jedna z největších zkoušek ve vztahu.
Divný určitě nejsi, prostě budeš asi spíš rodinný typ, když takhle uvažuješ ![]()
PS: Brzy by mi přišlo pořizovat si dítě v 18-20 třeba, ale v tomhle jsou schopni někteří rodičovství zvládnout. Otázkou zůstává, jestli by v tomto případě nebylo lepší přeci jen chviličku počkat.
13 nebo 14 cm je spíš trapas a ostuda než možnost aspoň hodně mizernýho sexu.