Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22614
3.12.12 16:53
@Kallistó píše:
Každopádně ti můžu říct, že některým vyhovovat bude a některým ne. A není to vlastně jedno? Důležité je to, aby vyhovoval té, o kterou budeš stát ty.
:pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kubajsik
3.12.12 18:26
@Kallistó píše:
Každopádně ti můžu říct, že některým vyhovovat bude a některým ne. A není to vlastně jedno? Důležité je to, aby vyhovoval té, o kterou budeš stát ty.

A co když to zrovna té, o kterou má velký zájem, jeho velikost vyhovovat nebude?

• Citovat
  • Upravit
4
3.12.12 20:49

Pravda...

Ahoj,
tak doufám, že moje míry budou stačit ;) Věříte na lásku od 15 let, aby vydržela do konce života? :) Už to máte za sebou, ale určitě to pár procent má šanci ne? Jsem ochotný proto udělat maximum, jelikož mám skvělou partnerku a chtěl bych sní být celý život :) Ona to vidí taky tak, ale pokulhává nám ted mladý věk :/ Prosím o radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
3.12.12 21:00

@Salvador V tom ti nikdo neporadí, to uvidíš časem. Mně je třeba 24 a s manželem jsme 1.12. slavili 7let spolu, čili jsme se poznali v mých 17ti ;) A zatím to vydrželo, byla teda hnusná krize, když se mal narodila, ale ustáli jsme to :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
3.12.12 21:03
@kubajsik píše:
A co když to zrovna té, o kterou má velký zájem, jeho velikost vyhovovat nebude?

Tak potom zrovna ta za to nestojí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
3.12.12 21:07

Vztah

Bojím se stereotypu a dalších okoukaných věcí ;) Dá se to vydržet snad, ale ještě jsem to nezažil, tak nevím jak se budu chovat… :/ No uvidíme, tak doufám že sem bude později psát moje holka ;) ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
3.12.12 21:09

@Salvador No on stereotyp není zas tak špatná věc, mně osobně to v nějakých rozumných mezích nevadí 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
3.12.12 21:12

@Salvador mojí mámě bylo patnáct, když potkala tátu a jsou spolu dodnes. Šance je vždycky, ale osobně si myslím, že malá. Tahle doba mi přijde pro takové „vyjímečné“ páry nepřejícná.
Pokud spolu nejste déle než dva-tři roky, tak bych si dovolila tvrdit, že vztah vidíte „růžovými brýlemi“. A teprve společná domácnost ukáže, jakou cestou se budete vyvíjet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
3.12.12 21:24

Vztah

Já si myslim, že se pomalu ta doba vrácí ;) Jelikož dost kamarádek starších už mají děti ve 20 - 22 letech ;) Což před pár lety byl hit mít déle potomka.. Myslim si, že ten vztah skončí, když si partneří provedou nějakou bolestivou věc a nebo si nemaj pomalu, co říct ;)
Buď jsem naivní, nebo jsem hold typ člověka, že to takto vidí :roll: PS : Nesdržuji vás? Nechci vám být na obtíž :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
3.12.12 21:37

@Salvador nezdržuješ, kdyby mě to tu zdržovalo, tak ti neodepisuju ;) Neví, jestli se ta doba vrací, pořád je trend mít mimino až později. Já o¨těhotněla náhodou, jinak jsem děti taky plánovala až po 25ti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
3.12.12 21:49

Vztah

No já bych chtěl dítě kolem 24 let +/- ;) Když bude kluk, tak budu schopný ho naučit fobtal a další sporty a pokud holka, tak sni taky budu dělat pár aktivit ;) Taky je lepši být mladší, jelikož budu muset dost makata, abych uživil rodinu ;) Chci mít tak 2 - 3 roky dítě, kdy budu chtít předělávat barák atd… :) Takže prostě mám v plánu na to vletět dříve a nečekat :D
Je to normální, že v mém věku chci díte? Když o tom tak mluvím v kolektivu, tak blbě koukají, nebo se některý i směji, ale já jim na to kašlu. Podle tebe, jaký by měl být tvůj manžel? (povaha, výplata, chování, temperament, vzdělanost atd..)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
3.12.12 21:54

@SalvadorHele, tak ono chtít můžeš, ale nemusí to tak být

já mám celkem ideálního manžela, je to hroznej flegmouš(někdy mě i tím vytáčí), ale na druhou stranu, co se týče práce je puntičkář, vydělává na poměry v čr docela dost, když byl bez práce, chodil na brigády, není línej. co se týče vzdělanosti - má výuční list ;) Jen se na můj vkus málo věnuje malé, ale i to se zlepšuje a moc neprojevuje city ke mně, víš, nelísá se ke mně na věřejnosti, nedává mi pusu na přivítanou/rozloučení, nepohladí, neobejme… ale je na něm vidět, že nás má rád, prostě na to není ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
3.12.12 22:00

@Salvador Nevidím žádný důvod, proč bys měl být divný, že chceš dítě v tomhle věku. Jeden z mých ex měl malou taky v 25 a je fakt skvělý táta. Můj manžel říká, že by také bylo lepší, kdybychom děti měli dřív, ale potkali jsme se až v mých 26 a jeho 28, tak to jaksi dřív nešlo. Takže držím pěsti ať ti to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
4.12.12 12:36

Salvadore, mít brzy dítě neznamená, že ten vztah vydrží napořád, bohužel. Ale bylo by to hezké…Nemyslím si, že ve 24 je na to brzy, je to o vyzrálosti, někdo se na to cítí a někdo ne a hlavně, záleží na tom, jestli to má člověk v hlavě dost srovnaný a dokáže se s tím „poprat“. Mít dítě je jedna z největších zkoušek ve vztahu.
Divný určitě nejsi, prostě budeš asi spíš rodinný typ, když takhle uvažuješ ;)

PS: Brzy by mi přišlo pořizovat si dítě v 18-20 třeba, ale v tomhle jsou schopni někteří rodičovství zvládnout. Otázkou zůstává, jestli by v tomto případě nebylo lepší přeci jen chviličku počkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ged
16.12.12 11:21

13 nebo 14 cm je spíš trapas a ostuda než možnost aspoň hodně mizernýho sexu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky