Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@okolik píše:
Tak vám milé dámy popíšu svůj případ. měl jsem 12-ti letý vztah se ženskou, která měla orgasmus vnitřní i ten přez klitoris. takže no-problem. ale párkrát pod vlivem alkoholu mi naznačila že přece…jenom větší penis by ji nevadil. zkusil jsem ji naznačit že prodávají různé hračky atd. ale o tom nechtěla ani slyšet. nikdy ode mně neslyšela že má povadlá prsa a nebo že je nedejbože tlustá. ani náznakem. jsem velmi taktní blbec. měl jsem ji to vpálit do očí hned jak to vyslovila poprvé byl by konec. mám ho 12,5 cm.
Ona ale byla také velmi taktní, celých 12let Ti nedokázala říct, že ho máš pro ni malého.
A že nechtěla o hračkách slyšet, já je také nepoužívám, jelikož mi umělotina nic neříká (vyzkoušeno), a jsem toho názoru, pokud mám kvalitního sex. partnera, tak umělotinu nepotřebuji a hlavně mě nebaví něco nahrazovat. Ale hledám si to, co mě vyhovuje, a pokud nevyhovuje, tak pá pá ![]()
Každý to máme nastavené jinak. ![]()
@Yvonne píše:
Ona ale byla také velmi taktní, celých 12let Ti nedokázala říct, že ho máš pro ni malého.
A že nechtěla o hračkách slyšet, já je také nepoužívám, jelikož mi umělotina nic neříká (vyzkoušeno), a jsem toho názoru, pokud mám kvalitního sex. partnera, tak umělotinu nepotřebuji a hlavně mě nebaví něco nahrazovat. Ale hledám si to, co mě vyhovuje, a pokud nevyhovuje, tak pá pá
Každý to máme nastavené jinak.
@atominnka píše:Taky možnost
Ale stejně si nemyslím, že by to byl hlavní důvod rozchodu, když už to vydržela 12let
Já mám zkušenost, že skoro každá chce velkýho. Když jsem měl nějakou co měla celý život nějakých 15 cm a pak zkusila toho mýho, tak z něj vůbec nechtěla slézt.
Sice říkaj, že na tom nezáleží, ale až do té doby než ho mají v sobě
. Jen je blbý, že se tam někdy nevejdu celej…
Johnnny1235..komu čest, tomu čest..
..ale tak nějak řemeslně řečeno, s každym vercajkem musíš umět zacházet..
moje zkušenost..
takže i parametry jiných orgánů, jako jsou srdce a mozek dělají svoje..
Tak já taky přihodím k tomuhle mužskému tématu. Mám 16 cm a u 2 partnerek se mi stalo, že je to se mnou bolelo a říkali mi ať nepřirážím až na do raz, jinak co mi většina říkala, tak jsem je „vyplnil“ až dost. Taky o čem nepadne často řeč je způsob měření, protože co jsem tak slyšel i od ženských, tak těch 15 cm je na vás „údajně málo“, nicméně když se pák zeptám jak se ti jejich měřily, tak se dost často dozvím, že třeba ze spoda od vajec, nebo postranně, ale jen málokdo se měří na horní straně. Jenom ještě podotýkám, že svých 16 jsem si naměřil právě na horní straně. ![]()
@johnnny1235 píše:
Já mám zkušenost, že skoro každá chce velkýho. Když jsem měl nějakou co měla celý život nějakých 15 cm a pak zkusila toho mýho, tak z něj vůbec nechtěla slézt.
Sice říkaj, že na tom nezáleží, ale až do té doby než ho mají v sobě. Jen je blbý, že se tam někdy nevejdu celej…
Já řčíkám, že na velikosti záleží… Ale záleží taky na tom, jak to s ním chlap umí
Protože většina jich má jen plnou hubu keců a pak to nestojí za nic
@pepek námořník píše:
Tak já taky přihodím k tomuhle mužskému tématu. Mám 16 cm a u 2 partnerek se mi stalo, že je to se mnou bolelo a říkali mi ať nepřirážím až na do raz, jinak co mi většina říkala, tak jsem je „vyplnil“ až dost. Taky o čem nepadne často řeč je způsob měření, protože co jsem tak slyšel i od ženských, tak těch 15 cm je na vás „údajně málo“, nicméně když se pák zeptám jak se ti jejich měřily, tak se dost často dozvím, že třeba ze spoda od vajec, nebo postranně, ale jen málokdo se měří na horní straně. Jenom ještě podotýkám, že svých 16 jsem si naměřil právě na horní straně.
No vidíš, já na horní straně naměřila manželovi 19 ![]()
@pepek námořník píše:
nicméně když se pák zeptám jak se ti jejich měřily, tak se dost často dozvím, že třeba ze spoda od vajec, nebo postranně, ale jen málokdo se měří na horní straně.
Tak ono se to neměří od podlahy?
![]()
@neanonymní píše:
Tak ono se to neměří od podlahy?![]()
Což o to
, ale kdyby se všichni jednotně změřily tak, jak mají, tak by se opravdu ukázala tak smutná pravda a to že většina je v tom lékařsky nejčastěji udávaném intervalu 12-16cm
a ubylo by hodně těch 18 - 20-ti cm „nadsamců“ ![]()
@pepek námořník píše:
Což o to, ale kdyby se všichni jednotně změřily tak, jak mají, tak by se opravdu ukázala tak smutná pravda a to že většina je v tom lékařsky nejčastěji udávaném intervalu 12-16cm
a ubylo by hodně těch 18 - 20-ti cm „nadsamců“
Bych to nerozebírala, každý ať si měří jak chce, beztak většina chlapů o těch cm kecá ![]()
Dobrý den. Opravdu 95 % mužů se pohybuje nejčastěji okolo 13 cm (průměr je 12,55 cm). 20cm údů je v populaci možná 1 %, nebo i méně (stejně tak i malých penisů, např. 6 cm).
@pepek námořník píše:
Což o to, ale kdyby se všichni jednotně změřily tak, jak mají, tak by se opravdu ukázala tak smutná pravda a to že většina je v tom lékařsky nejčastěji udávaném intervalu 12-16cm
a ubylo by hodně těch 18 - 20-ti cm „nadsamců“
A co ti se 17-ti cm? To je zlatý střed?
Zase 16cm mi nepřijde tak málo, aby se to škatulkovalo do skupiny ke 12cm
…brát s humorem /pozn. aut./ ![]()
Příspěvek upraven 28.02.13 v 15:27