Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Chlap x píše:hojda píše: … Prostě 13 centimetrový penis 95% ženských považuje za malej …To se nediv, bo mají strach, že přibereš a půlka té tvé ozdoby se utopí v sádle.
Já sám kdybych se dole oholil a zhubl, tak se mi ta moje hadička na délku možná zdvojnásobí.![]()
![]()
Chlap x píše:hojda píše: … Prostě 13 centimetrový penis 95% ženských považuje za malej …To se nediv, bo mají strach, že přibereš a půlka té tvé ozdoby se utopí v sádle.
Já sám kdybych se dole oholil a zhubl, tak se mi ta moje hadička na délku možná zdvojnásobí.![]()
![]()
To jsi na tom skoro jak já, já ho mít o tři centimetry delšího, tak je ze mě král!!
![]()
hojda píše:Lastkecka píše:Já to nedělám, já píšu jen ze svých zkušenostech. Prostě 13 centimetrový penis 95% ženských považuje za malej a jsou schopný se kvůli tomu rozejít, a to se mně zdá od ženských hodně sobeckýhojda píše:No tak ty to nedělej takyK-a-č-i-k píše:Tohle jsem nikdy žádné ženské neříkal, tak mě laskavě neházejte do jednoho pytle s těmi, kteří se tak vyjadřují !
to potěší zrovna tak jako výrazy od chlapů „lentilky pod kobercem“, „plochá jak prkno“, „prsa jako uši kokršpaněla“…
myslím, že si nemáme co vyčítat![]()
Průzkumy a ankety a bůhví co ještě…tam přeci taky záleží, na které ženské zrovna natrefí ![]()
Když do všeho půjdeš s tím, že to dopředu odsoudíš, tak nikdy ničeho v životě nedosáhneš. Ty jsi nečetl diskuzi? Nenapsalo jich tady dost, že by to pro ně důvod k rozchodu nebyl? Nesnažilo se tady dost holek ti situaci vysvětlit a poradit?
Chlap x píše:
Tak šup šup oholit, zhubnout a seš King.![]()
![]()
Blbý na tom je to, že ho mít o tři centimetry kratšího, tak je ze mě královna…
![]()
sicilka píše:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Co ty se směješ? Koukej nás pozvat na svatbu, tam to všechno proberem a sežerem ![]()
cože bude svatba?u nás asi rozvod ,to je taky důvod se ožrati co?
![]()
hele jak píše chlapisko šup,šup oholit ,to mi připomnělo mojí autoškolu,když mi učitel říká ,,dejte tam trojčičku ,šup,šup ,,teplým hlasem ![]()
saracenka píše:
cože bude svatba?u nás asi rozvod ,to je taky důvod se ožrati co?![]()
![]()
![]()
sicilka se bude vdávat, a neví koho pozvat, tak se hlásíme, ne
no jestli to uděláme jak plánuju podle rad, tak Vás klidně pozvu, pár piv a panáků navíc nás nezrujnuje
![]()
sicilka píše:
no jestli to uděláme jak plánuju podle rad, tak Vás klidně pozvu, pár piv a panáků navíc nás nezrujnuje![]()
a uděláme i anketku, cooo?
To se nediv, bo mají strach, že přibereš a půlka té tvé ozdoby se utopí v sádle.

Já sám kdybych se dole oholil a zhubl, tak se mi ta moje hadička na délku možná zdvojnásobí.