Velikost partnerova penisu

• Fotoalbum (99)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5826
26.5.14 12:22
@Airika píše:
Víte, kolik tu už musel Kraťomír sbalit naivních uživatelek, které mu napsaly SZ, aby ho uchlácholily!!!… a nebo byly prostě jen zvědavé, jak „ho“ má doopravdy velkýho. :mrgreen: To je totiž „promyšlená“ sváděcí technika, působit na soucit lehce ovlidnitelných osob druhého pohlaví :lol: :lol:

No nevím, tak blbej snad nikdo ani být nemůže :pankac: A @Kraťomír nečetla jsem tady všechno, ale jestli jsem to dobře pochopila, tak řešíš, že máš penis „jen“ 13,5 cm a kvůli tomu jsi se rozešel s holkou? Vždyť je to normální průměr a většina žen stejně upřednostňuje jiné praktiky ;) Měl by jsi si skočit k psychitrovi, protože tvůj problém existuje pouze v tvé hlavě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
26.5.14 12:26
@Saneska píše:
@Kraťomír Ty nemáš problém s penisem, ale s hlavou. Kdyby jsi měl penis přiměřeně velký, řešil bys kratší ruku…

Zase se budu opakovat, ale tenhle argument, to je jako říct někomu na vozíku, ať si nestěžuje na to že nemůže chodit, protože kdyby chodit mohl, tak si pak bude stěžovat třeba na to, že nemůže létat… :roll: Prostě holt kdo na tom není tak špatně jako já, ten to asi nikdy nepochopí… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
26.5.14 12:29
@Kraťomír píše:
Zase se budu opakovat, ale tenhle argument, to je jako říct někomu na vozíku, ať si nestěžuje na to že nemůže chodit, protože kdyby chodit mohl, tak si pak bude stěžovat třeba na to, že nemůže létat… :roll: Prostě holt kdo na tom není tak špatně jako já, ten to asi nikdy nepochopí… :?

No to není stejné 8o Protože ten na tom vozíku ten problém fakt má. Ty ho máš jen ve své hlavě. To je sakra rozdíl ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
26.5.14 12:32

@krtek7489 Nejen že jsem se kvůli tomu rozešel s milujícími dívkami (se dvěma) a mnoho dalších příležitostí (hlavně v dospívání) jsem kvůli tomu nemohl okusit, ale ještě mi to zničilo komplet celý můj budoucí život a všechny sny o rodině a dětech, protože znovu už to opravdu zkoušet nehodlám - beztak by to k ničemu nevedlo - takže to už nějak doklepu v samotě… :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
26.5.14 12:35

@krtek7489 Já ho (ten skutečný problém) ale také mám, ovšem v kalhotách, nikoli v hlavě… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
26.5.14 12:35
@Kraťomír píše:
@krtek7489 Nejen že jsem se kvůli tomu rozešel s milujícími dívkami (se dvěma) a mnoho dalších příležitostí (hlavně v dospívání) jsem kvůli tomu nemohl okusit, ale ještě mi to zničilo komplet celý můj budoucí život a všechny sny o rodině a dětech, protože znovu už to opravdu zkoušet nehodlám - beztak by to k ničemu nevedlo - takže to už nějak doklepu v samotě… :!

To jo, tak to doklepej, vidím to stejně. Kdo by tě taky chtěl s penisem 13,5 cm :zed: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
26.5.14 12:36
@Kraťomír píše:
@krtek7489 Já ho (ten skutečný problém) ale také mám, ovšem v kalhotách, nikoli v hlavě… ;)

A pokud se srovnáváš s člověkem na vozíku, tak jsi chudák :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
26.5.14 12:43

Piďoura podobných rozměrů jako ty má spousta chlapů, ale všichni ostatní kromě tebe normálně žijí, radují se ze života, užívají si, mají rodiny a normální životy a nechodí místo toho všeho brečet na net.
Co na to říct, je to tvoje volba, každý se svým časem nakládáme po svém. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
687
26.5.14 12:56
@krtek7489 píše:
To jo, tak to doklepej, vidím to stejně. Kdo by tě taky chtěl s penisem 13,5 cm :zed: :roll:

Přesně tak - každá žena chce totiž kvalitní zboží - což 13.5 cm není ani náhodou… :?

@krtek7489 píše:
A pokud se srovnáváš s člověkem na vozíku, tak jsi chudák :zed:

Ano, to bohužel jsem, ale to si holt člověk nevybírá… :idea:

@káťa No to nevím, já žádného takového neznám! :think: Všichni moji známí, kteří mají rodiny a děti, mají co vím penisy spíše nadprůměrné a stejně tak i všichni „holkaři“, takže tahle teorie se vám řekl bych začíná trochu rozpadat… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
26.5.14 13:39

@Kraťomír čteš si vůbec co ti tady ženské i chlapi píšou? kdyby jsi napsal, že máš 8-10cm tak dobře to už by byla vážně smůla, ale i s takovými rozměry muži žijí plnohodnotný život ;)ono totiž všem ženám nejde jen o penis :nevim: zkusil si vůbec aspoň s některou něco víc? nezkusil a hned soudíš, že by jsi se snad zesměšnil :zed: za co? podle mě nemáš vůbec žádné sebevědomí a možná víc než s tvého penisu máš strach, aby si neselhal celkově :think: proč by jsi jako nemohl mít děti hele, že ty ho nemáš vůbec :mrgreen: mě je to osobně fuk.. je mi spíš lidi jako jsi ty líto, jen se litují a stejně nic proto neudělají a závěry uplně ubohé, že tak budeš žít pořád 8o lidé na vozíku atd. nemají, tak ubohé názory což tohle se nedá srovnávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
26.5.14 13:47
@Kraťomír píše ne, neřešil jsem sebe, protože na mně mi nikdy tolik nezáleželo - ten vztah jsem ukončil, protože mi záleželo na ní! Chtěl jsem totiž jen to nejlepší pro ni a protože mám nějakou soudnost, tak mi bylo jasné, že s tak malým penisem bychom se spolu jenom trápili (pokud by se mi rovnou nevysmála) a protože nejsem sobec, tak jsem ji dal šanci na lepší život s někým, kdo má plnohodnotný penis… ;)

Jo a co kdyz ona o velkyho ko.ota nestoji kdybys nebyl debila miloval ji reknes ji co mas za problem a bud by te chtela a nebo ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
26.5.14 13:54

@Kraťomír uz se prober z ty svy diskoteky netvrd si furt dokola hov.na s makem zkustrochu cist co ti kdo piseses jak zaseklej gramofon taky bych te nehtela ale ne kvuli tvejm 13.5cm ale kvuli tomu ze si jedes furt to svoje oo ja kratomir chudak jsem na celem svete sam mam jen 13.5cm nikdy nesmocim a nebudu mit plnohodnotný zivot v hlave to neni jen v kalhotech mam problem to by jste nepochopily nikdy nebudu zit se svou pravou laskou ty vooole znas i neaka jina slovni spojeni nebo to je vse co ses naucil tvoje argumenty jsou vtipny a hodny 14letymu pubertakovi bud zacni argumentovat jinak a premyslet o radach ktere zde dostavas a nebo se di zabit bude ti lip a vsem holkam usetris trapeni narazit na 13.5cm chudinku jinak ja treba o velkyho nestojim nechci ji mit vytahanou nazdar bazar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
26.5.14 14:00
@Kraťomír píše:
Ano, to bohužel jsem, ale to si holt člověk nevybírá… :idea:@káťa No to nevím, já žádného takového neznám! :think: Všichni moji známí, kteří mají rodiny a děti, mají co vím penisy spíše nadprůměrné a stejně tak i všichni „holkaři“, takže tahle teorie se vám řekl bych začíná trochu rozpadat… 8)

A tys ho všem svým známým měřil???

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.5.14 14:01

@Bobulenk nečte. A pokud čte, tak stejně nevěří a věří těm svým báchorkám o mikropenisu 13,5cm :mrgreen: :zed: Je to pořád dokolečka dokola, marné marné marné. Bohužel problém je v hlavě a celkově v pojetí sebe sama a tam je každá rada drahá. Buď prohlédne a začne žít normálně a nebude se jen litovat a utíkat, nebo to bohužel zůstane takhle. Je to jen na něm, na nikom jiném. Myslím že tady se lidi snažili dost a akorát mi přijde že se tím ponížili, protože mistr Kraťomír stejně nevěří a mele si svou. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.5.14 14:04
@káťa No to nevím, já žádného takového neznám! :think: Všichni moji známí, kteří mají rodiny a děti, mají co vím penisy spíše nadprůměrné a stejně tak i všichni „holkaři“, takže tahle teorie se vám řekl bych začíná trochu rozpadat… 8)

To by mě taky zajímalo..to jako všechny známé si poměřil ve vrcholné erekci? Nebo věříš údajům co ti řekli? Nezapoměňme že chlapi si rádi nadsazují. Víc jak 17cm má jen 2% chlapů..zbytek je pod tím. Máš za známé zrovna ty 2%? Nebo čemu říkáš nadprůměrné? A proč se srovnáváš s holkaři? co to s tím má společného?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky