Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@tigy66 píše:
@Lima69
to se tak říka
smutim po bývalé lásce
Chlape, neblbni. To prejde a bude jina. Statistiky uvadeji, ze na kazdeho muze vychazi 2 zeny. ![]()
@micha.bello píše:
Chlape, neblbni. To prejde a bude jina. Statistiky uvadeji, ze na kazdeho muze vychazi 2 zeny.
A na babu pulka chlapa? ![]()
Budem se delit? ![]()
@sissi79 píše:
A na babu pulka chlapa?
Budem se delit?
ahoj
chce se mi umřít.!
![]()
@Lima69 píše:
pleťové.?ja spala jen 3 už nepiju
Jako ze ty smetanka?
toz dneska by to slo ![]()
@sissi79 píše:
Jako ze ty smetanka?![]()
toz dneska by to slo
No lentilky na chuť by byly lepší
![]()
@tigy66 píše:
@Electrolux_EHM_4400 @Lima69
neutápím, jen se mi nikam nechce
Jo, tak to máš kolego mrzuté, jenže pořád je velký rozdíl mezi tím, když se někomu nikam nechce a nebo když někdo vůbec nemůže
, což je právě můj případ…
Kdybych šel v pátek někam „ven“, tak co by z toho asi tak bylo? Možná bych i někde nějakou přiopilou slečnu sbalil, ale co pak - povídat si o počasí?
A vůbec nejhorší je pozvání někam na rande, kdy na jednu stranu máš zájem si aspoň popovídat a udělat si hezkej večer, ale na druhé straně je ti jasné, že to už na startu nemá budoucnost a dáváš jí jen falešné naděje, načež ji pak stejně pošleš k vodě… ![]()
Kdyby byla velikost penisu poznat hned od pohledu, možná bych i tu jednu z tisíců našel, které by to nevadilo, ale jinak je to prostě marnost…
A ještě mám takový zajímavý poznatek - jak jsem tak včera koukal na ty amatéry, tak jsem tam našel jednoho kluka s velmi dobře vypracovanou svalnatou postavou, ale už od pohledu s menším penisem - asi tak 16×4 cm, no a co myslíte, že mu tam ženy psaly? Že tělo není všechno, protože za pár let to třeba pomine a tak prý u něj není moc o co stát, protože penis nemá nic moc a ten jejich, kterého mají doma, má mnohem lepší výbavu a tak dále - tak co si o tom pak asi myslet…
Ještě mi tu chce někdo nalhávat, že život není jen o penisu? ![]()
No jo, Jenze tos byl na amaterech, kde se ocekava nejen hezky telo, ale I ty suskaci „dily“. Tam je to hlavne o sexu a o tom si uzit paradni se. x s velkym… Ja uz tam nastesti zrusila ucet. ![]()
@Kraťomír píše:
Tady se to normálně zvrhlo v pavlač…![]()
![]()
![]()
Jo, tak to máš kolego mrzuté, jenže pořád je velký rozdíl mezi tím, když se někomu nikam nechce a nebo když někdo vůbec nemůže
Kdyby byla velikost penisu poznat hned od pohledu, možná bych i tu jednu z tisíců našel, které by to nevadilo, ale jinak je to prostě marnost…, což je právě můj případ…
Kdybych šel v pátek někam „ven“, tak co by z toho asi tak bylo? Možná bych i někde nějakou přiopilou slečnu sbalil, ale co pak - povídat si o počasí?
A vůbec nejhorší je pozvání někam na rande, kdy na jednu stranu máš zájem si aspoň popovídat a udělat si hezkej večer, ale na druhé straně je ti jasné, že to už na startu nemá budoucnost a dáváš jí jen falešné naděje, načež ji pak stejně pošleš k vodě…
A ještě mám takový zajímavý poznatek - jak jsem tak včera koukal na ty amatéry, tak jsem tam našel jednoho kluka s velmi dobře vypracovanou svalnatou postavou, ale už od pohledu s menším penisem - asi tak 16×4 cm, no a co myslíte, že mu tam ženy psaly? Že tělo není všechno, protože za pár let to třeba pomine a tak prý u něj není moc o co stát, protože penis nemá nic moc a ten jejich, kterého mají doma, má mnohem lepší výbavu a tak dále - tak co si o tom pak asi myslet…
Ještě mi tu chce někdo nalhávat, že život není jen o penisu?
@micha.bello píše:
No jo, Jenze tos byl na amaterech, kde se ocekava nejen hezky telo, ale I ty suskaci „dily“. Tam je to hlavne o sexu a o tom si uzit paradni se. x s velkym… Ja uz tam nastesti zrusila ucet.
No konečně!
Konečně nějaká žena naprosto otevřeně a bez obalu řekla, že parádní sex je jedině s velkým - s malým by to nešlo…
Jsem moc rád, že mi dáváš za pravdu. ![]()
@Kraťomír píše:
Tady se to normálně zvrhlo v pavlač…![]()
![]()
![]()
Kdyby byla velikost penisu poznat hned od pohledu, možná bych i tu jednu z tisíců našel, které by to nevadilo, ale jinak je to prostě marnost…, což je právě můj případ…
A vůbec nejhorší je pozvání někam na rande, kdy na jednu stranu máš zájem si aspoň popovídat a udělat si hezkej večer, ale na druhé straně je ti jasné, že to už na startu nemá budoucnost a dáváš jí jen falešné naděje, načež ji pak stejně pošleš k vodě…
Ještě mi tu chce někdo nalhávat, že život není jen o penisu?
a kvůli tomu sedíš doma? Není možné se jít jen pobavit bez nějakých představ o sbalení někoho? Já takhle chodím běžně.