Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2655
29.11.14 08:32
@tigy66 píše:
@Lima69
to se tak říka :D
smutim po bývalé lásce :,(

Chlape, neblbni. To prejde a bude jina. Statistiky uvadeji, ze na kazdeho muze vychazi 2 zeny. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
29.11.14 08:46
@micha.bello píše:
Chlape, neblbni. To prejde a bude jina. Statistiky uvadeji, ze na kazdeho muze vychazi 2 zeny. ;)

A na babu pulka chlapa? :think:
Budem se delit? :andel:

• Citovat
  • Upravit
Lima69
29.11.14 09:58
@sissi79 píše:
A na babu pulka chlapa? :think:
Budem se delit? :andel:

ahoj :mavam: chce se mi umřít.! :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
sissi79
29.11.14 10:03
@Lima69 píše:
ahoj :mavam: chce se mi umřít.! :mrgreen: :mrgreen:

Ani nemluv, sem spala hodku a rano se inteligentne napila mlika, fuj 8o :mrgreen:
Takze @tigy66 zas jdu na blond :evil: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Lima69
29.11.14 10:05
@sissi79 píše:
Ani nemluv, sem spala hodku a rano se inteligentne napila mlika, fuj 8o :mrgreen:
Takze @tigy66 zas jdu na blond :evil: :mrgreen:

pleťové.? :mrgreen: ja spala jen 3 už nepiju :(

• Citovat
  • Upravit
sissi79
29.11.14 10:06
@Lima69 píše:
pleťové.? :mrgreen: ja spala jen 3 už nepiju :(

Jako ze ty smetanka? :jazyk: 8) toz dneska by to slo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
sissi79
29.11.14 10:07

@Lima69 kde budem, tu bo vedle :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Lima69
29.11.14 10:08
@sissi79 píše:
Jako ze ty smetanka? :jazyk: 8) toz dneska by to slo :mrgreen:

No lentilky na chuť by byly lepší :pankac: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Lima69
29.11.14 10:09

Vyber přejdu na pc :)

• Citovat
  • Upravit
sissi79
29.11.14 10:10
@Lima69 píše:
Vyber přejdu na pc :)

Ja neutecu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
687
29.11.14 12:12
Tady se to normálně zvrhlo v pavlač… :-O 8o :mrgreen:
@tigy66 píše:
@Electrolux_EHM_4400 @Lima69
neutápím, jen se mi nikam nechce

Jo, tak to máš kolego mrzuté, jenže pořád je velký rozdíl mezi tím, když se někomu nikam nechce a nebo když někdo vůbec nemůže :!, což je právě můj případ… :? Kdybych šel v pátek někam „ven“, tak co by z toho asi tak bylo? Možná bych i někde nějakou přiopilou slečnu sbalil, ale co pak - povídat si o počasí? :think: A vůbec nejhorší je pozvání někam na rande, kdy na jednu stranu máš zájem si aspoň popovídat a udělat si hezkej večer, ale na druhé straně je ti jasné, že to už na startu nemá budoucnost a dáváš jí jen falešné naděje, načež ji pak stejně pošleš k vodě… :(

Kdyby byla velikost penisu poznat hned od pohledu, možná bych i tu jednu z tisíců našel, které by to nevadilo, ale jinak je to prostě marnost… :! A ještě mám takový zajímavý poznatek - jak jsem tak včera koukal na ty amatéry, tak jsem tam našel jednoho kluka s velmi dobře vypracovanou svalnatou postavou, ale už od pohledu s menším penisem - asi tak 16×4 cm, no a co myslíte, že mu tam ženy psaly? Že tělo není všechno, protože za pár let to třeba pomine a tak prý u něj není moc o co stát, protože penis nemá nic moc a ten jejich, kterého mají doma, má mnohem lepší výbavu a tak dále - tak co si o tom pak asi myslet… :! Ještě mi tu chce někdo nalhávat, že život není jen o penisu? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2655
29.11.14 12:43

No jo, Jenze tos byl na amaterech, kde se ocekava nejen hezky telo, ale I ty suskaci „dily“. Tam je to hlavne o sexu a o tom si uzit paradni se. x s velkym… Ja uz tam nastesti zrusila ucet. :mrgreen:

@Kraťomír píše:
Tady se to normálně zvrhlo v pavlač… :-O 8o :mrgreen:

Jo, tak to máš kolego mrzuté, jenže pořád je velký rozdíl mezi tím, když se někomu nikam nechce a nebo když někdo vůbec nemůže :!, což je právě můj případ… :? Kdybych šel v pátek někam „ven“, tak co by z toho asi tak bylo? Možná bych i někde nějakou přiopilou slečnu sbalil, ale co pak - povídat si o počasí? :think: A vůbec nejhorší je pozvání někam na rande, kdy na jednu stranu máš zájem si aspoň popovídat a udělat si hezkej večer, ale na druhé straně je ti jasné, že to už na startu nemá budoucnost a dáváš jí jen falešné naděje, načež ji pak stejně pošleš k vodě… :(

Kdyby byla velikost penisu poznat hned od pohledu, možná bych i tu jednu z tisíců našel, které by to nevadilo, ale jinak je to prostě marnost… :! A ještě mám takový zajímavý poznatek - jak jsem tak včera koukal na ty amatéry, tak jsem tam našel jednoho kluka s velmi dobře vypracovanou svalnatou postavou, ale už od pohledu s menším penisem - asi tak 16×4 cm, no a co myslíte, že mu tam ženy psaly? Že tělo není všechno, protože za pár let to třeba pomine a tak prý u něj není moc o co stát, protože penis nemá nic moc a ten jejich, kterého mají doma, má mnohem lepší výbavu a tak dále - tak co si o tom pak asi myslet… :! Ještě mi tu chce někdo nalhávat, že život není jen o penisu? :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
29.11.14 13:01
@micha.bello píše:
No jo, Jenze tos byl na amaterech, kde se ocekava nejen hezky telo, ale I ty suskaci „dily“. Tam je to hlavne o sexu a o tom si uzit paradni se. x s velkym… Ja uz tam nastesti zrusila ucet. :mrgreen:

No konečně! :potlesk: Konečně nějaká žena naprosto otevřeně a bez obalu řekla, že parádní sex je jedině s velkým - s malým by to nešlo… :* :idea: Jsem moc rád, že mi dáváš za pravdu. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106364
29.11.14 13:09
@sissi79 píše:
Tak kolousek je jaky vek? :mrgreen: 8)

tak 20 +?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106364
29.11.14 13:13
@Kraťomír píše:
Tady se to normálně zvrhlo v pavlač… :-O 8o :mrgreen:

Kdyby byla velikost penisu poznat hned od pohledu, možná bych i tu jednu z tisíců našel, které by to nevadilo, ale jinak je to prostě marnost… :! A ještě mám takový zajímavý poznatek - jak jsem tak včera koukal na ty amatéry, tak jsem tam našel jednoho kluka s velmi dobře vypracovanou svalnatou postavou, ale už od pohledu s menším penisem - asi tak 16×4 cm, no a co myslíte, že mu tam ženy psaly? Že tělo není všechno, protože za pár let to třeba pomine a tak prý u něj není moc o co stát, protože penis nemá nic moc a ten jejich, kterého mají doma, má mnohem lepší výbavu a tak dále - tak co si o tom pak asi myslet… :! Ještě mi tu chce někdo nalhávat, že život není jen o penisu? :D

a kvůli tomu sedíš doma? Není možné se jít jen pobavit bez nějakých představ o sbalení někoho? Já takhle chodím běžně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí