Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sissi79 píše:
Ja kavu nepiju, by me to doraziloa kofein zpomaluje odbouravani alkoholu
mě je to jedno, já můžu i 4 za den
![]()
@Lima69 píše:
mě je to jedno, já můžu i 4 za den![]()
Tohle je asi jedina nerest ktera je mi cizi ![]()
@sissi79 píše:![]()
jeste nejsu uplne strizliva, neblazni
Ale jsem naka rozhozena a nekomu se ozvala, tak uvidime
to dáš, musíš!!!
kde máme naší lentilku?
![]()
@tigy66 píše:
Jo a ještě jsem si vzpoměl na jeden komentář od jedné bývalky, během orální sexu prohlásila, "co kdybych Ti kousek ukousla? To už by Ti nezbylo nic viď? " A hrozně jí to připadalo vtipný![]()
Tobě to vtipný nepřišlo? Byl to snad první a poslední sex? Asi nevěděla, že téměř celá mužská osobnost se soustředí do těch míst (často).
Vidíš, já se s jednou rozešel mimo jiné i proto, že mi dokola říkala, jak chce toho macka, že ho mám velkýho apod. A vážně se v sexu snažila. I když jsem ji vysvětlil, že vím jak jsem na tom a jsem s tím vyrovnán, že nepotřebuji takovou podporu, že mi to pak přijde, že ze mě dělá pitomce a není mi to příjemný. Ať to neříká. A neuvěřitelný bylo, že se se mnou o tom klidně i hádala ![]()
Příspěvek upraven 29.11.14 v 20:29
@Darth píše:
Tobě to vtipný nepřišlo? Byl to snad první a poslední sex? Asi nevěděla, že téměř celá mužská osobnost se soustředí do těch míst (často).
vzhledem k tomu, že to byla ta, která už před tím jindy prohlásila, že si myslela, že taky bude mít pořádnýho chlapa /jako mě
/ tak mě to teda vtipný nepřišlo, paradoxní na tom bylo, že ona byla dole hodně úzká a proto jinak dobrý, ale tyhle blbý kecy znamenaly, že jsem se jedno ráno odebral na dobro ![]()
dodnes nevím, proč si ty řeči nemohla odpustit, snad protože její nej. kámoška tehdy prožívala román s velkým Bivojem a pomalu nemluvily o ničem jiným
![]()
Příspěvek upraven 29.11.14 v 21:10
@tigy66 píše:
vzhledem k tomu, že to byla ta, která už před tím jindy prohlásila, že si myslela, že taky bude mít pořádnýho chlapa /jako mě/ tak mě to teda vtipný nepřišlo, paradoxní na tom bylo, že ona byla dole hodně úzká a proto jinak dobrý, ale tyhle blbý kecy znamenaly, že jsem se jedno ráno odebral na dobro
dodnes nevím, proč si to řeči nemohla odpustit, snad protože její nej. kámoška tehdy prožívala román s velkým Bivojem a pomalu nemluvily o ničem jiným![]()
když nad tím budeš pořád přemýšlet tak si už nevrzneš
![]()
@Lima69
nejde mi ani tak o vrzání, na to se vždycky nějaká najde, ale o vztah
![]()
@Lima69
něco mezi Tebou a Sissinkou, pokud Teda ty č. 79 a hlavně 69 u nicků jsou roky narození ![]()
Ja kavu nepiju, by me to dorazilo
a kofein zpomaluje odbouravani alkoholu