Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
231
30.11.14 13:14

Stepane, nepas se na Kráťově bolestné diskusi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
30.11.14 14:48
@Kraťomír píše:
@Doctus Teoretické znalosti jsou vám ovšem k ničemu, když pak zjistíte, že do ženy ani nedosáhnete, byť teoreticky by to jít mělo… ;) :D

Člověče za tebe mluví léta praxe. To je znát z každého tvého příspěvku. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
30.11.14 15:13
@Kraťomír píše:
@Doctus Teoretické znalosti jsou vám ovšem k ničemu, když pak zjistíte, že do ženy ani nedosáhnete, byť teoreticky by to jít mělo… ;) :DJinak se moc omlouvám, ale své vzdělání ani s tím spojenou profesi zde uvádět nebudu, jelikož by se pak mohl někdo snad i dovtípit identity mé osoby…

Kolik te praxe uz mas za sebou, co :think:

Ze podnikas na vakuovych pumpach tu vime vsichni, jen se prizivujes na tech co maj trapeni!

• Citovat
  • Upravit
687
30.11.14 15:31
@Darth píše: Člověče za tebe mluví léta praxe. To je znát z každého tvého příspěvku. :roll:

Díky za uznání… ;) :D Ale vážně - kde mi chybí praxe, tam mám soudnost! :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9742
30.11.14 15:33

@Kraťomír
Bohužel nemáte ani jedno (praxe, soudnost).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
30.11.14 15:34

Kraťomír už zase kastuje. Jako už po x té píše o hodných a spolehlivých s malými penisy a zlých hloupých hajzlech s velikými… :lol:

Takže Kraťomíre, myslím, že ženy by si nejraději vybrali toho hodného a spolehlivého a s pro ně vyhovujícím penisem (některé vyhovuje veliký, některé střední, některé menší, někomu je to jedno).

• Citovat
  • Upravit
Lima69
30.11.14 15:34

Co je tu za bordel, to už se zase hádáte? :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
687
30.11.14 15:37
@sissi79 píše:
Kolik te praxe uz mas za sebou, co :think:Ze podnikas na vakuovych pumpach tu vime vsichni, jen se prizivujes na tech co maj trapeni!

Já s ničím takovým ale opravdu nepodnikám 8o :mrgreen: - to bych mohl i o tobě říct, že třeba provozuješ portál „e-mimino“ a to jenom na základě toho, že se účastníš diskuzí na tomto fóru :roll: - já totiž na těch stránkách, kde jsou nabízeny podobné a podle mě naprosto nefunkční přípravky na zvětšení penisu (o kterých ty zřejmě mluvíš) nedělám nic jiného, než že se tam také pouze účastním diskuze… ;)

Jinak stránky mám své vlastní a nemám tam ani jednu jedinou reklamu či odkaz na něco podobného - mám tam jenom svoje písničky, příběhy, často kladené dotazy (FAQ) a návštěvní knihu - kdo nevěří, ať mi tam něco závadného najde, odkaz zde: http://kratomir.webnode.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
30.11.14 15:40

:mrgreen: :mrgreen: hlavne odkaz :pankac: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
sissi79
30.11.14 15:41
@Kraťomír píše:
Já s ničím takovým ale opravdu nepodnikám 8o :mrgreen: - to bych mohl i o tobě říct, že třeba provozuješ portál „e-mimino“ a to jenom na základě toho, že se účastníš diskuzí na tomto fóru :roll: - já totiž na těch stránkách, kde jsou nabízeny podobné a podle mě naprosto nefunkční přípravky na zvětšení penisu (o kterých ty zřejmě mluvíš) nedělám nic jiného, než že se tam také pouze účastním diskuze… ;)Jinak stránky mám své vlastní a nemám tam ani jednu jedinou reklamu či odkaz na něco podobného - mám tam jenom svoje písničky, příběhy, často kladené dotazy (FAQ) a návštěvní knihu - kdo nevěří, ať mi tam něco závadného najde, odkaz zde: http://kratomir.webnode.cz

Vis v cem podnikam ja? Dalo by se to nazvat cerna ruka trhu, ve vsem mam pazoury :P

• Citovat
  • Upravit
687
30.11.14 15:47
@káťa píše:
Kraťomír už zase kastuje. Jako už po x té píše o hodných a spolehlivých s malými penisy a zlých hloupých hajzlech s velikými… :lol:

Ale no tak, teď nevím, jestli to nechápeš a nebo to jenom chápat nechceš, ale je to modelová situace! Nikdy jsem nikdy nepsal, že to tak je - samozřejmě jsou i zlí a hloupí muži s malým a naopak hodní a spolehliví s velkým penisem (to je asi pro většinu žen ideál), jenže otázka zní, zda dá normální běžná žena přednost penisu a nebo právě té povaze a tak jsem pouze pro tento účel dal jednoduchý příklad, ve kterém figuruje „hodný malý muž“ a „velký zlý chlapák“ - nebo je to opravdu tak k nepochopení? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
30.11.14 15:50
@sissi79 píše: :mrgreen: :mrgreen: hlavne odkaz :pankac: :pankac:

No co co? 8o :lol: Já za ten odkaz opravdu €uráče nedostávám… ;) :mrgreen:

Celé mé stránky jsou kompletně dobročinné a neziskové! 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9742
30.11.14 15:54

@Kraťomír
Dobročinnost sama. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
30.11.14 15:55
@Doctus píše:
@Kraťomír
Dobročinnost sama. :pocitac:

Díky :) - někdo ty vaše nesmysly holt musí uvádět na pravou míru… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
30.11.14 15:58
@Kraťomír píše:
Ale no tak, teď nevím, jestli to nechápeš a nebo to jenom chápat nechceš, ale je to modelová situace! Nikdy jsem nikdy nepsal, že to tak je - samozřejmě jsou i zlí a hloupí muži s malým a naopak hodní a spolehliví s velkým penisem (to je asi pro většinu žen ideál), jenže otázka zní, zda dá normální běžná žena přednost penisu a nebo právě té povaze a tak jsem pouze pro tento účel dal jednoduchý příklad, ve kterém figuruje „hodný malý muž“ a „velký zlý chlapák“ - nebo je to opravdu tak k nepochopení? :)

Já to právě chápu moc dobře. Protože ty tu ty příklady uvádíš pořád dokola - a vždy to je malý hodný x velký zlý :lol:
Takže třeba moje odpověď je taková, že vztah bych neměla ani s jedním z tohohle výběru. Našla bych si hodného s penisem tak akorát.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky