Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kraťomír píše:
@Doctus Teoretické znalosti jsou vám ovšem k ničemu, když pak zjistíte, že do ženy ani nedosáhnete, byť teoreticky by to jít mělo…![]()
Člověče za tebe mluví léta praxe. To je znát z každého tvého příspěvku. ![]()
@Kraťomír píše:
@Doctus Teoretické znalosti jsou vám ovšem k ničemu, když pak zjistíte, že do ženy ani nedosáhnete, byť teoreticky by to jít mělo…![]()
Jinak se moc omlouvám, ale své vzdělání ani s tím spojenou profesi zde uvádět nebudu, jelikož by se pak mohl někdo snad i dovtípit identity mé osoby…
Kolik te praxe uz mas za sebou, co ![]()
Ze podnikas na vakuovych pumpach tu vime vsichni, jen se prizivujes na tech co maj trapeni!
@Darth píše: Člověče za tebe mluví léta praxe. To je znát z každého tvého příspěvku.
Díky za uznání…
Ale vážně - kde mi chybí praxe, tam mám soudnost! ![]()
Kraťomír už zase kastuje. Jako už po x té píše o hodných a spolehlivých s malými penisy a zlých hloupých hajzlech s velikými… ![]()
Takže Kraťomíre, myslím, že ženy by si nejraději vybrali toho hodného a spolehlivého a s pro ně vyhovujícím penisem (některé vyhovuje veliký, některé střední, některé menší, někomu je to jedno).
@sissi79 píše:
Kolik te praxe uz mas za sebou, coZe podnikas na vakuovych pumpach tu vime vsichni, jen se prizivujes na tech co maj trapeni!
Já s ničím takovým ale opravdu nepodnikám
- to bych mohl i o tobě říct, že třeba provozuješ portál „e-mimino“ a to jenom na základě toho, že se účastníš diskuzí na tomto fóru
- já totiž na těch stránkách, kde jsou nabízeny podobné a podle mě naprosto nefunkční přípravky na zvětšení penisu (o kterých ty zřejmě mluvíš) nedělám nic jiného, než že se tam také pouze účastním diskuze… ![]()
Jinak stránky mám své vlastní a nemám tam ani jednu jedinou reklamu či odkaz na něco podobného - mám tam jenom svoje písničky, příběhy, často kladené dotazy (FAQ) a návštěvní knihu - kdo nevěří, ať mi tam něco závadného najde, odkaz zde: http://kratomir.webnode.cz
@Kraťomír píše:
Já s ničím takovým ale opravdu nepodnikám![]()
- to bych mohl i o tobě říct, že třeba provozuješ portál „e-mimino“ a to jenom na základě toho, že se účastníš diskuzí na tomto fóru
- já totiž na těch stránkách, kde jsou nabízeny podobné a podle mě naprosto nefunkční přípravky na zvětšení penisu (o kterých ty zřejmě mluvíš) nedělám nic jiného, než že se tam také pouze účastním diskuze…
Jinak stránky mám své vlastní a nemám tam ani jednu jedinou reklamu či odkaz na něco podobného - mám tam jenom svoje písničky, příběhy, často kladené dotazy (FAQ) a návštěvní knihu - kdo nevěří, ať mi tam něco závadného najde, odkaz zde: http://kratomir.webnode.cz
Vis v cem podnikam ja? Dalo by se to nazvat cerna ruka trhu, ve vsem mam pazoury ![]()
@káťa píše:
Kraťomír už zase kastuje. Jako už po x té píše o hodných a spolehlivých s malými penisy a zlých hloupých hajzlech s velikými…
Ale no tak, teď nevím, jestli to nechápeš a nebo to jenom chápat nechceš, ale je to modelová situace! Nikdy jsem nikdy nepsal, že to tak je - samozřejmě jsou i zlí a hloupí muži s malým a naopak hodní a spolehliví s velkým penisem (to je asi pro většinu žen ideál), jenže otázka zní, zda dá normální běžná žena přednost penisu a nebo právě té povaze a tak jsem pouze pro tento účel dal jednoduchý příklad, ve kterém figuruje „hodný malý muž“ a „velký zlý chlapák“ - nebo je to opravdu tak k nepochopení? ![]()
@sissi79 píše:![]()
hlavne odkaz
![]()
No co co?
Já za ten odkaz opravdu €uráče nedostávám…
![]()
Celé mé stránky jsou kompletně dobročinné a neziskové! ![]()
@Doctus píše:
@Kraťomír
Dobročinnost sama.
Díky
- někdo ty vaše nesmysly holt musí uvádět na pravou míru… ![]()
@Kraťomír píše:
Ale no tak, teď nevím, jestli to nechápeš a nebo to jenom chápat nechceš, ale je to modelová situace! Nikdy jsem nikdy nepsal, že to tak je - samozřejmě jsou i zlí a hloupí muži s malým a naopak hodní a spolehliví s velkým penisem (to je asi pro většinu žen ideál), jenže otázka zní, zda dá normální běžná žena přednost penisu a nebo právě té povaze a tak jsem pouze pro tento účel dal jednoduchý příklad, ve kterém figuruje „hodný malý muž“ a „velký zlý chlapák“ - nebo je to opravdu tak k nepochopení?
Já to právě chápu moc dobře. Protože ty tu ty příklady uvádíš pořád dokola - a vždy to je malý hodný x velký zlý ![]()
Takže třeba moje odpověď je taková, že vztah bych neměla ani s jedním z tohohle výběru. Našla bych si hodného s penisem tak akorát.