Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17247
1.12.14 09:36

@Kraťomír Kráťo kdy si konečně najdeš jinou zábavu než se zaobírat tím, že máš mikropenis, který do finále vlastně nemáš. Jenže zase na druhou stranu bez tebe by ta diskuze tady nefungovala. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
600
1.12.14 09:58
@Kraťomír píše:
Já nikoho neodsuzuju, jen popisuju jeho situaci a poměry a chci tím říct, že na prachy a majetek je opravdu nebalí… Vzhledově je průměrný, svaly nemá, střídavě bydlí u matky - tak na co jiného by je asi balil? A zrovna takovou pěknou slečnu… :?

Podivej se na to z druhé strany, jsem dole vybavený až moc, vypracovaná postava, VŠ, mám vlastní bydlení, jsem majetkově zabezpečený, ale ženský po mě stejně stejně nikdy nešli, protože jsem prostě moc velkej čů… :twisted: A taky jsem se nad to povznesl. I nad můj kuní xicht :D Tak neřeš takové „maličkosti“ já bych vše vyměnil za to abych se dokázal ve společnosti žen chovat přitažlivě. O tom to totiž je, ne o tělesných proporcích a naditosti peněženky. Protože na pěněženku stejně nabalíš jen úplnou krávu a tělesné proporce se omrzí.

Ale stejně si myslím, že si ze všech děláš srandu :D gj :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247
1.12.14 10:03

@Pajaxxx jenže Kráťu už to drží spoustu let. Ať tu napíšete cokoliv, stejně si povede svou. Je to tak trochu zbytečné plýtvání písmenek. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
1.12.14 10:32
@Kraťomír píše:
Už jsem to tu psal nejmíň stokrát – aspoň to své „poprvé“ bych určitě nechtěl dělat s cizí a ještě placenou, ke které navíc vůbec nic necítím… :idea:

ses moc vybiravej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
1.12.14 10:40
@káťa píše:
No tak na tebe pozitivní ohlasy určitě žádné nebyly, to by mě zajímalo, co by to muselo být za zoufalku nebo blázna :zed:Ale třeba @tigy66 si podle mě fajn ženskou určitě najde a bude s ní v pohodě. To je totiž na rozdíl od tebe sice zklamanej, ale přesto normální duševně zdravej člověk.

studentka psychologie ktera pise diplomku na dusevni poruchy panu s malym M :mrgreen: ta by kratu brala by mela splnenou i povinnou praxi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247
1.12.14 10:42

@aspagi myslím, že i pro tu by to byl velký oříšek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2529
1.12.14 11:12
@Petr83 píše:
Dobrý den, chtěl bych se zeptat místních žen a slečen, je pro vás důležitá velikost partnerova penisu? Popřípadě od kolika centimetrů je podle vás malý penis a byl by to pro vás i důvod k rozchodu?
Díky za odpovědi

Když je v pohotovosti pod 10cm, tak je menší no, záleží i na tloušťce. Každopádně měla jsem partnery - zajímavé, že první macek (18?) Pak malý (těch 10?) A teď mám teda muže okolo 14-16, jak kdy 8)

Každý měl něco do sebe a rozchod se nekonal kvůli žádné délce nebo nedélce :srdce: ale kvůli úplně jiným věcem (i s 10cm neměl problém mít milenku :cert: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
1.12.14 11:46

@Mari-KusKus S tou milenkou je to možná také kvůli malému penisu, protože to s ním třeba nestálo za nic a tak si chtěl nejspíš ověřit, jestli je chyba v něm a jeho penisu a nebo v partnerce, byť je nad slunce jasné, že v penisu… :idea: Jak jsi ho ale cítila, když měl pouze 10 cm? A dosáhl do tebe vůbec? 8o Jen jestli si z nás tady ale tak trochu neděláš šprťouchlata… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
1.12.14 11:52
@Kraťomír píše:
@Mari-KusKus S tou milenkou je to možná také kvůli malému penisu, protože to s ním třeba nestálo za nic a tak si chtěl nejspíš ověřit, jestli je chyba v něm a jeho penisu a nebo v partnerce, byť je nad slunce jasné, že v penisu… :idea: Jak jsi ho ale cítila, když měl pouze 10 cm? A dosáhl do tebe vůbec? 8o Jen jestli si z nás tady ale tak trochu neděláš šprťouchlata… :think:

tvl ty uz mlc a soupej nohama :-O
hlavne po nicem nepatrej, ty bud rad ze ses a hlavne pro boha uz nic NEŘEŠ!!! :cert:
stejne ho mas jen na moceni…

vis co krato - nech se zavrit do nejakeho muzskeho klastera, nejlepe kam nemaji pristup zeny, nekam do Recka a bude klid. tam si muzes do konce dni rozjimat, jaky ses ukrutny debil, to se totiz jinak a slusne napsat neda… 8o :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
2529
1.12.14 12:11
@Kraťomír píše:
@Mari-KusKus S tou milenkou je to možná také kvůli malému penisu, protože to s ním třeba nestálo za nic a tak si chtěl nejspíš ověřit, jestli je chyba v něm a jeho penisu a nebo v partnerce, byť je nad slunce jasné, že v penisu… :idea: Jak jsi ho ale cítila, když měl pouze 10 cm? A dosáhl do tebe vůbec? 8o Jen jestli si z nás tady ale tak trochu neděláš šprťouchlata… :think:

Nevím, milenku si našel spíš proto, že je mladý a nudil se :) a cítila jsem ho normálně, tlustý byl úplně běžně :lol:
a otázka, zda dosáhl je irelevantní, v době našeho vztahu jsem měla 58kg (173cm), čímž chci říct, že žádná bariéra v podobě tuku se nekonala, jak jinak by do mě neměl dosáhnout??
:mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
1.12.14 12:37

@Mari-KusKus Tak to nevím, možná to je i tím, že jsi drobnější :idea:, ale asi měl tedy alespoň normální či nadprůměrnou šířku, kterou to dokázal vykompenzovat, zatímco já nemám šířku ani délku… :? :nevim: A opravdu víš jistě, že měl jenom 10 cm? :?: Aby to nebyl jen odhad a on v reálu neměl třebas 15 cm… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
600
1.12.14 12:45

@Kraťomír hoň 3× denně a o 10% se ti zvětší +- a pak si obleč dlouhý kabát a bež do parku dělat „hele, hele“ a určitě tě někdo sbalí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1924
1.12.14 12:47

@Kraťomír ahoj, ráda bych ti dala upřímnou a dobře míněnou radu - nevysedávej tady na emiminu, a pokud máš nějaký psychický problém (což očividně máš, protože jinak bys tu na 534 stránkách neřešil stále to samé, když ti už nesčíslně lidí, řeklo, že je to v pohodě a snažilo se tě povzbudit) tak se objednej k psychologovi a začni to řešit :! Tohle opravdu nikam nevede… Před nějakým časem jsem ti tu psala i já a snažila se ti vysvětlit, že to není žádná katastrofa (…představ si, že jsem si vzala chlapa, o kterém jsem ani nevěděla, jak ho má velkýho a jestli nám to bude klapat v posteli, protože první milování bylo až o svatební noci…)A pokud si stále myslíš, že to není pravda, že máš život v háji, všichni ti jen ubližují atd. a přesto se v tom chceš do nekonečně „hnípat“, tak pokračuj, ale věř mi, že takhle tuplem žádnou slečnu nenajdeš.

Přeju pevné odhodlání to řešit a hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
1.12.14 12:55
@ivulka00 píše:
@Kraťomír ahoj, ráda bych ti dala upřímnou a dobře míněnou radu - nevysedávej tady na emiminu, a pokud máš nějaký psychický problém (což očividně máš, protože jinak bys tu na 534 stránkách neřešil stále to samé, když ti už nesčíslně lidí, řeklo, že je to v pohodě a snažilo se tě povzbudit) tak se objednej k psychologovi a začni to řešit :! Tohle opravdu nikam nevede… Před nějakým časem jsem ti tu psala i já a snažila se ti vysvětlit, že to není žádná katastrofa (…představ si, že jsem si vzala chlapa, o kterém jsem ani nevěděla, jak ho má velkýho a jestli nám to bude klapat v posteli, protože první milování bylo až o svatební noci…)A pokud si stále myslíš, že to není pravda, že máš život v háji, všichni ti jen ubližují atd. a přesto se v tom chceš do nekonečně „hnípat“, tak pokračuj, ale věř mi, že takhle tuplem žádnou slečnu nenajdeš.Přeju pevné odhodlání to řešit a hodně štěstí.

Ivulko, OT - omlouvám se za možná nejapný dotaz, ale chápu, že někteří lidé uznávají první milování až o svatební noci, ale to jste se předtím ani neviděli nazí a „neosahali se“???

• Citovat
  • Upravit
káťa
1.12.14 12:56
@Mari-KusKus píše:
Nevím, milenku si našel spíš proto, že je mladý a nudil se :) a cítila jsem ho normálně, tlustý byl úplně běžně :lol:
a otázka, zda dosáhl je irelevantní, v době našeho vztahu jsem měla 58kg (173cm), čímž chci říct, že žádná bariéra v podobě tuku se nekonala, jak jinak by do mě neměl dosáhnout?? :mrgreen: :mrgreen:

Kráťovi neodpovídej, on vůbec netuší kam, co a jak se tam dává :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí