Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@káťa
Pravda je, že psaním na net nikdo svůj problém zásadně nevyřeší, možná se mu dostane nějaké rady nebo podpory.
Jsou ale vady, které se dají často hodně řešit nebo nejsou tak zásadní, např. ekzém nebo něco v podstatě podobného, pro spokojený život.
Ale co se týká tělesných požadavků na muže od ženy, tak penis je jednoznačně nejsledovanější část těla, že to lze jen s něčím těžko srovnávat a jak už bylo xkrát psáno, velmi frustrující je kromě jiných problémú s tím spojených, také skutečnost, že s tím nelze vůbec nic co by skutečně pomohlo dělat. Možná proto se o tom tak pořád píše. ![]()
@Kraťomír píše:
Jo, a zrovna toto mi radí ta, která je jedině na velké penisy…Víš co, když už kvůli tomu postižení nemůžu mít ani tu partnerku, která řeší i jiné hodnoty než jen penis, tak milenku už můžu uspokojit opravdu jen těžko - v tom to je…
Nehledě na to, že já nechci jenom milenku - já to chci dělat z lásky a ne s nějakou cizí…
Na světě jsou miliony chlapů na tom hůř než ty.
Ty máš hlavně problém v tom, že nevíš ani na co ho máš. Co bys asi té milence předvedl, když ani pořádně nevíš, jak tam ženská vypadá. Být dobrý milenec není jen tak ho tam strčit a vyndat. Jak už jsem ti psal kdysi, to jsi se měl učit někde v 16-18 letech se stejně nezkušenou dívčinou. Když teď najdeš stejně starou ženu, co už měla několik vztahů a milenců, co ji předvedeš? Že, když ti ukáže kam, tak ho tam strčíš? To bude fiasko, to ti garantuji. Být tebou, tak si zaplatím nějakou slušnou „instruktorku“.
A hlavně se začni léčit. Že pro ženský je lepší spíš větší, pokud to samozřejmě nebolí je prostě realita. Každá to mít ale logicky nemůže. Sem tam nějaké to je i jedno. Když se zeptáš na ideální velikost, tak se dozvíš že větší či menší nadprůměr. Je to jako když chlap má za ideál dokonale krásnou štíhlou ženu, s pevnými prsy a krásnou pletí (a to má většina chlapů). A přitom doma má ženskou se striema a celulitidou, velkým zadkem, nadváhou atd. a přesto ji miluje.
Příspěvek upraven 30.11.14 v 18:00
@Darth píše: A přitom doma má ženskou se striema a celulitidou, velkým zadkem, nadváhou atd. a přesto ji miluje.
akorát, že ani jedno z toho a pod., ženským nebrání v dobrým sexu, na rozdíl od malýho p.
![]()
@Darth A ty myslíš, že když to kvůli velikosti nešlo ani v těch sedmnácti, tak že teď už pomalu ve třiceti letech to snad půjde?
Kde tu jistotu bereš?
Nehledě na to, že jak už jsem psal - aspoň to své „poprvé“ bych určitě nechtěl dělat s cizí a ještě placenou, ke které navíc vůbec nic necítím… ![]()
@Kraťomír píše:
@Darth A ty myslíš, že když to kvůli velikosti nešlo ani v těch sedmnácti, tak že teď už pomalu ve třiceti letech to snad půjde?Kde tu jistotu bereš?
Nehledě na to, že jak už jsem psal - aspoň to své „poprvé“ bych určitě nechtěl dělat s cizí a ještě placenou, ke které navíc vůbec nic necítím…
s tímhle přístupem to nebudeš dělat nikdy… nedělej z toho takovou tragedii
@tigy66 píše:
akorát, že ani jedno z toho a pod., ženským nebrání v dobrým sexu, na rozdíl od malýho p.![]()
Myslel jsem to tak, že když se zeptáš chlapa, jak by si představoval že má vypadat žena, tak taky ti neřekne tlustá, se striema, prsa u pasu atd. Totéž ti neřekne ženská na ideální velikost ptáka = že by chtěla 14 a méně. No miliony z nich takové doma mají. To že se s tím nechlubí na diskuzích je jiná věc, ten kult velkého penisu tady prostě je. Nechlubí se tím ani muži ani jejich partnerky. Doctus by ti řekl, jak velké procento z nás má 14 a méně, možná to bude každý druhý. Ale běžně z různých diskuzí musíš mít pocit, že mají snad všichni 18-20cm.
@tigy66 píše:
@Venetia četla si celou diskuzi, co si sem na ní dala odkaz?
četla, proto jsem to sem dala k tématu ![]()
@Venetia píše:
s tímhle přístupem to nebudeš dělat nikdy… nedělej z toho takovou tragedii
Nemusíš na to odpovídat, ale stejně mi to nedá - ty jsi své poprvé snad dělala bez lásky a s někým, ke komu jsi vůbec nic necítila, nebo případně s placeným pracovníkem? ![]()
@Venetia
je tam něco, co mě teda dost vzalo, s ohledem na Kráťu radši asi ani nezmiňovat
@Kraťomír píše:
Nemusíš na to odpovídat, ale stejně mi to nedá - ty jsi své poprvé snad dělala bez lásky a s někým, ke komu jsi vůbec nic necítila, nebo případně s placeným pracovníkem?
ne.. s klukem, s kterým jsem chodila, ale že by to byla nějaká láska nebeská, to teda ne. první kluk, první sex, pak jsme se stejně dost brzo rozešli. Ale já nikdy nepatřila k těm, které tohle nějak moc řeší.
@tigy66 píše:
@Venetia
je tam něco, co mě teda dost vzalo, s ohledem na Kráťu radši asi ani nezmiňovat
hmm, a co? klidně SZ
Doctus by ti řekl, jak velké procento z nás má 14 a méně, možná to bude každý druhý. Ale běžně z různých diskuzí musíš mít pocit, že mají snad všichni 18-20cm.
to už jsme tu taky brali ![]()
např. 11 stejná kategorie se 14 jak to píšeš, ale praktický veliký rozdíl,
spíš bych dal 13 a méně., ale i tak, že to má cca půlka populace nevěřím, prošel jsem za život různýma kolektivama a partama a vždycky tam bylo těch cca aspoň 15 cm určitě víc, než 50 % to zcela nepochybně
![]()
Já si vůbec nedokážu představit, co by to muselo být za ženskou, aby jí imponoval kraťomír.
V tom se s ním musím shodnout, že si nedokážu představit, že by někdo takový mohl existovat…
Proto bych se být jím vyprdla na nekonečné a trapně otravné psaní pořád dokola stejných vět na internet a chození do diskusí o penisech (to ti ho taky nenatáhne) a zaměřila bych se ve svém životě na úplně něco jiného než jsou vztahy a realizovala se úplně jinak.
To je jakobych já v době, kdy jsem měla přes půl obličeje do krve rozpraskaný exém a byla z toho v háji, chodila na diskuse o krásné pleti a pořád dokola tam o tom svém exému psala. A hanila a shazovala všechny, kteří tento problém nemají, pořád se ptala, jestli by raději hodnou s exémem nebo zlou bez exému. K čemu by mi to bylo??? Jen bych se v tom utápěla hlouběji a hlouběji, s pletí by mi to nepomohlo.