Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Už podle písemného projevu je zřejmé, že dotyčná neoplývá vysokou inteligencí. Navíc jí nějak nejdou počty, nemusí však být smutná, většina lidí je na tom velice podobně. 24cm penis se jen tak nevidí, jeho použitelnost se mimochodem limitně blíží nule.
@Doctus
jsem tu psal nedávno, že jeden takový Bivoj, dokáže zbavit zdravého rozumu několik dam v nejbližším okolí
![]()
@Doctus píše:
Už podle písemného projevu je zřejmé, že dotyčná neoplývá vysokou inteligencí. Navíc jí nějak nejdou počty, nemusí však být smutná, většina lidí je na tom velice podobně. 24cm penis se jen tak nevidí, jeho použitelnost se mimochodem limitně blíží nule.
Tohle zkus říct Rosenbergovi…
@Chlap74
To o sobě tvrdí jen on, že má 24 cm. Navíc je takový idiot, že to až bolí. Proti tomu jsou všichni zdejší diskutující supergéniové. Ten se ještě nenaučil ani používat Caps Lock.
@Doctus píše:
@Chlap74
To o sobě tvrdí jen on, že má 24 cm. Navíc je takový idiot, že to až bolí. Proti tomu jsou všichni zdejší diskutující supergéniové. Ten se ještě nenaučil ani používat Caps Lock.
No tak to stoprocentně má, možná i víc. Já mám 21 a proti němu jsem prcek.
@Doctus píše:
pro zajímavost jsem si to přečetl celé a tímto dotyčná končí diskuzi :
„Holky děkuji Vám všem, co jste přispěly do diskuze, docela jsem se taky pobavila
jinak ten muj bývalý neměl 24 cm, sice jsem řekla o polovinu ale nemyslela jsem to až tak doslova nikdy jsem mu ho teda neměřila ale 20 to určitě bylo.. příště pujdu na rande a zeptam se jich rovnou na velikost ne dělam si srandu
Jinak tomu klukovi o kterým tady píšu jsem včera večer řekla, že potřebuju víc času, že ještě nejsem připravená na vážný vztah měsíc po rozchodu, vypadal, že to pochopil“
komentář myslím netřeba ![]()
@tigy66
Hele, zase máš jednu velikou výhodu oproti těm Bivojům, jak je nazýváš. Až budeš mít hezký vztah a bude to klapat, máš jistotu, že ženská je s tebou skutečně z lásky (pokud tedy nejsi nějaký extra boháč) a ne kvůli velkému péru, což si Bivoj určirtě říct nemůže, protože se na něj určitě nalepí spousta povrchních holek, kterým dělá dobře jeho penis a že o tom můžou kdákat s kámoškama.
Můjprvní přítel měl malinkýho, ale kvůli tou jsme se nerozešli…
Můj současný přítel má dlouhýho, ale tenkýho, takže to skoro nebolí ![]()
@Venetia píše:
let
No no
, já bych řekl, že ideální je kombinace obojího…
![]()
@Doctus píše:
@Chlap74
Taky se mi nezdá, že by měl opravdu tolik centimetrů
, ale jinak se nabízí zajímavá otázka - co je podle vás lepší, být inteligentní a relativně úspěšný člověk s malým penisem, který kvůli tomu však bude až do smrti sám a nikdy neochutná dokonalou ženskou krásu
, a nebo být primitivní a přihlouplý, ale i přesto opět relativně úspěšný člověk s velkým penisem, který může klátit téměř každou na potkání?
![]()
Já osobně kdybych měl tu možnost, tak klidně vyměním každých deset bodů svého intelektu za 1 cm na penisu - za těch pět centimetrů navrch bych zůstal s IQ někde okolo 80 bodů, ale byl bych pak už naprosto spokojený… ![]()
@Venetia píše:
http://www.omlazeni.cz/…46211-0.html
Zajímavá diskuze
, možná tak trochu krutá, ale je to holt ze života… ![]()
@Kraťomír píše:
Taky se mi nezdá, že by měl opravdu tolik centimetrů, ale jinak se nabízí zajímavá otázka - co je podle vás lepší, být inteligentní a relativně úspěšný člověk s malým penisem, který kvůli tomu však bude až do smrti sám a nikdy neochutná dokonalou ženskou krásu
, a nebo být primitivní a přihlouplý, ale i přesto opět relativně úspěšný člověk s velkým penisem, který může klátit téměř každou na potkání?
![]()
Já osobně kdybych měl tu možnost, tak klidně vyměním každých deset bodů svého intelektu za 1 cm na penisu - za těch pět centimetrů navrch bych zůstal s IQ někde okolo 80 bodů, ale byl bych pak už naprosto spokojený…
Pochopení bys našel, kdybys tam vždy nedodal úplný blábol. Jinak bych souhlasil, že to tak trochu bude (ne absolutně). Ale to co tam vždy přidáš za moudro, to ze sebe děláš jen pitomce.
IQ80 je na úrovni inteligentního šimpanze. Hezkou a inteligentní ženskou bys asi těžko klátil.
@Kraťomír píše:
Taky se mi nezdá, že by měl opravdu tolik centimetrů, ale jinak se nabízí zajímavá otázka - co je podle vás lepší, být inteligentní a relativně úspěšný člověk s malým penisem, který kvůli tomu však bude až do smrti sám a nikdy neochutná dokonalou ženskou krásu:, a nebo být primitivní a přihlouplý, ale i přesto opět relativně úspěšný člověk s velkým penisem, který může klátit téměř každou na potkání?
![]()
Já osobně kdybych měl tu možnost, tak klidně vyměním každých deset bodů svého intelektu za 1 cm na penisu - za těch pět centimetrů navrch bych zůstal s IQ někde okolo 80 bodů, ale byl bych pak už naprosto spokojený…
pojem maly penis je relativni
stejne jako vsechno ostatni… a proc myslis, ze by mel byt cely zivot sam? ![]()
pro me je 100% dulezitejsi mit si s chlapem co rict nez jeho pero - tzn. v prvni rade vylucuju na zaklade IQ. Pak - i kdyby mel pero sebelepsi, tak kdyby byl sobeckej v oblasti sexu urcite by to vztah narusilo. ![]()
to si jako fakt myslis, ze zensky si vybiraji chlapa pro zivot jen na zaklade hadice jo?
ne vsechny jsme tak jednoduche ![]()
v tvym pripade Krato, by hadam nebylo IQ kde brat
takze by ses na vysnenejch 20/6 stejne nedostal ![]()
@Kraťomír
Tak vy se vidíte na IQ 130? Před nějakou dobou jsem se ptal, co jste vystudoval, že se pasujete do největšího odborníka na lidské tělo, zejména pak svými úvahami na témata: 14cm mikropenis, populační variabilita umístění děložního čípku, nemožnost soulože v závislosti na délce penisu, duševní poruchy žen preferující penisy kratší než 17 cm a další…