Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
687
29.11.14 14:28
@Venetia píše:
a kvůli tomu sedíš doma? Není možné se jít jen pobavit bez nějakých představ o sbalení někoho? Já takhle chodím běžně.

Ne, protože vždycky potkám plno krásných holek a jen mi to pak připomíná mou bezpohlavnost… :? A ještě malá otázečka - ty nikoho nemáš, nebo ano? Protože pokud je člověk zadaný, tak se chodí do společnosti spíš jen pobavit, zatímco nezadaný pořád tak trochu doufá, že třeba někoho potká… :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106369
29.11.14 14:30
@Kraťomír píše:
Ne, protože vždycky potkám plno krásných holek a jen mi to pak připomíná mou bezpohlavnost… :? A ještě malá otázečka - ty nikoho nemáš, nebo ano? Protože pokud je člověk zadaný, tak se chodí do společnosti spíš jen pobavit, zatímco nezadaný pořád tak trochu doufá, že třeba někoho potká… :idea:

někdy jo.. někdy ne… na uplně vážno to není.
Doufat klidně můžeš, ale čím míň se na soustředíš, tím spíš někoho zajímavého potkáš… ale rozhodně to nemít jako cíl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2655
29.11.14 14:56

Ja to takhle ve vztazich nemam, ale vim, proc tam chodi ty ostatni holky… Uz jsem to rezebirala tady na jedne diskuzi a nechci se opakovat.

@Kraťomír píše:
No konečně! :potlesk: Konečně nějaká žena naprosto otevřeně a bez obalu řekla, že parádní sex je jedině s velkým - s malým by to nešlo… :* :idea: Jsem moc rád, že mi dáváš za pravdu. :*
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
29.11.14 15:07
@micha.bello píše:
Ja to takhle ve vztazich nemam, ale vim, proc tam chodi ty ostatni holky… Uz jsem to rezebirala tady na jedne diskuzi a nechci se opakovat.

Klidně se opakuj, v téhle diskuzi jsou na to už zvyklí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
29.11.14 15:59
@Venetia píše:
tak 20 +?

Centimetrů? :-O 8o :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tigy66
29.11.14 16:54
@micha.bello píše:

Mě by to taky zajímalo, proč tam chodí, klidně to zopakuj. ;)

• Citovat
  • Upravit
tigy66
29.11.14 17:26
@káťa píše:
To myslíš nějakou tu, která ti tak „inteligentně“ komentovala tvůj penis??? Tak toho ti líto opravdu být nemusí.

Ne ne, ale tahle se pro změnu zase scházela s kamarádama, třeba když jsem pracoval např. ve 22h. večer :? :? A když jsem dal najevo, že s toho nemám extra radost, tak jsem byl hroznej.

Jo a ještě jsem si vzpoměl na jeden komentář od jedné bývalky, během orální sexu prohlásila, "co kdybych Ti kousek ukousla? To už by Ti nezbylo nic viď? " A hrozně jí to připadalo vtipný :? :?

• Citovat
  • Upravit
2655
29.11.14 18:08

Nektere se rady ukazuji, nektere chteji se.zda penize, nektere bavi si o TOM psat…

@tigy66 píše:
Mě by to taky zajímalo, proč tam chodí, klidně to zopakuj. ;)

Vidim, ze sis vybiral opravdu „unikatni“ zeny.

@tigy66 píše:
Ne ne, ale tahle se pro změnu zase scházela s kamarádama, třeba když jsem pracoval např. ve 22h. večer :? :? A když jsem dal najevo, že s toho nemám extra radost, tak jsem byl hroznej.Jo a ještě jsem si vzpoměl na jeden komentář od jedné bývalky, během orální sexu prohlásila, "co kdybych Ti kousek ukousla? To už by Ti nezbylo nic viď? " A hrozně jí to připadalo vtipný :? :?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tigy66
29.11.14 18:14

@micha.bello

Mě přišly normální :nevim: :?

Těch, co neměly na dané téma podobné poznámky moc nebylo :?

• Citovat
  • Upravit
Lima69
29.11.14 19:46

@tigy66 doufám,že dnes večer zase nesedíš doma a vyrážíš někam do šantánu :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
sissi79
29.11.14 20:05
@tigy66 píše:
@micha.bello

Mě přišly normální :nevim: :?

Těch, co neměly na dané téma podobné poznámky moc nebylo :?

A uz ti normalni neprijdou? :think:

• Citovat
  • Upravit
Lima69
29.11.14 20:11

@sissi79 jak je? :D mě nic moc :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
sissi79
29.11.14 20:15
@Lima69 píše:
@sissi79 jak je? :D mě nic moc :mrgreen: :mrgreen:

V pohode, sem makala jak srub, zitra mam prej jen uvarit a odpocivat :lol: jeste musim maknout, ale cucnout si zas neceho tak ho mam zas jak z praku :roll: :mrgreen:
Jaky byl Madagaskar 8)

• Citovat
  • Upravit
106369
29.11.14 20:16
@Kraťomír píše:
Centimetrů? :-O 8o :oops:

let :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lima69
29.11.14 20:16
@sissi79 píše:
V pohode, sem makala jak srub, zitra mam prej jen uvarit a odpocivat :lol: jeste musim maknout, ale cucnout si zas neceho tak ho mam zas jak z praku :roll: :mrgreen:
Jaky byl Madagaskar 8)

co myslíš? sem ju posadila do kina a šla jsem na kafe :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria