Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Venetia píše:
a kvůli tomu sedíš doma? Není možné se jít jen pobavit bez nějakých představ o sbalení někoho? Já takhle chodím běžně.
Ne, protože vždycky potkám plno krásných holek a jen mi to pak připomíná mou bezpohlavnost…
A ještě malá otázečka - ty nikoho nemáš, nebo ano? Protože pokud je člověk zadaný, tak se chodí do společnosti spíš jen pobavit, zatímco nezadaný pořád tak trochu doufá, že třeba někoho potká… ![]()
@Kraťomír píše:
Ne, protože vždycky potkám plno krásných holek a jen mi to pak připomíná mou bezpohlavnost…A ještě malá otázečka - ty nikoho nemáš, nebo ano? Protože pokud je člověk zadaný, tak se chodí do společnosti spíš jen pobavit, zatímco nezadaný pořád tak trochu doufá, že třeba někoho potká…
někdy jo.. někdy ne… na uplně vážno to není.
Doufat klidně můžeš, ale čím míň se na soustředíš, tím spíš někoho zajímavého potkáš… ale rozhodně to nemít jako cíl.
Ja to takhle ve vztazich nemam, ale vim, proc tam chodi ty ostatni holky… Uz jsem to rezebirala tady na jedne diskuzi a nechci se opakovat.
@Kraťomír píše:
No konečně!Konečně nějaká žena naprosto otevřeně a bez obalu řekla, že parádní sex je jedině s velkým - s malým by to nešlo…
![]()
Jsem moc rád, že mi dáváš za pravdu.
@micha.bello píše:
Ja to takhle ve vztazich nemam, ale vim, proc tam chodi ty ostatni holky… Uz jsem to rezebirala tady na jedne diskuzi a nechci se opakovat.
Klidně se opakuj, v téhle diskuzi jsou na to už zvyklí ![]()
@micha.bello píše:
Mě by to taky zajímalo, proč tam chodí, klidně to zopakuj. ![]()
@káťa píše:
To myslíš nějakou tu, která ti tak „inteligentně“ komentovala tvůj penis??? Tak toho ti líto opravdu být nemusí.
Ne ne, ale tahle se pro změnu zase scházela s kamarádama, třeba když jsem pracoval např. ve 22h. večer
A když jsem dal najevo, že s toho nemám extra radost, tak jsem byl hroznej.
Jo a ještě jsem si vzpoměl na jeden komentář od jedné bývalky, během orální sexu prohlásila, "co kdybych Ti kousek ukousla? To už by Ti nezbylo nic viď? " A hrozně jí to připadalo vtipný
![]()
Nektere se rady ukazuji, nektere chteji se.zda penize, nektere bavi si o TOM psat…
@tigy66 píše:
Mě by to taky zajímalo, proč tam chodí, klidně to zopakuj.
Vidim, ze sis vybiral opravdu „unikatni“ zeny.
@tigy66 píše:
Ne ne, ale tahle se pro změnu zase scházela s kamarádama, třeba když jsem pracoval např. ve 22h. večer![]()
A když jsem dal najevo, že s toho nemám extra radost, tak jsem byl hroznej.Jo a ještě jsem si vzpoměl na jeden komentář od jedné bývalky, během orální sexu prohlásila, "co kdybych Ti kousek ukousla? To už by Ti nezbylo nic viď? " A hrozně jí to připadalo vtipný
![]()
Vidim, ze sis vybiral opravdu „unikatni“ zeny.
Mě přišly normální
![]()
Těch, co neměly na dané téma podobné poznámky moc nebylo ![]()
@tigy66 doufám,že dnes večer zase nesedíš doma a vyrážíš někam do šantánu
![]()
@tigy66 píše:
@micha.belloVidim, ze sis vybiral opravdu „unikatni“ zeny.
Mě přišly normální
Těch, co neměly na dané téma podobné poznámky moc nebylo![]()
A uz ti normalni neprijdou? ![]()
@sissi79 píše:
V pohode, sem makala jak srub, zitra mam prej jen uvarit a odpocivatjeste musim maknout, ale cucnout si zas neceho tak ho mam zas jak z praku
![]()
Jaky byl Madagaskar
co myslíš? sem ju posadila do kina a šla jsem na kafe
![]()