Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
687
30.11.14 11:13
@Darth píše:
IQ80 je na úrovni inteligentního šimpanze. Hezkou a inteligentní ženskou bys asi těžko klátil.

Hezkou možná ano, inteligentní asi ne :) - je ale otázka, zda člověku s IQ 80 vadí, že nemá inteligentní ženu? :?: :mrgreen: :D Já myslím, že pak už by to bylo všechno jedno a člověk si to prostě jenom užívá :twisted: - faktem však zůstává, že jeho život by pak byl mnohem lepší, než když musí zůstat až do smrti sám, intelekt neintelekt - a za tím si stojím… :?

@Doctus O lidském těle toho teoreticky opravdu mnoho nevím, ale na rozdíl od vás mám naopak praktické zkušenosti a tak vím, na co stačím a na co už ne - neznáte snad pořekadlo, že až praxe dělá mistra;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9742
30.11.14 11:18

@Kraťomír
Ale musíte mít teoretické základy, bez pořádných základů ani dům nepostavíte. A o praktických zkušenostech bych na vašem místě raději ani nemluvil. A co ta škola? Který obor jste vystudoval?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
30.11.14 11:26

@Doctus Teoretické znalosti jsou vám ovšem k ničemu, když pak zjistíte, že do ženy ani nedosáhnete, byť teoreticky by to jít mělo… ;) :D

Jinak se moc omlouvám, ale své vzdělání ani s tím spojenou profesi zde uvádět nebudu, jelikož by se pak mohl někdo snad i dovtípit identity mé osoby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
30.11.14 11:46

Vcera ve sprse na badmintonu byl chlap s malym prirozenim a horlive mluvul o manzelce, jak je to mozne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9742
30.11.14 11:59

@Kraťomír
To máte tak ojedinělou profesi? Jinak podle vzdělání nelze v rámci celé populace jedince jednoznačně identifikovat, takže vaše obavy jsou liché.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
30.11.14 12:01
@kunča píše:
Vcera ve sprse na badmintonu byl chlap s malym prirozenim a horlive mluvul o manzelce, jak je to mozne?

Kde jsou sdílené sprchy? Btw, mně se po sportu vždycky natolik scvrkne penis, že to snad není možné. Opravdu, stačí si jít zaplavat na hodinu nebo zaběhat na 30 minut a mám penis jak batolátko. Přitom mám v erekci nadprůměrně velký penis, co do výše i šíře. Je to poměrně nepříjemné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9742
30.11.14 12:02

@Pan Stepan
Výše penisu? Nějaký nový rozměr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
30.11.14 12:03

Délka, hnidopichu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
30.11.14 12:07

Panove, naposledy.. Radsi chlapa s mensim, kterej bude rozumnej a bude nas milovat, nez blba s vetsim co za to nestoji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
sissi79
30.11.14 12:08
@Pan Stepan píše:
Délka, hnidopichu.

A ty se zklidni, tyhle moresy sem nepatri.

• Citovat
  • Upravit
687
30.11.14 12:28
@sissi79 píše:
Panove, naposledy.. Radsi chlapa s mensim, kterej bude rozumnej a bude nas milovat, nez blba s vetsim co za to nestoji :kytka:

No právě :), radši chlapa s menším, než s malým, že ano… :kytka: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9742
30.11.14 12:36

@Kraťomír
I kdybyste nějakou fantasmagorickou úvahou považoval průměrnou délku za menší, tak by to určitě nebyla délka malá. Z toho plyne, že byste se měl radovat, ne? Malý pyj nemáte, tak co chcete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
30.11.14 12:45

Ten chlap sel do sprchy, mel ho malyho pred abyl agresivni, mlatil pri hre palkama, ohanel se manželkou sem tam na celou satnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.11.14 12:53

Muj chlap ho ma v běžném stavu nějakých 6-7 cm, ovsem pri erekci krásných 16/4 cm a sex je s nim nejlepší a to jsem se před manželstvím vybourila dostatečně, mela jsem okolo 20 partnerů, s některými jsem chodila, s třema žila, par bylo jen jednorázovek a několik jich bylo čisté na sexovani, pak tri jedinci byli jako sexuální bokovka, na což tedy pyšná zpětné nejsem. Pro rypaly jsem toto zvládla od 18 do 28 let, čisté předtím nej jsem začala chodit a žít se současným manželem…
Byl tam jeden nadprůměrný vybaveny přes 20 cm a i jeden prcek kolem 10 cm v erekci, jinak vzorky od tech 12 do 18 cm a jen dodám, ze opravdu poradně si užít (aby on mohl poradně prirazet a ja na něm jezdit) s tím velkým proste neslo…

• Citovat
  • Upravit
15
30.11.14 13:07
@sissi79 píše:
A ty se zklidni, tyhle moresy sem nepatri.

Jaký móresy, prosímtě? :lol: Hnidopich je neškodný kolokvialismus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí