Velikost bříška v 10. týdnu těhotenství

Anonymní
2.7.15 07:05

Velikost bříška v 10tt

Ahoj chtěla bych se zeptat jak máte velké bříško v 10tt já ho mám docela už vystouplé a je to na mě už poznat ne že bych to chtěla tajit, ale chtěla jsem počkat až po všech vyšetření. Pak mě napadly i dvojčata :mrgreen: u doktora jsem byla zatím jednou a slyšela jsem, že se to druhé někdy ukáže později. Je to mé druhé těhotenství a u prvního jsem měla takové bříško až někdy po 20tt.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8284
2.7.15 07:28

V každém dalším těhotenství jsem to břicho měla vidět dřív :jazyk: U posledního jsem si v 10tt připadala jak ve 30tt :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1483
2.7.15 07:28

Ahoj :mavam: u druhého těhotenství tomu tak bývá. Já jsem těhotná podruhé, kdy první těhotenství nedopadlo v 13tt a to jsem žádné břicho neměla. V tomto těhu jsem měla břicho jak v pátém měsíci už tak v 7tt :) Prý je to tím, jak je to svalstvo povolené, že si ta děloha pamatuje, že už těhotná byla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10392
2.7.15 08:01

Ahoj, no Já jsem ted tehotna poprvé, jsem ve 12. týdnu a všichni mi říkají, že mám břicho jak v pátém měsíci, ptala jsem se doktora a ten mi řekl, že je to hormonama, někdo má prostě brisko větší někdo menší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
2.7.15 08:56

V prvním těhotenství začalo něco být vidět až tak ve 20tt, protože jsem měla hodně namakaný břišáky. Ve druhém jsem na to zvědavá, s malou nestíhám cvičit, takže to bude vidět asi hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
2.7.15 09:17

Já čekám páté, teď jsem ve 29. týdnu a konečně začíná být vidět, že jsem těhotná a ne tlustá. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
8.2.16 19:11

Velké bříško

Ahoj holky :mavam: jsem 8+6 a už na mě vykukuje takovéhle bříško. Když mamka čekala mě, hodně přibrala a už ne zhubla. Úplně mě to děsí, co myslíte, je to hodně? Nebo ještě v normě. Jsem normálně hubeňour, ale nečekala jsem že to půjde vidět tak brzy, nebo alespoň ne takhle :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1828
8.2.16 19:15

@Simima tak jsem koukla na svoje fotky z ty doby a bylo to stejny. Přibrala jsem celkem 16kg z 50 na 66. Zhubla jsem do mesice.
Neres to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
8.2.16 19:24

A kolik máš kilo nahoře? pokud ti jen roste bříško nemusí to znamenat že přibereš 20 kg :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
8.2.16 19:25

@Simima tak ja jsem ted koukala rychlo na foto a ve 3m jsem mela mini brisko…snazila jsem se hk na fotce zrosku vystrcit, aby bylo aspon trosku uz videt, protoze jsem se strasne tesila, az to bude konecne videt.. :-D taky jsem hubenour a vzdy jsem byla..ale teda v tech 8tt jsem zdaleka nemela brisko jako ty. Kazdopadne jsem za tehu pribrala hodne. A zhubla jsem. Temer bez snahy..Zhubnes taky, neboj ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
8.2.16 19:27
@střepina píše:
A kolik máš kilo nahoře? pokud ti jen roste bříško nemusí to znamenat že přibereš 20 kg :kytka:

Presne tak. S briskem to nema co delat. Jak jsem psala vyse, v 8tt to na me nebylo jeste temer videt, za to jsem pres tehu pribrala fakt hodne. Jestli ti roste jen brisko, nemusi to vubec znamenat, ze naberes buhvi kolik kilo. Nemusis pribrat temer vubec a muzes mit balon jak blazen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
8.2.16 19:30

@střepina nemám doma váhu a dr. mě nevážil :think:, takže zatím nevím. Jinak se nijak nepřejídám, jím možná i méně kvůli nevolnostem. Tak mě to vážně překvapuje 8o
@sisk Děkuji alespoň za málé uklidnění ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
8.2.16 19:44

:think: tak teď si připadám jako bych byla nějak Úplně extra „Velká“ :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
8.2.16 20:04
@Simima píše:
Ahoj holky :mavam: jsem 8+6 a už na mě vykukuje takovéhle bříško. Když mamka čekala mě, hodně přibrala a už ne zhubla. Úplně mě to děsí, co myslíte, je to hodně? Nebo ještě v normě. Jsem normálně hubeňour, ale nečekala jsem že to půjde vidět tak brzy, nebo alespoň ne takhle :think:
Řekla bych že to moc resis
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.2.16 20:07

V jednom těhotenství jsem to měla obráceně, přibírala jsem standartně a naopak každý se divil, kam to dávám, protože nebylo dlouho nic vidět. V dalším z těhotenství jsem naopak do 12.tt měla viditelné bříško (+- jako ty), pak se lehce zploštělo a velikostně stálo a nerostlo. Na začátku těhotenství je ženská i nafouklá vlivem hormonálních změn a přejídat se nemusí ;) Jo a váha šla zatím vždycky sama přirozeně dolů. A potvrzuji, co řekli přede mnou. Přibírání není přímo úměrné s růstem bříška ;)
Užívej těhotenství a hýčkej bříško ať je jaké je:kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí