Velikost bříška v 10. týdnu těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
148
8.2.16 19:44

:think: tak teď si připadám jako bych byla nějak Úplně extra „Velká“ :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
8.2.16 20:04
@Simima píše:
Ahoj holky :mavam: jsem 8+6 a už na mě vykukuje takovéhle bříško. Když mamka čekala mě, hodně přibrala a už ne zhubla. Úplně mě to děsí, co myslíte, je to hodně? Nebo ještě v normě. Jsem normálně hubeňour, ale nečekala jsem že to půjde vidět tak brzy, nebo alespoň ne takhle :think:
Řekla bych že to moc resis
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.2.16 20:07

V jednom těhotenství jsem to měla obráceně, přibírala jsem standartně a naopak každý se divil, kam to dávám, protože nebylo dlouho nic vidět. V dalším z těhotenství jsem naopak do 12.tt měla viditelné bříško (+- jako ty), pak se lehce zploštělo a velikostně stálo a nerostlo. Na začátku těhotenství je ženská i nafouklá vlivem hormonálních změn a přejídat se nemusí ;) Jo a váha šla zatím vždycky sama přirozeně dolů. A potvrzuji, co řekli přede mnou. Přibírání není přímo úměrné s růstem bříška ;)
Užívej těhotenství a hýčkej bříško ať je jaké je:kytka:

• Citovat
  • Upravit
141
8.2.16 21:03

@Simima já myslím že u každé je to různé, moje mamka třeba přibrala v těhotenství 20 kilo a já jen osm a půl kilo a měsíc po porodu byly pryč ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
8.2.16 21:07

@fashion_victim83 přesně taky jsem si hned vzpomněla na Absolonovou ona o tom začla psát že je těhotná a já šla do finiše a břicho jsme měly zhruba stejné :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí