Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Simima píše:Řekla bych že to moc resis
Ahoj holkyjsem 8+6 a už na mě vykukuje takovéhle bříško. Když mamka čekala mě, hodně přibrala a už ne zhubla. Úplně mě to děsí, co myslíte, je to hodně? Nebo ještě v normě. Jsem normálně hubeňour, ale nečekala jsem že to půjde vidět tak brzy, nebo alespoň ne takhle
V jednom těhotenství jsem to měla obráceně, přibírala jsem standartně a naopak každý se divil, kam to dávám, protože nebylo dlouho nic vidět. V dalším z těhotenství jsem naopak do 12.tt měla viditelné bříško (+- jako ty), pak se lehce zploštělo a velikostně stálo a nerostlo. Na začátku těhotenství je ženská i nafouklá vlivem hormonálních změn a přejídat se nemusí
Jo a váha šla zatím vždycky sama přirozeně dolů. A potvrzuji, co řekli přede mnou. Přibírání není přímo úměrné s růstem bříška ![]()
Užívej těhotenství a hýčkej bříško ať je jaké je:kytka:
@Simima já myslím že u každé je to různé, moje mamka třeba přibrala v těhotenství 20 kilo a já jen osm a půl kilo a měsíc po porodu byly pryč ![]()
@fashion_victim83 přesně taky jsem si hned vzpomněla na Absolonovou ona o tom začla psát že je těhotná a já šla do finiše a břicho jsme měly zhruba stejné
![]()