Velikost oblečení z Lidlu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5
21.10.15 21:48
@atominnka píše:
to je hnusný. Pokud to nejsou vyloženě sezónní věci, koupila bych raděj větší :think:

Tak mají to být věci do školky, takže předpokladám, že asi sezonní, proto sem chtěl vzít oblečení z Lidlu, protože tady není to problém sehnat…
Pak na normální nošení koupím oblečení jinde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
catie
21.10.15 21:54

@Caitlyn já myslím, že jo, ale ono se to většinou srazí na délku, takže jestli jsou ti velké v pase, tak ti sušička moc nepomůže.

• Citovat
  • Upravit
5
21.10.15 21:56

Děkuji za odpovědi, jdu se s tím poprat, koupim radši 122/128…Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
21.10.15 22:09

Můj pětiletý nosí z Lidlu velikost 122/128, je vysoký a hubený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32929
21.10.15 22:22
@Johny14 píše:
Tak já bych to měl stějně, jenže bohužel evidentně ona ne…Napsala mě akorát seznam co malá potřebuje ale velikost mě schválně nenapíše…Takže si musím poradit bez toho..Tak to já ani nevím jestli to malé dá to oblečení nebo ne

A je ona normální? Nemůžeš nic kupovat, když nevíš velikost. Na tuto informaci máš právo, nemůžeš kupovat naslepo.
Můj syn má 5,5 roku a nosí 122 velikost. Jeho otec to samozřejmě ví, i velikost bot. V Lidlu záleží na značce, máme jednu bundu, která má širší rukávy a jinou, která je má úzké. Trika mívají taky úzké rukávy, a časem je problém, že rukávy jsou dlouhé a přes trup už je to krátké. Z Lidlu mi sedí tepláky a puncochace, ale jinak je potřeba vědět nejen velikost, ale i konstituci dítěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
21.10.15 22:25

6leté bych koupila raději tu větší velikost (tj. 122/128), resp. vršky raději tuto, kalhoty klidně ještě 110/116 (pokud teda není na svůj věk extrémně velká), protože mi často přijdou kalhoty nadhodnocené a vršky buď odpovídají, nebo jsou podhodnocené (např. trika, ta mají sice dlouhé rukávy až za roh, ale „tělo“ je už krátké). Takže kluci od různých kompletů často nosí ještě dlouho kaťata, přičemž vršky už jsou dávno poslané dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31291
21.10.15 22:35

Záleží na výšce. Náš malej má cca 106cm, jsou mu čtyři roky a koupila jsem mu včera zimní bundu z Lidlu vel. 110/116 a je mu akorát. Délka sedí, rukáv je cca o dva tři centimetry delší, než by mohly být, ale jsou do gumy, takže to nevadí.
Jo a dodám, že zimní bundy Lupilu jsou relativně široké. Můj kluk je statný, takže to nevadí, ale sestra má stejně staré drobnější holčičky a na těch ta samá bunda plandala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
22.10.15 06:51

Je to těžký, každé dítě je jiné, ale cca ta 122-128 :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11346
22.10.15 07:36

Ja teda nevím v jakém vztahu jsi k holcicce, ale s matkou evidentně dobre vztahy nemáš. Pokud dítě potřebuje oblečení, ale matka odmítá říct velikost, nic bych nekupovala. Pises ze stejne nevis, jestli to bude nosit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
22.10.15 07:42
@Johny14 píše:
Tak já bych to měl stějně, jenže bohužel evidentně ona ne…Napsala mě akorát seznam co malá potřebuje ale velikost mě schválně nenapíše…Takže si musím poradit bez toho..Tak to já ani nevím jestli to malé dá to oblečení nebo ne

tak bych se na to vyprdla. Než vyhodit peníze za věci, které neunosí, protože jí nebudou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
22.10.15 08:41

Můj dvouletý syn nosí 110/116. Rukávy musím ohrnout, ale na délku je vršek akorát, aby mu nelezly záda při ohnutí. Má trošku pupek a je statnější už od narození. Kalhoty taky musím ohrnout, ale menší velikost zase nedá přes to břicho. Záleží, jakou stavbu těla dcerka má. Každopádně, od matky je to dost blbý přístup no :nevim: Asi bych koupila větší a kdyby v tom fakt plavala, tak pak dokoupit menší velikost :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32929
22.10.15 10:37

Oba rodiče mají právo na informace, což si myslím, že je i to, jak je dítě velké, zvlášť v případě, že jeden rodič požaduje nakoupit věci, které bez této znalosti nejdou pořídit. Jak by se jí líbilo, kdyby nakoupené věci byly o tolik větší, že by je měla holčička až za rok. A na další by nárok neměla, protože on podle možností splnil co měl. Pokud se maminka nechce dočkat podobného překvapení, musí spolupracovat a základní informace podat.

Jinak jo, u 6leté holky pokud není stavěná až moc solidně velikost 122/128 bude (ale možná až příští rok).Jen bacha na ty trika, dlouhý rukáv, krátké tělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
18.3.17 12:27

Holky, jak je to s velikostí kalhot? Odpovídají Vaší velikosti nebo kupujete menší/větší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36134
18.3.17 12:32

Jak který, ja si sebou vždycky beru krejcovsky metr a kalhoty si tam rozbalim a zmerim jestli mi budou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
18.3.17 12:35

@JancaS84 Sama bych to asi odhadla, ale musím vyslat manžela, tak proto se raději ptám :-D A s metrem ho tam nejspíš nedostanu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Teď ty strečový, co mají od čtvrtka v nabídce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat