Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já ho mám třeba 22 cm vklidu, v erekci radsi rikat nebudu a hned bych to vymenil za treba 17 cm na 100%
Délka 17,5 v pohodě ten průměr se dá celkem snadno vyřešit vakuovou pumpou, takovej „malej zázrak“.Vyzkoušeno.
Když to tady čtu… Připomene se mi, jak v jedné skupině, co jí dávno zavál čas, přidal někdo návrh na měření maximální délky rovné sondy, kterou může výbava dotyčného pojmout. Věci okolo vynechám…
Ale myšlenka byla ta, že je to objektivnější způsob měření, než se handrkovat o špeky.
![]()
@Mirek773 píše:
Já ho mám třeba 22 cm vklidu, v erekci radsi rikat nebudu a hned bych to vymenil za treba 17 cm na 100%
Svět je někdy nefér.
![]()
2,4×5,5 = 13,2… cm ![]()
Možná je to poznatek z východní Asie, zatímco jiní uživatelé prezentují průzkumy u nejmenovaného kmene ze subsaharské Afriky. ![]()
@Petr833 píše: Více
Nojo, mikropenis.
Na reprodukci bys asi být připuštěn neměl, ale nějaké pomocné práce ve stavebnictví nebo neziskovém sektoru, to určitě zvládneš zastat ![]()
Strašně moc záleží na rozměru v erekci, měla jsem kluka, ten ho měl v klidovém stavu celkem velkého, ale v erekci už se zase tak o moc nezvětšil a pak jsem měla kluka, který ho měl na pohled o dost menšího, ale za to erekce luxusní a zvětšil se oproti klidovému stavu opravdu o hodně ![]()
@Chauvinist píše: Více
13,5cm je mikropenis?😅 hele, měla jsem vždy obdařené partnery, jednoho extra obdařeného, ten měl snad 30 cm až mi spadla brada jak jsem to poprvé viděla
teď mám chlapa tak 13-15cm úplně to odhadnout neumím a lepší milování než s ním jsem nikdy nezažila, takže prosím neponižuj méně obdařené muže. Oni tím trpí už tak dost sami a tohle číst jako chlap asi toho svojeho fanfulína už žádné neukážu
velikost není vše. Ti s velkým do mě bušili jak kdyby mě chtěli naklepat, že mi tak maximálně pohmoždili čípek
tenhle se mi věnuje, je něžnej, zajímá se co se líbí mi a už při zásunu skoro jsem a je jediný s kterým jsem mám vaginální orgasmus, takže fakt si nemyslete, že jak tam máte kládu jste nějací nadsamci, ani prd většinou jste spíš sobci co myslí jen na sebe ![]()