Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@dalmatinka 123 píše:
Taky sem měla tu česta bohužel je to tak na anál
Jo když ho má malého, má jí ho strčit do zadku a neptat se ani jestli smí, tím jí může slušně překvapit a pak jí to bude i stačit ![]()
@Pírko2 píše:
Jo když ho má malého, má jí ho strčit do zadku a neptat se ani jestli smí, tím jí může slušně překvapit a pak jí to bude i stačit
Zažila jsem i takovýho, který ho měl malýho i na anál
![]()
@Kristýna_k.5 píše:
Zažila jsem i takovýho, který ho měl malýho i na anál![]()
to ti už ten svěrač nemůže fungovat.
![]()
@opozice píše:to ti už ten svěrač nemůže fungovat.
![]()
Myslíš že ho má jak cedník na špagety? ![]()
@Lorre píše:
Myslíš že ho má jak cedník na špagety?
takový baby už neudrží stolici.
![]()
@opozice píše:
takový baby už neudrží stolici.![]()
Budou asi mít ty co jim to zajišťuje živobytí ![]()
@opozice píše:
rozumě napsáno.![]()
furt tu řešíte něco, že pokud nebude chemie, nebude ani 30 cm stačit atd. atd atd.. Ano, chemie je extremně duležitá, ja jí s přítelem mám, je skvělej, hezkej, vtipnej, bohatej
ale mě prostě 15ti centimetrovej penis dovede k orgasmu horko těžko, jakmile na sebe navlíkne návlek, jde to samé
i několikrát po sobě, nevím co furt řešíte. Prostě i nějaké holky se udělaj na 15ti centimetrovým pero, ale až zažijou jednou orgasmus na peru, který bude o 7 cm delší a o něco širší, bude vědět, že to je nesrovnatelné.
Já řeším to, aby se lékařská pomoc pro tyto případy dostaly so běžného povědomí podobně, jako prsní implantáty a aby byly stejně běžně dostupné.
![]()
@M_Vladim píše:
Já řeším to, aby se lékařská pomoc pro tyto případy dostaly so běžného povědomí podobně, jako prsní implantáty a aby byly stejně běžně dostupné.![]()
nemehlu nepomuze zadny implantat ani na prsou, ani na ptakovi,
jedine implantat na mozek
@Pesimistaa píše:
nemehlu nepomuze zadny implantat ani na prsou, ani na ptakovi,
jedine implantat na mozek
Ale my tady řešíme velikost. Tak laskavě, šup, šup! lobovat, šířit, šířit… ![]()
@M_Vladim píše:
Já řeším to, aby se lékařská pomoc pro tyto případy dostaly so běžného povědomí podobně, jako prsní implantáty a aby byly stejně běžně dostupné.![]()
Jakože ti prodlouží penis pomocí implantátů? ![]()
@Lorre píše:
Jakože ti prodlouží penis pomocí implantátů?
Ano.
@Doctus píše:
@Lorre
Na to je přece nejlepší Porsche 911 Turbo S, ne?
Příspěvek upraven 22.05.23 v 09:31
@M_Vladim píše:
Ano.
To jde?
Ona je to přece trochu složitější část tela ![]()