Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@pouzitychlap píše:
Nebo si najít nějakou, co jí nemá jak vrata do pískovny
No jistě…jak jinak… ![]()
@Venetia píše:
No jistě…jak jinak…
Bylo to moc hrubé, ale chtěl jsem připomenout, že je to otázkou kompatibility dvou součástek.
@pouzitychlap píše:
Bylo to moc hrubé, ale chtěl jsem připomenout, že je to otázkou kompatibility dvou součástek.
No právě…takže žádný vrata
@Venetia píše:
No právě…takže žádný vrata
Nadsázka.
Ale je zbytečné dávat někomu vinu.
Zajímalo by mě, jestli velikosti vagín celkově odpovídají velikostem penisů a chyba je jen v špatném spárování, nebo jsou skupiny, které opravdu nepasují.
@pouzitychlap píše:
Nadsázka.
Ale je zbytečné dávat někomu vinu.
Zajímalo by mě, jestli velikosti vagín celkově odpovídají velikostem penisů a chyba je jen v špatném spárování, nebo jsou skupiny, které opravdu nepasují.
je to někde v kamasutre zpracováno… svůj k svému, jako ve všem
@Venetia píše:
je to někde v kamasutre zpracováno… svůj k svému, jako ve všem
Ono je to velice jednoduchý, vždy k sobě pindík a pipina musí pasovat jako píst do válce, pokud se to někde dře nebo nedoléhá, je třeba protikus vyměnit.
@Kristýna_k.5 se nám nevyjádřila… Pro některé rozměry se protikus hledá těžko. Najít nějakou, co má nejen kompatibilní výbavu nestačí, samozřejmě chcete aby vám sednul i ten „zbytek“
.
Prostě znovu lobuju za plastiky pro muže, konktetně podle Džordževiče a Petroviče (to je délka, dnes s bioinženýrským implantátem ), které v tomto případě nemají zdaleka jen estetický význam. ![]()
Ale dokud se to nedostane do obecného povědomí tak, jako prsní implantáty u žen, situace se změní těžko.
Pro zvětšení obvodu samozřejmě existuje obdobné řešení. ![]()
@M_Vladim píše:
Nečekal jsem tentokrát žádné rady - porady.![]()
Můj postoj je známý a i tímhle se snažím, aby byl pro další lidi brán jako rozumné, přijatelné, řešení.
Protože nakonec - je tu jasně řečeno, že i jednou je s podměrečným moc, tedy kopačky ještě před akcí.
Ale od @Kristýna_k.5 bych chtěl jasné vyjádření, vyplývající z jejího názoru:
Ano, budiž ANO! a ne budiž NE!
EDIT…
Můj názor je malý pindíky nebrat
@mikitaa píše:
ono to ma stejne kazdej jinak..ja treba vaginalni orgasmus mela jen s parnery co byli hodne obdareni…s prumernym se musi cinit jinymi zpusoby![]()
tak tak, nemožný s orumerným penisem se udělat
@Kristýna_k.5 píše:
Můj názor je malý pindíky nebratLepe bych to nenapsala
@AnetVysocina píše:
@mikitaa@mikitaa píše:
ono to ma stejne kazdej jinak..ja treba vaginalni orgasmus mela jen s parnery co byli hodne obdareni…s prumernym se musi cinit jinymi zpusobytak tak, nemožný s orumerným penisem se udělat
a ti, co obdařeni nebyli? To jsi jej předstírala?
![]()
Na velikosti záleží to je absolutně bez debat, každopádně jde o velikost mužství ale i o určité rozměry ženskosti, vždy koukat pouze na jednu stranu nejde, je strašně jednoduché z pohledu ženy říct má ho malého ale co když má žena pouze velký vjezd? Z mého pohledu je v dnešní době lepší odsoudit hned druhého než hledat způsoby a nebo dokonce vinu na vlastní straně, určitě jako muž přiznávám, že mít extra malého je prostě smůla ale i extra velkého, každý by si měl hlavně nalít čistého vína, upřímně opravdu jste ženy tak dokonalé v cm a poznáte zda ho má muž 14,9 nebo 15,8 nebo 3,5 či 4? Lidé si musí prostě sednout, jinak ani 23 na 5cm neudělá zázrak pokuď nebude chemie a chlap bude kopyto, a to samé ale platí obráceně pokud žena pojme 30cm na 8cm tak prostě 99,8% můžu na světě ho dle dané ženy bude mít malého. Každý máme nějaké životní zkušenosti někdo víc někdo míň, já za sebe říkám že každý extrém je na škodu, a vždy jde o celkovou kvalitu člověka jak velikost, výkon, ochota, snaha, umění. Jelikož každý z nás určitě zažil partnery kteří v sexu absolutně byly jinde ale zase pro někoho jiného dotyčný byl sex idol, každopádně určitě na tomto webu a našich zkušenostech nevyřešíme tu dokonalou velikost. Přeji všem krásný den.
@RichardWágnerPrus píše:
Na velikosti záleží to je absolutně bez debat, každopádně jde o velikost mužství ale i o určité rozměry ženskosti, vždy koukat pouze na jednu stranu nejde, je strašně jednoduché z pohledu ženy říct má ho malého ale co když má žena pouze velký vjezd? Z mého pohledu je v dnešní době lepší odsoudit hned druhého než hledat způsoby a nebo dokonce vinu na vlastní straně, určitě jako muž přiznávám, že mít extra malého je prostě smůla ale i extra velkého, každý by si měl hlavně nalít čistého vína, upřímně opravdu jste ženy tak dokonalé v cm a poznáte zda ho má muž 14,9 nebo 15,8 nebo 3,5 či 4? Lidé si musí prostě sednout, jinak ani 23 na 5cm neudělá zázrak pokuď nebude chemie a chlap bude kopyto, a to samé ale platí obráceně pokud žena pojme 30cm na 8cm tak prostě 99,8% můžu na světě ho dle dané ženy bude mít malého. Každý máme nějaké životní zkušenosti někdo víc někdo míň, já za sebe říkám že každý extrém je na škodu, a vždy jde o celkovou kvalitu člověka jak velikost, výkon, ochota, snaha, umění. Jelikož každý z nás určitě zažil partnery kteří v sexu absolutně byly jinde ale zase pro někoho jiného dotyčný byl sex idol, každopádně určitě na tomto webu a našich zkušenostech nevyřešíme tu dokonalou velikost. Přeji všem krásný den.
rozumě napsáno.
![]()
@Shreya píše:
Hm, tak to je smůla, protože ať si každý říká co chce, na velikosti záleží.
A dělat si to jenom růčo nebo orál, to tě nebude bavit věčně.
Některé to bohužel baví „věčně“, protože maj jen klitoridální orgasmy a s těma je pak potíž, že chtěj hlavně lízat a v sobě by ho chtěly jen kvůli udržení vztahu či otěhotnění ![]()
A pro takové je zase můj velký pták škoda, ať maj lízače s malým ptákem ![]()
@giraffe11 píše:To je těžký. Manžel je dobře vybavený. Ale kdysi jsem měla přítele, ten ho měl dlouhýho akorát, ale děsně úzkýho. Sex byl pak nic moc - respektive jsem ho v sobě taky necítila. A jak píše JayLee, kdo by se chtěl uspokojovat pořád jen ručně…
Takové ty polo-frigidní klitoridky ať je maj tyhle prstiče a lízače… vaginální orgastičky si zaslouží chlapa s velkym ptákem ![]()