Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Chauvinist píše:
Tak běžný čtvrtmetr by mohl stačit na nějaké základní polohy, ne?![]()
![]()
Nebo je třeba si najít nějakou veganku, která prostě pořádnou klobásu neocení no
To je zajímavý, že baby se moc nevyjadřují. Že by platilo, hrdinové mlčí?
![]()
Tohle téma o velikosti mě za mlada taky dost trápilo a způsobovalo mi nějaký ten mindrák. Taky na tom jsem dost mizerně (cca 15,5cm), Nejhorší vždy bylo, když byl ochablý, to byl, tedy i je fakt mrňavej. Když se postaví, tak už je to lepší, ale žádná hitparáda. Nejhorší, že zrovna tohle člověk neovlivní. Můžete si nechat nastřelit vlasy, zvětšit prsa, přišít šestý prst u nohy, ale péro prostě nezvětšíte. Zkoušel jsem také nějaký ty natahovače, ale stejně to nemělo žádný efekt. Ale jak říkám, tohle jsem spíše řešil za mlada. Nyní mám manželku, dvě děti a nikdy si manželka nestěžovala. Jestli jí ten můj vyhovuje, fakt nevím, do ženský člověk moc nevidí, že jo ![]()
Ideální pták si myslím, že je tak 18cm. Spíš mi vždycky připadalo, že podle keců ho každý chlap má minimálně 20 ![]()
Každopádně, jako mají ženský mindráky z malých prsou nebo třeba ze strií, tak chlapi mají mindráky z malýho piňďoura. Je potřeba vždycky najít vhodný protikus (správný hřídel a ložisko), co do sebe budou pasovat, pak je to super. Pokud si chlap s malým najde ženskou s vjezdem do pískovny, tak má prostě problém.
Příspěvek upraven 08.11.22 v 14:24
@samurraj píše:
Tohle téma o velikosti mě za mlada taky dost trápilo a způsobovalo mi nějaký ten mindrák. Taky na tom jsem dost mizerně (cca 15,5cm), Nejhorší vždy bylo, když byl ochablý, to byl, tedy i je fakt mrňavej. Když se postaví, tak už je to lepší, ale žádná hitparáda. Nejhorší, že zrovna tohle člověk neovlivní. Můžete si nechat nastřelit vlasy, zvětšit prsa, přišít šestý prst u nohy, ale péro prostě nezvětšíte. Zkoušel jsem také nějaký ty natahovače, ale stejně to nemělo žádný efekt. Ale jak říkám, tohle jsem spíše řešil za mlada. Nyní mám manželku, dvě děti a nikdy si manželka nestěžovala. Jestli jí ten mlj vyhovuje, fakt nevím, do ženský člověk moc nevidí, že jo
Ideální pták si myslím, že je tak 18cm. Spíš mi vždycky připadalo, že podle keců ho každý chlap má minimálně 20
Každopádně, jako mají ženský mindráky z malých prsou nebo třeba ze strií, tak chlapi mají mindráky z malýho piňďoura. Je potřeba vždycky najít vhodný protikus (správný hřídel a ložisko), co do sebe budou pasovat, pak je to super. Pokud si chlap s amlým najde ženskou s vjezdem do pískovny, tak má prostě problém.
No a když vylezete ze studený vody…
![]()
S tím zvětšením to není pravda. Dám to sem tedy znovu. Existuje již ověřená plastika, která byla vyvinutá doktory Džordževičem a Petrovičem někdy před čtvrt stoletím.
Ano má své mouchy. Za prvé, není levná. Za druhé, rozsah zvětšení není tak velký, jak bychom si - snad všichni
- přáli, je závislý na anatomických poměrech. Řádově jsou to 2 - 4 cm délky. Pokud to ale přehodnotíte procenty, je jasné, že to pomůže hlavně těm, co to opravdu potřebují. Další mouchou je, že se používal implantát z hrudní chrupavky a tam to zanechalo trochu problematický defekt. Tenhle problém je už vyřešený - ale… Evropa dodržovala asi 20let moratorium na používání a manipulace lidských kmenových buněk. Jinde ve světě ale ne, čímž nám utekli. Technologie je následující: Vezměte tukové buňky pacienta a zpracujete je v laboratoři. Tím získají vlastnosti kmenových buněk. Ty pak použijete k růstu potřebného implantátu (musíte použít nějaké původní buňky a podklad - například odbouratelnou síťku. V laboratorních podmínkách se následně implantát vypěstuje. Je pravda, že se to běžně neumí u všeho, ale třeba u měchýře, nebo chrupavčité tkáně, jako je boltec ucha, je to již v praxi.
O uchu se zmiňuji úmyslně - chrupavky má totiž potřebné parametry jak do konzistence, tak je i schopná vytvářet tvary a navíc je malý štěp snadno dostupný.
A dodatek: v průměru se s rostoucím věkem populaci zvýší tuková vrstva. A spolu s tím i nároky na délku…
Příspěvek upraven 18.01.22 v 19:24
@M_Vladim píše:
No a když vylezete ze studený vody…![]()
S tím zvětšením to není pravda. Dám to sem tedy znovu. Existuje již ověřená plastika, která byla vyvinutá doktory Džordževičem a Petrovičem někdy před čtvrt stoletím.
Ano má své mouchy. Za prvé, není levná. Za druhé, rozsah zvětšení není tak velký, jak bychom si - snad všichni- přáli, je závislý na anatomických poměrech. Řádově jsou to 2 - 4 cm délky. Pokud to ale přehodnotíte procenty, je jasné, že to pomůže hlavně těm, co to opravdu potřebují. Další mouchou je, že se používal implantát z hrudní chrupavky a tam to zanechalo trochu problematický defekt. Tenhle problém je už vyřešený - ale… Evropa dodržovala asi 20let moratorium na používání a manipulace lidských kmenových buněk. Jinde ve světě ale ne, čímž nám utekli. Technologie je následující: Vezměte tukové buňky pacienta a zpracujete je v laboratoři. Tím získají vlastnosti kmenových buněk. Ty pak použijete k růstu potřebného implantátu (musíte použít nějaké původní buňky a podklad - například odbouratelnou síťku. V laboratorních podmínkách se následně implantát vypěstuje. Je pravda, že se to běžně neumí u všeho, ale třeba u měchýře, nebo chrupavčité tkáně, jako je boltec ucha, je to již v praxi.
O uchu se zmiňuji úmyslně - chrupavky má totiž potřebné parametry jak do konzistence, tak je i schopná vytvářet tvary a navíc je malý štěp snadno dostupný.A dodatek: v průměru se s rostoucím věkem populaci zvýší tuková vrstva. A spolu s tím i nároky na délku…
No, upřímně, než abych podstupoval takové martyrium, to si raději ponechám toho svého kašpárka
ale proti gustu…
@samurraj píše:
No, upřímně, než abych podstupoval takové martyrium, to si raději ponechám toho svého kašpárkaale proti gustu…
Samozřejmě. Kdo má 17cm, pro toho nějaké 2 cm neberou a navíc z hecu, draze a rozhodně ne instantně… ![]()
Ale když řekneme 12 cm a o třetinu víc, vypadá to jinak. Nebo třeba u peyroneho nemoci, nebo rakoviny prostaty, kde jde stejně často o řešení operací (v obou případech a v obou případech dochází často ke zkrácení)…
![]()
Příspěvek upraven 06.02.22 v 11:17
@samurraj hrozny kecy..
Statistika je jasna, 15 není žádnej problém.
Jo 18 je pro některé lepší ale pro některé už moc.
Ten lulan není středobod vesmíru.
@david85lbc píše:
@samurraj hrozny kecy..
Statistika je jasna, 15 není žádnej problém.
Jo 18 je pro některé lepší ale pro některé už moc.
Ten lulan není středobod vesmíru.
Záleží na úhlu pohledu. Pokud je všechno OK, tak člověka zajímat nejspíš nebude.
Ale pokud všechno v pořádku není ( a je jedno proč )… ![]()
Byl bych rád, kdyby se tohle dostalo na stejnou úroveň jako jsou dneska plastiky prsou u žen. Pamatuju doby, kdy to bylo tabu, potom neslušná výstřednost. No a dneska…
![]()
A to si uvědomte, že třeba menší poprsí objektivně nebývá vůbec problém (píšu objektivně! ). Ale pokud chlap pořádně nedosáhne, tak je to problém - pro celý pár.
Ahoj všem, zajímavá diskuse. Souhlasím s Davidem85lbc, každý zboží má svýho kupce a někdy je 15 málo, jindy je 18 moc
Třeba s 20 cm je zase počátek sexuálních hrátek hrozná věc protože to je moc a jen to otravuje, ale později když mají všichni děti, už je to zase vítaná záležitost. To máte těžký.
Přesně.
I ženské mají své velikosti. Jen to prostě není tak vidět.
@M_Vladim píše:
No a když vylezete ze studený vody…![]()
Jj, nesmrtelný George Costanza:
Když mám zakřivený penis, tak bych ho měl měřit krejčovským metrem abych měl presnější hodnotu že? Protože pravítko se nezahne.
12 /3,5 je ještě za mě takový ok, jako, že to není žádný malý cvrček, takže žádná hrůza. Můžeš s ním praktikovat hluboké kouření/ análek / klasiku a různě to kombinovat. Řekla bych, že malý je od těch 10 cm no.. Ale toto žádný chlap neovlivní. Jinak záleží zda hledáš dlouhodobý vztah nebo si užíváš. V dlouhodobém vztahu je xxx faktorů, které jsou důležitější než velikost penisů i když vím, že sex je 50 % vztahu. Samozřejmě záleží, jak je pro každého důležitý a podstatný sex, každý to máme jinak. Znám lidi, kterým to stačí 1 za měsíc a druzí to mají každý druhý den. Řešení je plno, buď s ním buď pro jeho jiné kvality a pokud ti bude chybět sex, tak si ho najdi jinde, pokud na to máš žaludek a jsi si vědomá několika rizik. Nebo s ním budeš a prostě nebudeš plnohodnotně uspokojená no. A poslední možnost je hledat takového, který ho bude mít ok a taky bude mít ideální vlastnosti pro tebe, ale tady hrozí, že budeš tak dlouho hledat, než přebereš. ![]()