Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@M_Vladim píše:
Hubeňour tedy nejsem. Ale zkuste sem napsat, kolik odhadujeme, že je potřeba na bezpečný průnik (aby nevyklouzával), kolik na „most“ a kolik na pohyb a uvidíme.
Ja nejsem az takovy teoretik, ale fakt nevim, jak by se mohlo stat, aby nebyl mozny prunik. V jake poloze treba. Jako zezadu napriklad?
@Josefuna píše:
Ja nejsem az takovy teoretik, ale fakt nevim, jak by se mohlo stat, aby nebyl mozny prunik. V jake poloze treba. Jako zezadu napriklad?
Když má chlap cejchu, tak to problém bude. To spíš bude jen lechtat ne? ![]()
@Eimy90 píše:
Nedosáhnout? Asi jsem trochu ujetá, ale líbí se mi když občas vyklouzne
i na písčité pláži?
![]()
@eva valoi píše:
A proč si ho nestrčíš do včelího úlu?
Máš ho malýho? Nezoufej, strč ho do úlu a zabouchej…
![]()
@eva valoi píše:
A proč si ho nestrčíš do včelího úlu?
by ho po tomhle zakroku mel jak rozprasovac ![]()
Přesně tyhle kecy poslouchám málem půl století. Vtipné jak Brežněvův projev na sjezdu. ![]()
A stejně zteřelé. ![]()
@M_Vladim píše:
Přesně tyhle kecy poslouchám málem půl století. Vtipné jak Brežněvův projev na sjezdu.
A stejně zteřelé.
to je blbý, poslouchat dalšího půl století.
![]()
@M_Vladim píše:
Přesně tyhle kecy poslouchám málem půl století. Vtipné jak Brežněvův projev na sjezdu.
A stejně zteřelé.
Asi jako, ktera si ho nepostaví, ta si ho neslouzi… I s malym kasparkem se da zahrat velke divadlo a jeste ten, jak si ho utre do zaclony.
Trapnost nad trapnost
@Venetia píše:
Asi jako, ktera si ho nepostaví, ta si ho neslouzi… I s malym kasparkem se da zahrat velke divadlo a jeste ten, jak si ho utre do zaclony.
Trapnost nad trapnost
@opozice píše:
to je blbý, poslouchat dalšího půl století.![]()
@M_Vladim píše:
Hubeňour tedy nejsem. Ale zkuste sem napsat, kolik odhadujeme, že je potřeba na bezpečný průnik (aby nevyklouzával), kolik na „most“ a kolik na pohyb a uvidíme.
Tak běžný čtvrtmetr by mohl stačit na nějaké základní polohy, ne?
![]()
Nebo je třeba si najít nějakou veganku, která prostě pořádnou klobásu neocení no ![]()
@Chauvinist píše:
Tak běžný čtvrtmetr by mohl stačit na nějaké základní polohy, ne?![]()
![]()
Nebo je třeba si najít nějakou veganku, která prostě pořádnou klobásu neocení no
Už jsem dlouhou dobu okroužkovaný s potomky… ![]()
Teď jsem v nemocnici a musím říct, že souboj s bažantem taky nic moc.
![]()