Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Bigtor píše:
More u tebe má holka zatnutý zuby aby se ti nesmála ty kolibříku, ale kdy chceš to přesně napsat tak můj kár je 24 cm dlouhý a 15,5cm široký
No jo, ale nejspíš Ti ho asi přejel parní válec.
@pocestny píše:
No jo, ale nejspíš Ti ho asi přejel parní válec.
když otevřu mimino, tak si říkám kdy se tu objeví nějaký blbec, který neví o čem píše. Dnes jsem čekal do devíti večer.
![]()
@opozice píše:
ty budeš asi matematické eso. To, co popisuješ, tak by svědčilo o obdélníku a nééé válci,, u něhož se šířka neudává. Když už tak průměr, nebo obvod. Že jsi chodil kouřit za školu?![]()
Ten dokončil základní vzdělávání v 25 letech. Ale Zákoník práce má zmáknutý, ví, jak se vyhnout práci, stejně jako má v malíku systém sociálních dávek.
@pouzitychlap píše:
Za x se udává průměr.
Buď ses přepsal, nebo máš mezi nohama odpadkový koš![]()
![]()
Je škoda, že holky nemůžou udávat své míry aby se našla kompatibilita. Ty bys byl asi stejně kompatibilní jako zakladatel.
Jen správný chlapák je radši, když má holka zatnuté zuby bolesti, než když nic necítí
Voe, to napsal s tím, že mu nějaká zena uplne ohromena napíše soukromou, že hrozně touží po jeho dickovi
. Nějaký mega honic
Nechápu, proč to neopraví. Skoro 5 cm by byl pořád slušnej ropovod. ![]()
Teda můžu říct, že jsem se těmi posledními příspěvky dost pobavil, to se musí nechat. Ten kolibřík s odpadkovým košem místo ptáka mě rozsekal
díky.
@Doctus píše:
Ten dokončil základní vzdělávání v 25 letech. Ale Zákoník práce má zmáknutý, ví, jak se vyhnout práci, stejně jako má v malíku systém sociálních dávek.
Doctusi, ty tu jeste zijes, tebe uz jsme dlouho nevidel komentovat genitalie
@Venetia píše:
Asi jako, ktera si ho nepostaví, ta si ho neslouzi… I s malym kasparkem se da zahrat velke divadlo a jeste ten, jak si ho utre do zaclony.
Trapnost nad trapnost
Velké divadlo možná ale bude to jenom komedie 🤏 😅 😂
@Kristýna_k.5 píše:
Velké divadlo možná ale bude to jenom komedie 🤏 😅 😂
A co s tím? ![]()
@7Petra7 píše:
12 /3,5 je ještě za mě takový ok, jako, že to není žádný malý cvrček, takže žádná hrůza. Můžeš s ním praktikovat hluboké kouření/ análek / klasiku a různě to kombinovat. Řekla bych, že malý je od těch 10 cm no.. Ale toto žádný chlap neovlivní. Jinak záleží zda hledáš dlouhodobý vztah nebo si užíváš. V dlouhodobém vztahu je xxx faktorů, které jsou důležitější než velikost penisů i když vím, že sex je 50 % vztahu. Samozřejmě záleží, jak je pro každého důležitý a podstatný sex, každý to máme jinak. Znám lidi, kterým to stačí 1 za měsíc a druzí to mají každý druhý den. Řešení je plno, buď s ním buď pro jeho jiné kvality a pokud ti bude chybět sex, tak si ho najdi jinde, pokud na to máš žaludek a jsi si vědomá několika rizik. Nebo s ním budeš a prostě nebudeš plnohodnotně uspokojená no. A poslední možnost je hledat takového, který ho bude mít ok a taky bude mít ideální vlastnosti pro tebe, ale tady hrozí, že budeš tak dlouho hledat, než přebereš.
Tak to bych se hadala ![]()
12 cm je fakt málo a ta šířka 3,5cm je na nic ![]()