Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@M_Vladim píše:
Ale my tady řešíme velikost. Tak laskavě, šup, šup! lobovat, šířit, šířit…
a plati vas kdo?
lobby plastickych chirurgu?
ha ha ha
@Lorre píše:
To jde?Ona je to přece trochu složitější část tela
Je, ale jde to, dával jsem to sem už několikrát.
Klidně to sem dám znovu, ale teď jsem na mobilu a tady to nemám.
Vymysleli to profesoři Džordževič a Petrovič v Bělehradě před čtvrt stoletím. ![]()
Příspěvek upraven 22.05.23 v 09:32
@Pesimistaa píše:
a plati vas kdo?
lobby plastickych chirurgu?
ha ha ha
Jestli mě, tak kéž by. ![]()
Bohužel jen charitativně lobuju za ty, kteří si vytáhli Černého Petra ![]()
Tak pro představu. Chtěl jsem dát schema, ale zas byste tu někteří nevěřili. Takže: První obrázky jsou přímo původního dokumentu v PDF. Poslední je novinka. Původně se používala vlastní chrupavka odebraná z hrudního koše, teď se používá bioinženýrský implantát. Poslední obrázek tedy není přímo „origo“ implantát - nenašel jsem foto, ale dokumentuje jasně… Je to boltec ucha vypěstovaný v laboratoři jako náhrada vlastního boltce a stejně je možné vyrobit implantát. Používá se k tomu odebraný vzorek vlastní tkáně (ucha) a vlastní odebrané tukové buňky, které se laboratorně upraví tak, že mají vlastnosti podobné kmenovým ( a vstřebatelný mash - vstřebatelný vzor - kostru, udávající výsledný tvar na kterou buňky narůstají. Ta se udělá v 3D biotiskárně ze vstřebatelného nateriálu. Ušní chrupavka se používá proto, že ani věkem neztrácí schopnost růstu, takže to s ní jde líp. Pro urychlení se pěstuje naráz několik dílů - plátků, které se pak nechají srůst, krajní s roštovými „křidélky“, která jednak usnadňují upevnění, jednak mohou být i takového charakteru, že jako „vedlejší efekt“ zvětší obvod. Protože jde o buňky pacienta, není implantát neživou hmotou, jako třeba u prsních implantátů, ale živou tkání tělu vlastní, která je tělem přijatá (není odmítaná jako cizí těleso, což se u prsních implantátů stává) a přiroste. Poznámky - viděl jsem na netu modifikaci v podobě řezu u kořene penisu - tak se dělá tzv. „japonská obřízka“. Tady ale kvůli přístupu k preventivnímu uvolnění delší části corpus spongiosum (/uretra), které má tendenci svým tahem ohýbat penis dolů, pokud se při operaci „nenatáhne“, což je zamozřejmě při větší volné délce snazší. Další modifikace: plastika uzdičky a v rámci „japonské varianty“ plastika kůže přechodu mezi šourkem a penisem, t. z. v. krocaního krku - turkey neck. Při odběru tuku je možné zároveň provést liposukci v dolní části břicha a podbřišku, čímš dojde, stejně jako při té plastice šourku, k optickému prodloužení. Po operaci se používá klecové „natahovátko“, které možná znáte z reklam jako strojek k prodloužení penisu. Ve skutečnosti je to prevence srůstů a deformací, samo o sobě to nefunguje, používá se také při „prodlužovací“ operaci s uvolněním vazů, což je ale něco jiného, než tady popisuju. I když je to teoreticky možné jako druhý krok ( off topic: Po přetnutí vazů se nově začalo uvažovat o jejich náhradě síťkovým závěsem, protože po takovém zásahu je jinak penis… řekněme plandavý. Myslím, že tady by se to dalo spojit do jedné operace
Konec vsuvky.
). Všechno to míří k jednomu cíli. (Pokud by se to zkombinovalo, je reálné prodloužení o 4 - 6 cm, plus nárůst objemu a optický vzhled. ![]()
P. S. Jo a tady jsou zádrhely, proč jste o tom asi neslyšeli: Jednak válka v Jugoslávii (pánové pracovali v Bělehradě) a pak nastalo v EU desetileté moratorium na práci s kmenovými buňkami, které, tuším asi teprve před čtyřmi lety, vypršelo. Ovšem svět na EU kupodivu nečekal. ![]()
No a jak tu zaznělo, není to triviální akce, potřebujete dobrý tým jak na sál, tak i do laborky a zkušenosti s tím, co je možné a co už ne. Oboje zítra z klobouku s názvem EU nevytáhnete.
![]()
Příspěvek upraven 22.05.23 v 09:58
@M_Vladim píše:
Tak pro představu. Chtěl jsem dát schema, ale zas byste tu někteří nevěřili. Takže: První obrázky jsou přímo původního dokumentu v PDF. Poslední je novinka. Původně se používala vlastní chrupavka odebraná z hrudního koše, teď se používá bioinženýrský implantát. Poslední obrázek tedy není přímo „origo“ implantát - nenašel jsem foto, ale dokumentuje jasně… Je to boltec ucha vypěstovaný v laboratoři jako náhrada vlastního boltce a stejně je možné vyrobit implantát. Používá se k tomu odebraný vzorek vlastní tkáně (ucha) a vlastní odebrané tukové buňky, které se laboratorně upraví tak, že mají vlastnosti podobné kmenovým ( a vstřebatelný mash - vstřebatelný vzor - kostru, udávající výsledný tvar na kterou buňky narůstají. Ta se udělá v 3D biotiskárně ze vstřebatelného nateriálu. Ušní chrupavka se používá proto, že ani věkem neztrácí schopnost růstu, takže to s ní jde líp. Pro urychlení se pěstuje naráz několik dílů - plátků, které se pak nechají srůst, krajní s roštovými „křidélky“, která jednak usnadňují upevnění, jednak mohou být i takového charakteru, že jako „vedlejší efekt“ zvětší obvod. Protože jde o buňky pacienta, není implantát neživou hmotou, jako třeba u prsních implantátů, ale živou tkání tělu vlastní, která je tělem přijatá (není odmítaná jako cizí těleso, což se u prsních implantátů stává) a přiroste. Poznámky - viděl jsem na netu modifikaci v podobě řezu u kořene penisu - tak se dělá tzv. „japonská obřízka“. Tady ale kvůli přístupu k preventivnímu uvolnění delší části corpus spongiosum (/uretra), které má tendenci svým tahem ohýbat penis dolů, pokud se při operaci „nenatáhne“, což je zamozřejmě při větší volné délce snazší. Další modifikace: plastika uzdičky a v rámci „japonské varianty“ plastika kůže přechodu mezi šourkem a penisem, t. z. v. krocaního krku - turkey neck. Při odběru tuku je možné zároveň provést liposukci v dolní části břicha a podbřišku, čímš dojde, stejně jako při té plastice šourku, k optickému prodloužení. Po operaci se používá klecové „natahovátko“, které možná znáte z reklam jako strojek k prodloužení penisu. Ve skutečnosti je to prevence srůstů a deformací, samo o sobě to nefunguje, používá se také při „prodlužovací“ operaci s uvolněním vazů, což je ale něco jiného, než tady popisuju. I když je to teoreticky možné jako druhý krok ( off topic: Po přetnutí vazů se nově začalo uvažovat o jejich náhradě síťkovým závěsem, protože po takovém zásahu je jinak penis… řekněme plandavý. Myslím, že tady by se to dalo spojit do jedné operaceKonec vsuvky.
). Všechno to míří k jednomu cíli. (Pokud by se to zkombinovalo, je reálné prodloužení o 4 - 6 cm, plus nárůst objemu a optický vzhled.
P. S. Jo a tady jsou zádrhely, proč jste o tom asi neslyšeli: Jednak válka v Jugoslávii (pánové pracovali v Bělehradě) a pak nastalo v EU desetileté moratorium na práci s kmenovými buňkami, které, tuším asi teprve před čtyřmi lety, vypršelo. Ovšem svět na EU kupodivu nečekal.
No a jak tu zaznělo, není to triviální akce, potřebujete dobrý tým jak na sál, tak i do laborky a zkušenosti s tím, co je možné a co už ne. Oboje zítra z klobouku s názvem EU nevytáhnete.![]()
Příspěvek upraven 22.05.23 v 09:58
Uznávám, že představa, že když jdu na večeři s výstavní samicí, tak si dopoledne v kanclu pro jistotu přitisknu čtvrt metru pinďoura, je doslova kulervoucí.
![]()
Poslední výkřik techniky, který jsem někde zaznamenal, byla implantace jakýchsi vzduchem nafukovacích pneumatik do vocasu. Večer napustit, ráno vyfouknout a 2× do roka do pneuservisu. Nicméně věta „drahá, teď si to chvíli dělej sama, já si musím skočit na benzínku ke kompresoru, aby byl fakt tvrdej“ mi nepřijde úplně optimální pro romantické večery. Alternativně by asi šla nosit na zádech ocelová flaška s COčkem a buchtám tvrdit, že je to proto, že jeden opravdu propadl potápění ![]()
@Chauvinist píše:
Uznávám, že představa, že když jdu na večeři s výstavní samicí, tak si dopoledne v kanclu pro jistotu přitisknu čtvrt metru pinďoura, je doslova kulervoucí.![]()
![]()
Poslední výkřik techniky, který jsem někde zaznamenal, byla implantace jakýchsi vzduchem nafukovacích pneumatik do vocasu. Večer napustit, ráno vyfouknout a 2× do roka do pneuservisu. Nicméně věta „drahá, teď si to chvíli dělej sama, já si musím skočit na benzínku ke kompresoru, aby byl fakt tvrdej“ mi nepřijde úplně optimální pro romantické večery. Alternativně by asi šla nosit na zádech ocelová flaška s COčkem a buchtám tvrdit, že je to proto, že jeden opravdu propadl potápění
a ty nevis,
ze „svet chce byt klaman“
zacalo to uz za stare Persie,
kdy se damy v haremech uspokojovaly nahrazkami,
nez na ne dosla rada k zasunu,
eunusi tehdy meli ocasky useknute
@AnetVysocina píše:
furt tu řešíte něco, že pokud nebude chemie, nebude ani 30 cm stačit atd. atd atd.. Ano, chemie je extremně duležitá, ja jí s přítelem mám, je skvělej, hezkej, vtipnej, bohatejale mě prostě 15ti centimetrovej penis dovede k orgasmu horko těžko, jakmile na sebe navlíkne návlek, jde to samé
i několikrát po sobě, nevím co furt řešíte. Prostě i nějaké holky se udělaj na 15ti centimetrovým pero, ale až zažijou jednou orgasmus na peru, který bude o 7 cm delší a o něco širší, bude vědět, že to je nesrovnatelné.
Ale to, že to máš takhle ty, není univerzální. Mě třeba k orgasmu nedovede velké péro - protože to bolí. Nezměnilo se to ani po 2 dětech. Manžel má, řekla bych, průměrnou délku a orgasmů mám několik. Prostě si partneři musí sednout, to je celý. Nějaký nástavec bych určitě nechtěla.
„Nafukovací“ implantáty v principu neřeší velikost, s tím nepomůžou.
Ale řeší vážný problém s erekcí, když nezabírají prášky. Typicky po nějakém fyzickém poškození, úrazu. Jsou ovšem, kvůli předcházení otravě při úniku náplně plněné fyziologickým roztokem, ne plynem. Plní se pumpou z nádržky, kam se zas roztok odpouští.
Příspěvek upraven 04.06.23 v 11:53
@Pesimistaa píše:
a ty nevis,ze „svet chce byt klaman“
zacalo to uz za stare Persie,
kdy se damy v haremech uspokojovaly nahrazkami,
nez na ne dosla rada k zasunu,
eunusi tehdy meli ocasky useknute
Jak kde. Někde byli eunuši s penisy, právě pro klid v davu. ![]()
Ono, když máte manšaft o několika stovkách hráček, je to pro trenéra docela únavné. Dost jich zůstane sedět na lavičce protože prostě nemají na první ligu, ale vezmete je, protože nechcete urazit dárce.
Samozřejmě tihle eunuši nesměli zplodit potenciálního dědice, což by byl jinak dost problém. Funkčnost i nefunkčnost se ověřovala nejprve v části „neurozeného“ harému. Harémy nebyly jedna hromada, ale měli několik částí. Případně mohl eunuch projít nějakou „červenou hospodou“, jako „nadstandartní služba“. ![]()
Teprve následně pak mohli povýšit do harému princezen, nebo dokonce sluhy královny. V takové pozici pak ale mohli dosáhnou značně vysokého postavení.
Při neúspěchu sloužili jako obyčejní otroci, nebo přišli o zbytek, někdy i o život.
Dodatek, trochu off-topic. U některých komunit to ale existovalo a trochu se tématu týká - rerouting. Navíc opět přichází do módy u lidí různých orientací a i příbuzným vyznavačům tunelů v uších a podkožních implantátů všude možně… i tam.
![]()
Při téhle úpravě má dotyčný uměle vytvořené vyústění za šourkem, takže čůrá jako holka a taky tím směrem i prská. To má jisté výhody v akci, ale i neopomenutelné nevýhody. Bližší viz web. ![]()
Příspěvek upraven 04.06.23 v 12:34
@Chauvinist píše:
Uznávám, že představa, že když jdu na večeři s výstavní samicí, tak si dopoledne v kanclu pro jistotu přitisknu čtvrt metru pinďoura, je doslova kulervoucí.![]()
![]()
Poslední výkřik techniky, který jsem někde zaznamenal, byla implantace jakýchsi vzduchem nafukovacích pneumatik do vocasu. Večer napustit, ráno vyfouknout a 2× do roka do pneuservisu. Nicméně věta „drahá, teď si to chvíli dělej sama, já si musím skočit na benzínku ke kompresoru, aby byl fakt tvrdej“ mi nepřijde úplně optimální pro romantické večery. Alternativně by asi šla nosit na zádech ocelová flaška s COčkem a buchtám tvrdit, že je to proto, že jeden opravdu propadl potápění
Přitisknu…
![]()
To fakt tak úplně nejde. ![]()
Přinejmenším je potřeba nepoškodit nervově cévní pletenec na vrchní straně. Jeho maximální délka natažení omezuje výsledek. ![]()
@M_Vladim píše:
Je libo něco z laborky?
Dal bych si tu laborantku.
![]()
Poměrně dlouho jsem se trápil nad tím jestli mých 17,5/3,5 jsou dostačující pro přítelkyni, která byl zvykla na velké klády a jestli ji třeba někdy nezacnou chybět…. I když mi pořad rika ze ne a ze je to se mnou božské atd. Po přečtení několika stran této diskuze (nikdy jsem zde nebyl) jsem se docela uklidnil
Každopádně jak se tu již psalo, každá to má jinak… již se mi 2× stalo, ze se holky před kamarádkami rozmluvily, ze ho mám malého a ze ho poradně necitily - od te doby jsem mel docela mindraky, které me dostaly až do téhle diskuze … takže to chce holt asi opravdu správný válec na správný píst ![]()
@Takurcite07 píše:
Poměrně dlouho jsem se trápil nad tím jestli mých 17,5/3,5 jsou dostačující pro přítelkyni, která byl zvykla na velké klády a jestli ji třeba někdy nezacnou chybět…. I když mi pořad rika ze ne a ze je to se mnou božské atd. Po přečtení několika stran této diskuze (nikdy jsem zde nebyl) jsem se docela uklidnilKaždopádně jak se tu již psalo, každá to má jinak… již se mi 2× stalo, ze se holky před kamarádkami rozmluvily, ze ho mám malého a ze ho poradně necitily - od te doby jsem mel docela mindraky, které me dostaly až do téhle diskuze … takže to chce holt asi opravdu správný válec na správný píst
řekl bych, že majoritnímu vzorku žen by ten průměr stačil. Jak ve všem jsou výjimky, které minoritnímu vzorku nestačí. Chtělo by to průměr cca 5 cm.
![]()