Velikost penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12501
19.5.22 15:29
@opozice píše:
jak píšeš, kun.da jako taková je elastická, když je potřeba, dovede se na požadovaný rozměr rotáhnout, nebo stáhnout. Nejde to však do nekonečna. A uváděné délky kolem dvacítky /ocas/ jsou taky blbost, protože při průměrné délce +- dělohy 8 cm by zasouval už jen půlku. A to je ta spíše nevýhoda, protože myslím, že nejlepší pocity má baba, když se šuká tzv. na doraz, kdy to pěkně, /zadek a podbřišek od chlapa/ o sebe čvachtá. Zvláště při klasické poloze, kdy kořen ocasu nadoraz tlačí na pysky, potažmo clitoris. :mrgreen: :mavam:

No já tu jednou zpochybnovala, že se 20cm penis vejde do pochvy, ale bylo mi řečeno, že jsem blbá, že běžná pochva se takhle při vzrušení prodlouží, navíc když jí projde dítě, které má více než 20cm a že tomu nerozumí…
Klasická poloha není pro ženy moc výhodná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
19.5.22 15:37
@Josefuna píše:
No já tu jednou zpochybnovala, že se 20cm penis vejde do pochvy, ale bylo mi řečeno, že jsem blbá, že běžná pochva se takhle při vzrušení prodlouží, navíc když jí projde dítě, které má více než 20cm a že tomu nerozumí…

soulož a porod jsou dvě rozdílné věci. Srovnávat to nejde. To je jako kdyby někdo řekl, že jablka a hrušky jsou stejné, protže oba plody jsou ovoce. :mrgreen: Jinak extrémy se vždy najdou to ano, ale o tom tu řeč není. No a s tím dítětem. Kolik žen musí být při porodu nastříhnuto, to už se tu nezmiňuje. Za komárů se císaře nedělaly, jen ze zdravotních důvodů. No a dnes si může každá žena vybrat, co chce. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106146
19.5.22 16:13
@Josefuna píše:
Tak to asi pak vážně jo, ale ne v pozitivním slova smyslu.

Proč ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
19.5.22 16:16
@Venetia píše:
Proč ne?

Tak mít 158cm a skoro žádná prsa asi není zrovna to, co většina žen a mužů chce. A to sama nejsem nijak vysoká nebo s postavou přesýpacích hodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
19.5.22 16:20
@Josefuna píše:
Tak mít 158cm a skoro žádná prsa asi není zrovna to, co většina žen a mužů chce. A to sama nejsem nijak vysoká nebo s postavou přesýpacích hodin.

u nás se takovým malým pivům říká, že by se jim kačeny mohly napít z (-!-). :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106146
19.5.22 16:43
@opozice píše: :mrgreen: po obědě dobré vtipy. Stejně jako tady na miminu ji má každá velikou, tak na Amatérech ho má každej chlap přes dvacet centimetrů. Taková je skutečnost. :mrgreen: :mavam:
Tady ji má každá jako šestnáctka a na velikosti ji nezáleží ,protože orální sex je top
@Josefuna píše:
To bylo myšleno ironicky na místní příspěkvy. Já tyto problémy nepociťuju, to děvčata tady :) Navíc rozměry manžela ani neznám, nenapadlo mě něco měřit a jeho mi sdělovat své míry. Ale vím, že jsou polohy, kde to někdy už bolí, pokud je to už po orgasmu. Polohy, kde dochází k hlubokému průniku. Takže nevěřím, že pro uspokojení ženy je třeba penis nadměrné velikosti, jinak nic necítí.

Když to neznáš, tak to pořád nekomentuj, až to vyzkoušís, třeba změnit názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
19.5.22 17:29
@Josefuna píše:
Tak mít 158cm a skoro žádná prsa asi není zrovna to, co většina žen a mužů chce. A to sama nejsem nijak vysoká nebo s postavou přesýpacích hodin.

No za to asi můžu zee 8)

• Citovat
  • Upravit
36948
19.5.22 23:57
@Josefuna píše:
Postavu po 2 dětech jako čtrnáctiletá, tak to už zde předčí všechny emiminovské pohádky 8o

Pohádka ne, ani čtrnáct ne, ale…
Mám asi podobnou manželku. V nové práci nevěřili, když za ní došli synkové. 8o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8291
21.5.22 01:18
@Josefuna píše:

nevim, ja kto je, ale jednou jsme videl nejake video z brazilske swingers party, ti cerni tam nekteri meli opravdu nadstandardni rozmery, ale jak tol mydlili,. tak vsichni tak na pul zerdi, takze takovy polovicni, nacpany na celou delku dovnitr asi vykona stejne dilo,
ani kdyz holky sly nahoru, tak si nedosedaly na „doraz“,
takze kdoz vi, jak to je, jestli z tech cernych 25 cm neni tech 12,5 cm uplne zbytecnych kdyz jen tech prvnich 12,5 cm si zatrtka a ten zbytek ke koreni kde nic tu nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36948
22.5.22 12:13
@Pesimistaa píše:
nevim, ja kto je, ale jednou jsme videl nejake video z brazilske swingers party, ti cerni tam nekteri meli opravdu nadstandardni rozmery, ale jak tol mydlili,. tak vsichni tak na pul zerdi, takze takovy polovicni, nacpany na celou delku dovnitr asi vykona stejne dilo,
takze kdoz vi, jak to je, jestli z tech cernych 25 cm neni tech 12,5 cm uplne zbytecnych kdyz jen tech prvnich 12,5 cm si zatrtka a ten zbytek ke koreni kde nic tu nic

Pořád se zapomíná na „přemosťující délku“, je víc než potřebná. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
22.5.22 17:27
@Pesimistaa píše:
takze kdoz vi, jak to je, jestli z tech cernych 25 cm neni tech 12,5 cm uplne zbytecnych kdyz jen tech prvnich 12,5 cm si zatrtka aten zbytek ke koreni kde nic tu nic

no a právě o ten zbytek ke kořeni jde, to jsem už psal. Pokud jdeš na doraz, nebo žena nahoře dosedá na doraz, stimuluje tím okolí pochvy, včetně pošťáka a ten prožitek je znát. Někteří si tu stěžovali, že nedosáhli na vyvrcholení, ale to si myslím, že je to v té technice. Hold píchačka je věda a ne hop na krávu a je tele. :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
2.11.22 18:57

asi hodně nadprůměr

Jsem to tady náhodou našel a musím říct, že jsem si myslel že jsem trochu nadprůměr ale jak vidít tyhle hranolky tak jsem rád za svýho 24cmx15.5cm :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2469
2.11.22 19:29

Za x se udává průměr.
Buď ses přepsal, nebo máš mezi nohama odpadkový koš :) :) :)

Je škoda, že holky nemůžou udávat své míry aby se našla kompatibilita. Ty bys byl asi stejně kompatibilní jako zakladatel.
Jen správný chlapák je radši, když má holka zatnuté zuby bolesti, než když nic necítí :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
2.11.22 20:48
@pouzitychlap píše:
Za x se udává průměr.
Buď ses přepsal, nebo máš mezi nohama odpadkový koš :) :) :)Je škoda, že holky nemůžou udávat své míry aby se našla kompatibilita. Ty bys byl asi stejně kompatibilní jako zakladatel.
Jen správný chlapák je radši, když má holka zatnuté zuby bolesti, než když nic necítí :potlesk:

More u tebe má holka zatnutý zuby aby se ti nesmála ty kolibříku, ale kdy chceš to přesně napsat tak můj kár je 24 cm dlouhý a 15,5cm široký :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
2.11.22 21:01
@Bigtor píše:
More u tebe má holka zatnutý zuby aby se ti nesmála ty kolibříku, ale kdy chceš to přesně napsat tak můj kár je 24 cm dlouhý a 15,5cm široký :)

ty budeš asi matematické eso. To, co popisuješ, tak by svědčilo o obdélníku a nééé válci,, u něhož se šířka neudává. Když už tak průměr, nebo obvod. Že jsi chodil kouřit za školu? :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová