Velikost penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
21.3.22 19:35

Tak přesně rozměry z úvodního příspěvku (12cm délka, 3,5cm šířka) teď řeším.. Jejich majitel má navíc erekci trochu „na heslo“ (občas např. při změně polohy hned záhy „vyměkne“ nebo si ji musí udržovat fakt zběsilým bušením) plus má oproti hubenému „tělu penisu“ hodně velký a i širší žalud, což tak nějak z mně neznámého důvodu působí problémy při prvotním pronikání…prostě je problém ho tam napasovat a není to takové to „radostné roztoužené zasunutí“, ale spíš stres, aby se vešel, trefil…no prostě aby se spojení povedlo :zed:
Ve všech ostatních ohledech je milionovej - a teď položit si to na misky vah proti neuspokojivému sexu, ehm.. :think:

• Citovat
  • Upravit
27.3.22 16:35
@JayLee píše: :nevim: :think: no tak to tezko rict dokud nezkusis ale jsou i jiny druhy a moznosti v sexu jak se uspokojit navzajem :think: ja bych tedy do mensiho nez jsem zvykla, tak nesla protoze jak jeden nasadi laťku, tak pod tu se pak nerad clovek uz dostava ale zase nekdo ti rekne, ze o velikosti to neni. Ze zkusenosti meho okoli, tak to vzdy bohuzel bylo a nebylo to pak ono no :roll: ono s etaky rika, ze zvyknout se na ledacos ale kdo by chtel uspokojovat porad rucne ze jo no :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.3.22 16:38
@Anonymní píše:
Mám nového přítele a poprvé jsem viděla jeho „nářadíčko“. A docela mě překvapilo, protože jsem zatim neměla přítele s tak malým. Na délku má tak 12cm a na šířku asi 3,5 protože mu je velký i normální kondom. Tak jsem se chtěla zeptat jestli ajaký máte zkušenosti s takhle malým. Zatim mě uspokojil jen ručně, jinak ho v sobě moc necítím.

Mě je 14 a mám 15cm a šířku 4.5cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37325
28.3.22 19:34
@7Petra7 píše:
12 /3,5 je ještě za mě takový ok, jako, že to není žádný malý cvrček, takže žádná hrůza. Můžeš s ním praktikovat hluboké kouření/ análek / klasiku a různě to kombinovat. Řekla bych, že malý je od těch 10 cm no.. Ale toto žádný chlap neovlivní… …Nebo s ním budeš a prostě nebudeš plnohodnotně uspokojená no. A poslední možnost je hledat takového, který ho bude mít ok a taky bude mít ideální vlastnosti pro tebe, ale tady hrozí, že budeš tak dlouho hledat, než přebereš. :P

Ano, je tu oboustranný důvod začít včas, protože pak se možnosti všeobecně zhoršují. Roste závaznost vztahů a klesají počty potenciálních volných protějšku. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2579
28.3.22 22:07

Na zvětšení částečně pomáhá vakuová pumpa…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
29.3.22 13:46
@samurraj píše:
Tohle téma o velikosti mě za mlada taky dost trápilo a způsobovalo mi nějaký ten mindrák. Taky na tom jsem dost mizerně (cca 15,5cm), Nejhorší vždy bylo, když byl ochablý, to byl, tedy i je fakt mrňavej. Když se postaví, tak už je to lepší, ale žádná hitparáda. Nejhorší, že zrovna tohle člověk neovlivní. Můžete si nechat nastřelit vlasy, zvětšit prsa, přišít šestý prst u nohy, ale péro prostě nezvětšíte. Zkoušel jsem také nějaký ty natahovače, ale stejně to nemělo žádný efekt. Ale jak říkám, tohle jsem spíše řešil za mlada. Nyní mám manželku, dvě děti a nikdy si manželka nestěžovala. Jestli jí ten mlj vyhovuje, fakt nevím, do ženský člověk moc nevidí, že jo :-)
Ideální pták si myslím, že je tak 18cm. Spíš mi vždycky připadalo, že podle keců ho každý chlap má minimálně 20 :-)))))
Každopádně, jako mají ženský mindráky z malých prsou nebo třeba ze strií, tak chlapi mají mindráky z malýho piňďoura. Je potřeba vždycky najít vhodný protikus (správný hřídel a ložisko), co do sebe budou pasovat, pak je to super. Pokud si chlap s amlým najde ženskou s vjezdem do pískovny, tak má prostě problém.

Myslím že s tou poslední větou nemáš tak úplně pravdu. Manžel ma 18cm, a skvělý. Ex měl snad okolo 13cm? Přišel mi o proti manželovýmu poloviční, i na sirku. I přesto že mi řekl že je moc překvapený jak jsem tam dole po dvou dětech úzká, jsem ho v sobě bůhví jak necítila. Vůbec jsem si sex neužila. A to fakt nemám žádný vjezd do pískovny.. postavu mám jak ctrnactileta. A 15cm není žádná tragédie ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.5.22 11:20

Koukám, podle toho co se tu dočítám, teď nechci házet všechny do jednoho pytle, ale měl bych se začít pomalu stydět za svoje míry… 15/5,5…. Co se tu ještě člověk nedozví… :potlesk: :palec: Holky co blbnete?? To si tam za par let budete strkat plechovky od polívek? 8o

• Citovat
  • Upravit
12501
19.5.22 11:36
@mackA159 píše:
Myslím že s tou poslední větou nemáš tak úplně pravdu. Manžel ma 18cm, a skvělý. Ex měl snad okolo 13cm? Přišel mi o proti manželovýmu poloviční, i na sirku. I přesto že mi řekl že je moc překvapený jak jsem tam dole po dvou dětech úzká, jsem ho v sobě bůhví jak necítila. Vůbec jsem si sex neužila. A to fakt nemám žádný vjezd do pískovny.. postavu mám jak ctrnactileta. A 15cm není žádná tragédie ;)

Postavu po 2 dětech jako čtrnáctiletá, tak to už zde předčí všechny emiminovské pohádky 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
19.5.22 12:21
@Josefuna píše:
Postavu po 2 dětech jako čtrnáctiletá, tak to už zde předčí všechny emiminovské pohádky 8o

To myslíš vážně? Mám 158cm/45kg. Prsa 75A
Přes zadek 87cm

• Citovat
  • Upravit
12501
19.5.22 14:50
@mackA159 píše:
To myslíš vážně? Mám 158cm/45kg. Prsa 75A
Přes zadek 87cm

Tak to asi pak vážně jo, ale ne v pozitivním slova smyslu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
19.5.22 15:06
@Anonymní píše:
Koukám, podle toho co se tu dočítám, teď nechci házet všechny do jednoho pytle, ale měl bych se začít pomalu stydět za svoje míry… 15/5,5…. Co se tu ještě člověk nedozví… :potlesk: :palec: Holky co blbnete?? To si tam za par let budete strkat plechovky od polívek? 8o

:mrgreen: po obědě dobré vtipy. Stejně jako tady na miminu ji má každá velikou, tak na Amatérech ho má každej chlap přes dvacet centimetrů. Taková je skutečnost. :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
19.5.22 15:07
@opozice píše: :mrgreen: po obědě dobré vtipy. Stejně jako tady na miminu ji má každá velikou, tak na Amatérech ho má každej chlap přes dvacet centimetrů. Taková je skutečnost. :mrgreen: :mavam:

Na emiminu ji máme naopak každá téměř panenskou, ale i tak penis 15 cm necítíme, protože je prostě malý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
19.5.22 15:12
@Josefuna píše:
Na emiminu ji máme naopak každá téměř panenskou, ale i tak penis 15 cm necítíme, protože je prostě malý :)

ten necítíš ne pro 15 cm, ale pro jeho malý průměr. Nebo by ti dělalo dobře s dvaceticentimetrovým, aby tě píchal do dělohy a jeho objem necítila? Tak to vidím já. :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
19.5.22 15:17
@opozice píše:
ten necítíš ne pro 15 cm, ale pro jeho malý průměr. Nebo by ti dělalo dobře s dvaceticentimetrovým, aby tě píchal do dělohy a jeho objem necítila? Tak to vidím já. :mrgreen: :mavam:

To bylo myšleno ironicky na místní příspěkvy. Já tyto problémy nepociťuju, to děvčata tady :) Navíc rozměry manžela ani neznám, nenapadlo mě něco měřit a jeho mi sdělovat své míry. Ale vím, že jsou polohy, kde to někdy už bolí, pokud je to už po orgasmu. Polohy, kde dochází k hlubokému průniku. Takže nevěřím, že pro uspokojení ženy je třeba penis nadměrné velikosti, jinak nic necítí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
19.5.22 15:25
@Josefuna píše:
To bylo myšleno ironicky na místní příspěkvy. Já tyto problémy nepociťuju, to děvčata tady :) Navíc rozměry manžela ani neznám, nenapadlo mě něco měřit a jeho mi sdělovat své míry. Ale vím, že jsou polohy, kde to někdy už bolí, pokud je to už po orgasmu. Polohy, kde dochází k hlubokému průniku. Takže nevěřím, že pro uspokojení ženy je třeba penis nadměrné velikosti, jinak nic necítí.

jak píšeš, kun.da jako taková je elastická, když je potřeba, dovede se na požadovaný rozměr rotáhnout, nebo stáhnout. Nejde to však do nekonečna. A uváděné délky kolem dvacítky /ocas/ jsou taky blbost, protože při průměrné délce +- dělohy 8 cm by zasouval už jen půlku. A to je ta spíše nevýhoda, protože myslím, že nejlepší pocity má baba, když se šuká tzv. na doraz, kdy to pěkně, /zadek a podbřišek od chlapa/ o sebe čvachtá. Zvláště při klasické poloze, kdy kořen ocasu nadoraz tlačí na pysky, potažmo clitoris. :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová