Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@divine woman píše:…tak daly by se ušmiknout úplně, aby se nehoupaly. Jen zas nevím, jestli potom bude stát péro.
![]()
![]()
cože? To chceš aby si nechal zmenšit varlata? A jak asi?
Bože ženské, vy jste fakt z jiné planety! Malé kulky špatně, velké špatně, žádné kulky špatně… ![]()
To jsem se zasmála. Prej zákrok. Bože ženská, tak má trošku větší koule…však do krku ti je necpe ne?
![]()
Co kdybys zašla na zákrok ty? Implantace mozku by možná pomohla ![]()
A ty mas zakladatelko hnusne kozy, tak by te mel tvuj pritel s velkym pytlem poslat na plastiku hned, vcera uz bylo pozde.
A pak taky na operaci mozku - ale to jeste pred tema kozama!
![]()
A jak by ses cítila kdyby on hned tak ze startu vztahu po tobě chtěl ať si jdeš nechat zmenšit pysky
jako tohle je fakt malichernost a asi v tom úplně nebude láska
@el.leanor21 píše:
A jak by ses cítila kdyby on hned tak ze startu vztahu po tobě chtěl ať si jdeš nechat zmenšit pyskyjako tohle je fakt malichernost a asi v tom úplně nebude láska
Bingo! Co kozy? Pysky ji usmiknout a jako bonus ji nechat zasit, aby se tohle do budoucna uz nerozmnozovalo…
![]()
Předevčírem se tu mladé holce cpala labioplastika, dneska se tu bude řešit vajcoplastika. Co žít ve světě, kde lidi berou diverzitu těla prostě normálně, tak jak to je? Jestli se ti to tak hrozně hnusí, tak si najdi jiného, co jinak poradit? Už vidím, jak je tvůj partner nadšený, když mu navrhneš aby si šel nechat zmenšit kule - druhá věc je, existuje taková plastika vůbec? ![]()
Ja teda nevim, ale snad kazda normalni zenska chce chlapa s koulema ne?
![]()
Ještě mi někdo vysvětlete v jakém kraji se říká jako GULKY…mě to úplně tahá za oko…tak koule, kule, kulky, varlata…ale gule…už to tu vidím podruhé a stějně mi to přijde hrozně divný. ![]()
Možno len nezvyk. Časom si zvykneš a možno z nich bude dobrá prikrývka keď ti bude zima ![]()
Kristepane, a pak že se lidstvo nemá dobře, kdyz je nuceno řešit neustále nějaké přiblble pseudoproblemy
A tak ještě že v dnešní době je každý problém řešitelný skalpelem
![]()
@AndreaNova píše:
Ještě mi někdo vysvětlete v jakém kraji se říká jako GULKY…mě to úplně tahá za oko…tak koule, kule, kulky, varlata…ale gule…už to tu vidím podruhé a stějně mi to přijde hrozně divný.
To se říká na Slovensku
Mám nový vztah, teprve nedávno proběhl náš první sex, když se svlékl koukala jsem jak péro z gauče
všichni před tím, byli tam dole takový „normální“
no ale můj nynější partner je něco jineho, i když má erekci, jeho kulky jsou o dost větší, nechci zacházet do detailů, ale když přiráží jako by si tam pinkal tenis
nic jsem mu neřekla, neříkám že je to něco kvůli čemu by jsme měli jít od sebe, ale ráda bych to měla trochu normálněji
nevím jestli mu hned takhle z kraje našeho vztahu navrhnout to aby šel na zákrok (ani nevím jestli to jde
) ani nečekám že mi tu někdo poradí co a jak, jen to nikdo neví, a já si to potřebovala vypsat
.. takže asi jen, hezký zbytek dne všem