Příteli vadí moje ježdění na koni

Anonymní
14.4.20 23:39

Priteli vadi ma jizda na koni

Ahoj, je to asi pet let co jezdim na koni, pritele mam ted dva roky, sestehovali jsme se a zacali spolu zit, no a o vikendu jsem si byla skoro po dvou mesicich zajezdit, obleceni, holinky, cajky si nechavam na jizdarne a beru ob vyjizdku vybrat, ale vcera jsem prisla a zacal nadavat ze smrdim, ze se me stiti, sla jsem hned do sprchy a vse bylo ok. Dnes jsem jezdit byla tez a vzala si na vyprani nejake kusy obleceni. Hodila do pracky, sla chystat veceri ze pracku zapnu na noc. Pritel prilitnul z koupelny rozbesnenej co to je za smrad, proc taham domu hnuj, ze chce princeznu a ne devecku od koni, at si jezdim ale netaham domu to obleceni a vzdy se vysprchuju na jizdarne a domu at se vracim vonava, upravena… no hrozne jsme se rafli a pres pet hodin spolu nemluvime a ja nevim co delat, kdo jezdi tak vi ze to neni zadny smrad, me i konsky pot voni, nechapu ze kdyz po jizde se prevleknu navonim tak mu behem 10 mim doma zasmradim byt a pak ze to jeste citi cely vecer :cert: on predemnou randil s takovou barbinou, co 99% casu venovala peci o sebe on taky je spis takovy sampon, ale ne metrous, nema typicke panske konicky.. fakt se kvuli chlapovi nechci vzdat konicku, ale nadruhou stranu nechci prijit o chlapa co je jinak hrozne super. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21593
14.4.20 23:52

Vonava a upravena?

Mou reakci by si za ramecek nedal. Nejsem zadna panenka, jsem zena z masa a kosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katastrofaobecna
14.4.20 23:52

Asi bych mu řekla, že chci chlapa a ne Kena od barbie, že chlap chvilkové nepohodlí snese. Zas taková tragédie to být nemůže.

• Citovat
  • Upravit
2813
14.4.20 23:58

Pošli ho dal a najdi si pořádného chlapa, ne žádného metrosexualniho šampona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
15.4.20 00:01

Jezdila jsem hodně, vím, co to obnáší. Moji reakci by si chlap za rámeček nedal, ale naštěstí mám chlapa, co by ho ani ve snu něco takového nenapadlo. Loni jsem párkrát sedla zpět do sedla a naopak, on byl ten, který mě podpořil( strach z pádu). Nenech se, co mu bude vadit příště? Podle popisu na hygienu dbas, chápu, že ne každému koně voní, ale ty o sebe dbas. Nevstoupila bych. Chlap kdyby mi kritizoval psy(taky mají svůj pach), - tak bych věděla, co si vybrat, protože psi ke mě bytostně patří. Držím ti palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
15.4.20 00:01

Co to je za blba?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
15.4.20 00:02

No ja bych tyhle smrady taky nedavala :oops: nekomu to proste prijemny neni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
15.4.20 00:06

Nemyslim si, ze problem je ve „smradu“. Pred sestehovanim predpokladam vedel, jake mas koníčky, jestli jsi cistotna, mas vyprane veci apod. Tyhle scenky mi spis evokuji žarlivost ;) jako chapala bych, kdyby ses mela vzdat konicku, ktery se ho nejak dotýká, typu vycvik bojovych psu a on by se jich bal. Ale ze ma smrad v byte? Ono reseni je se od nej odstěhovat a „smradit“ si hezky ve svem. Jinak by se prede mnou tema scenkama dost shodil a s kym chodil prede mnou by me vubec nezajimalo :roll:

• Citovat
  • Upravit
17472
15.4.20 00:06
@Šarlota4 píše:
No ja bych tyhle smrady taky nedavala :oops: nekomu to proste prijemny neni

a začala by sis s někým, kdo na tom koni jezdí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
15.4.20 00:07

No největší problém je to, že ho rozběsní to, že máš vlastní koníčky a že nenaplňuješ jeho představu princezny.

Až budeš unavená, nevyspalá a napůl šílená od hormonů v šestinedělí, tak začne běsnit, že nejsi princezna a nebo ti bude vařit vývar a hlídat mimino, včetně přebalení pokaděné plenky, aby ses alespoň trošku vyspala?

Začni velmi důkladně kontrolovat, jeslti jinak je vážně tak super, jak si předsavuješ.

Podstatné věci jsou - jak řeší konflikty? Hledá společné řešení problému a nebo musí vyhrát? Používá férové argumenty a nebo útočí na slabiny? Umí přiznat chybu? Respektuje tě? Jak reaguje na to, když je ve velkém tlaku?

Pokud tohle všechno umí dobře, tak se holt převlékej ve stájích, nebo někde cestou, aby si byla na koních a jemu to doma nesmrdělo.

Pokud ovšem výše uvedené věci nezvládá jako příčetný, dospěly a vyrovnaný chlap, tak spíš začni sundavat růžové brýle a rozhodně si s ním nepořizuj dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.4.20 00:14

@Ou neschody si vzdy vyrikame v ramci slusnosti a klidu, kdyz se jednou za uherak stane ze se zvysi hlas, to teda jsem ja tak si zalezeme a penima o samote a pak to v klidu probereme. Respektuje me, moji praci, nazory pohled na svet a ziti mame stejne. Jen Je takovy ze misto aby semnou sel treba na houby nebo na kolo tak jde s chlapama hrat psko nebo na degustaci napoju, proste nic kde by se „zaspinil“. Jednou jsme sli do lesa na kolobezky a ja projela louzi a trosku mi to ocako lytka tak se nastval a odjel zpet a tukal si nahlavu, ze todle dama nedela. Ja o sebe dost pecuji, ne teda kdyz jsem ted doma abych chodila nalicena jak na ples ale kazde rano se upravim, dam si pletovou telovou peci, nehty, i radeji chodim ve stary sukni a tilku nez v teplacich takze si myslim ze nema duvod k nespokojenosti.

• Citovat
  • Upravit
PaníKadrnožková
15.4.20 00:21

Tyjo, to mi prijde silene ujety 8o a zazil te treba nemocnou? V nepohode, nenalicenou? Asi bych byla jak na jehlach, bez ohledu na to, jak moc paradni on je…

Nema nejakou obsedantne kompulsivni poruchu na čistotu a „krásu“?

• Citovat
  • Upravit
17472
15.4.20 00:29
@Anonymní píše:
@Ou neschody si vzdy vyrikame v ramci slusnosti a klidu, kdyz se jednou za uherak stane ze se zvysi hlas, to teda jsem ja tak si zalezeme a penima o samote a pak to v klidu probereme. Respektuje me, moji praci, nazory pohled na svet a ziti mame stejne. Jen Je takovy ze misto aby semnou sel treba na houby nebo na kolo tak jde s chlapama hrat psko nebo na degustaci napoju, proste nic kde by se „zaspinil“. Jednou jsme sli do lesa na kolobezky a ja projela louzi a trosku mi to ocako lytka tak se nastval a odjel zpet a tukal si nahlavu, ze todle dama nedela. Ja o sebe dost pecuji, ne teda kdyz jsem ted doma abych chodila nalicena jak na ples ale kazde rano se upravim, dam si pletovou telovou peci, nehty, i radeji chodim ve stary sukni a tilku nez v teplacich takze si myslim ze nema duvod k nespokojenosti.

To jako vážně? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
15.4.20 00:33
@Anonymní píše:

No nevím, neznám vás, ale z toho co píšeš v tom já trošku čtu, spíš než respekt tak ne moc ochotnou toleranci a snahu tě převychovat v dokonalou dámu. A ještě to navíc dělá po zlém. To není úplně partnerské, to je z pozice síly, kdy v tobě vzbuzuje pocit viny, nedostatečné dokonalosti a to za něco naprosto normálního, přirozeného a pozitivního. To prostě smrdí manipulací.

Děcko bych si s ním nepořizovala, dokud neprokáže že opravdu za tebou stojí a reálně pomůže a psychicky podrží ve velké krizi, kdy on nebude ten velký zachránce, ale taky se v tom bude plácat. REspektive mne by si takový profesor Higgins za projekt „dáma“ nevybral ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6667
15.4.20 00:50

Tak pro mě by takové princátko nebylo a to by mohl být ve všem ostatním miliónový… nedovedu si představit život, jaký vedu, s chlapem, který se štítí si zašpinit ruce. Ty musíš vědět, zda je tvůj životní styl s tím slučitelný. Mně z letmého pohledu připadá, že nikoliv (koně, kolo, příroda…), ale můžu se plést.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí