Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Však správně. Když chlapi chtějí aby si ženský nechaly řezat pysky tak ať si oni rezou kulky.
@AndreaNova píše:
Ještě mi někdo vysvětlete v jakém kraji se říká jako GULKY…mě to úplně tahá za oko…tak koule, kule, kulky, varlata…ale gule…už to tu vidím podruhé a stějně mi to přijde hrozně divný.
To kdysi rikal nas byvaly premier Mirek Topolanek - ze je chlap s gulama. Byl z Ostravy a tam se vyraz gule normalne pouziva…
Jo pak utekly do bulvaru fotky z te slavne toskanske vily Berlusconiho a fakt ten Mirek ty gule mel no…fotka byla rozostrena az do puli stehen
![]()
@karkarka píše:
Však správně. Když chlapi chtějí aby si ženský nechaly řezat pysky tak ať si oni rezou kulky.
Dyt on je jim ten pytel vekem provesuje a kdyz si ho prisednou, to je pry bolest, jak kdyz si zenska narazi frndu o ram kola… ![]()
@jege píše:
Bože ženské, vy jste fakt z jiné planety! Malé kulky špatně, velké špatně, žádné kulky špatně…
No, že jo! Do teď to byla parketa chlapů s prsama a najednou i ženský! Kam ten svět spěje? K rovnoprávnosti…
![]()
Tvoje problemy a Rotschildovy penize bych chtela mit
To me teda nenapadlo, ze nekdo resi takove hlouposti a jeste by byl schopen druheho kvuli tomu poslat pod kudlu.
@Hanka1 píše:
Dyt on je jim ten pytel vekem provesuje a kdyz si ho prisednou, to je pry bolest, jak kdyz si zenska narazi frndu o ram kola…
@Hanka1 no jo no. Nesmí mít pytel velké jak nákupní tašku. A nebo ať nejezdí na kole.
Jestli se mu bimba mezi kotnikama, tak to asi urcity diskomfort bude.
Jen si predstavim tu konverzaci: “Milacku, jeste sice se moc nezname, ale bez si prosim nechat preoperovat ten pytel.” ![]()
To je gravitace, nenadelas nic. Vzpomen si na to po tricitce, az vysvleces pred zrcadlem podprsenku.
@stankaSR píše:
Možno len nezvyk. Časom si zvykneš a možno z nich bude dobrá prikrývka keď ti bude zima
Já to teda komentovat nebudu, protože vše už tu bylo řečeno, ale chci vám poděkovat za pobavení
takhle jsem se tu naposledy zasmála, když chtěla pani poradit nějaké mystické jméno pro svou placentu
![]()