Velké gulky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15160
15.4.20 10:38

Však správně. Když chlapi chtějí aby si ženský nechaly řezat pysky tak ať si oni rezou kulky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
15.4.20 10:40
@AndreaNova píše:
Ještě mi někdo vysvětlete v jakém kraji se říká jako GULKY…mě to úplně tahá za oko…tak koule, kule, kulky, varlata…ale gule…už to tu vidím podruhé a stějně mi to přijde hrozně divný. :-D

To kdysi rikal nas byvaly premier Mirek Topolanek - ze je chlap s gulama. Byl z Ostravy a tam se vyraz gule normalne pouziva…

Jo pak utekly do bulvaru fotky z te slavne toskanske vily Berlusconiho a fakt ten Mirek ty gule mel no…fotka byla rozostrena az do puli stehen :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
15.4.20 10:43
@karkarka píše:
Však správně. Když chlapi chtějí aby si ženský nechaly řezat pysky tak ať si oni rezou kulky.

Dyt on je jim ten pytel vekem provesuje a kdyz si ho prisednou, to je pry bolest, jak kdyz si zenska narazi frndu o ram kola… :,(

• Citovat
  • Upravit
Janli
15.4.20 10:44
@jege píše:
Bože ženské, vy jste fakt z jiné planety! Malé kulky špatně, velké špatně, žádné kulky špatně… :mrgreen:

No, že jo! Do teď to byla parketa chlapů s prsama a najednou i ženský! Kam ten svět spěje? K rovnoprávnosti… :think: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5241
15.4.20 10:47

Tvoje problemy a Rotschildovy penize bych chtela mit :roll: To me teda nenapadlo, ze nekdo resi takove hlouposti a jeste by byl schopen druheho kvuli tomu poslat pod kudlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42478
15.4.20 10:49
@Hanka1 píše:
Dyt on je jim ten pytel vekem provesuje a kdyz si ho prisednou, to je pry bolest, jak kdyz si zenska narazi frndu o ram kola… :,(
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15160
15.4.20 10:56

@Hanka1 no jo no. Nesmí mít pytel velké jak nákupní tašku. A nebo ať nejezdí na kole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4525
15.4.20 12:56

Jestli se mu bimba mezi kotnikama, tak to asi urcity diskomfort bude.
Jen si predstavim tu konverzaci: “Milacku, jeste sice se moc nezname, ale bez si prosim nechat preoperovat ten pytel.” :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10867
15.4.20 13:51

To je gravitace, nenadelas nic. Vzpomen si na to po tricitce, az vysvleces pred zrcadlem podprsenku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10867
15.4.20 13:53
@stankaSR píše:
Možno len nezvyk. Časom si zvykneš a možno z nich bude dobrá prikrývka keď ti bude zima :palec:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
16.4.20 00:33

Já to teda komentovat nebudu, protože vše už tu bylo řečeno, ale chci vám poděkovat za pobavení :kytka: takhle jsem se tu naposledy zasmála, když chtěla pani poradit nějaké mystické jméno pro svou placentu :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí