Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zdravím všechny ![]()
Na doporučení některých z vás jsem objednala pobyt na léto v hotelu Horal ve Velkých Karlovicích. Chtěla jsem se zeptat, zda máte někdo přímo zkušenost s hotelem - jídlo, chování personálu, čistota…? A znáte to někdo ve Velkých Karlovicích? Poraďte prosím nějaké tipy pro děti (2 a 3 roky). Moc děkuji ![]()
Velké Karlovice jsou rozthané, mívají tam přes léto akce, poutě, kukni na stránky obce. (my tam předloni byli na dovči v létě zrovna jsme chytli Ulrychovi - koncert). Hotl Horal - je tam čisto s personálem sem neměla jediný problém. je tam ten bazén s nějakými atrakcemi… ale třeba dětské hřiště vůbec netuším, jestli tam je
určo tam budou mít animační programy, pokud ne tam, tak na Lanterně. jinak jdou půjčit kola(nevím, jak jsou vybaveni pro pidi lidi)
Hotel byl skvely. Ubytovani, jidlo, sauny atd. Ale uz je to 6 let a tenkrat jeste nebyly dobudovane bazeny a golfove hriste.
Byli jsme tam jako par jeste bezdetny, takze jsem hriste atd nesledovala. Ale hotel byl nejlepsi, v jakem jsme byli. na to vynikajici jidlo vzpominam do ted ![]()