Velké Karlovice - hotel Horal

1094
24.3.14 08:32

Velké Karlovice - hotel Horal

Zdravím všechny :mavam:
Na doporučení některých z vás jsem objednala pobyt na léto v hotelu Horal ve Velkých Karlovicích. Chtěla jsem se zeptat, zda máte někdo přímo zkušenost s hotelem - jídlo, chování personálu, čistota…? A znáte to někdo ve Velkých Karlovicích? Poraďte prosím nějaké tipy pro děti (2 a 3 roky). Moc děkuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10055
24.3.14 09:04

Velké Karlovice jsou rozthané, mívají tam přes léto akce, poutě, kukni na stránky obce. (my tam předloni byli na dovči v létě zrovna jsme chytli Ulrychovi - koncert). Hotl Horal - je tam čisto s personálem sem neměla jediný problém. je tam ten bazén s nějakými atrakcemi… ale třeba dětské hřiště vůbec netuším, jestli tam je :think: určo tam budou mít animační programy, pokud ne tam, tak na Lanterně. jinak jdou půjčit kola(nevím, jak jsou vybaveni pro pidi lidi)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
19.2.15 10:11

Hotel byl skvely. Ubytovani, jidlo, sauny atd. Ale uz je to 6 let a tenkrat jeste nebyly dobudovane bazeny a golfove hriste.
Byli jsme tam jako par jeste bezdetny, takze jsem hriste atd nesledovala. Ale hotel byl nejlepsi, v jakem jsme byli. na to vynikajici jidlo vzpominam do ted ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí