Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Chápu že to není směrodatné ale vám ženám také záleží, jak se mužům líbíte nahé. Tak i já jako muž to řeším no.
Myslím, že se to přeceňuje. Ženy jsou taky různé.
No problem. Však spousty žen má velké pysky a taky to neřeší.
@Anonymní píše:
Dobrý den dámy. Omlouvám se za asi hloupý dotaz, ale potřebuji slyšet vaše názory. Mám velmi velké přirození, konkrétně šourek a varlata. Moc žen jsem zatím neměl, je mi 22, ale těch pár bylo velmi překvapených a myslím, že se jim to ani trochu nelíbilo. Ale pravdu vám neřeknou.
Trochu mě trápí, že se dole ženám nejspíše nebudu líbit. Nebo jsou i ženy, kterým tě to může líbit?
Děkuji za názory.
(Tyto stránky znám od kamarádky, tak snad nevadí že jsem se tu zkusil zeptat).
To je pytel vzpomínek
fakt nemáš hodně zkušeností ![]()
Já chápu, že žena řeší chlapa jako celek. Ale mě teď zajímá čistě ta estetická stránka. Jistě když vidíte nahého chlapa, si řeknete, hm ten má hezkýho nebo tak. Mě minulá přítelkyně řekla, že mám hrozně velké koule a že ji vadí to pleskání o zadek. Promiňte za upřímnost.
Teď se skoro bojím před nějakou svléct.
Mne se mi tyhle partie libi. Fakt. Ja bych s tebou byla super spokojena, jak se popisujes - teda na pohled. Ale souhlasim, ze dulezitejsi je pristup k zene a pristup k „veci“. ![]()
@Anonymní píše:
Já chápu, že žena řeší chlapa jako celek. Ale mě teď zajímá čistě ta estetická stránka. Jistě když vidíte nahého chlapa, si řeknete, hm ten má hezkýho nebo tak. Mě minulá přítelkyně řekla, že mám hrozně velké koule a že ji vadí to pleskání o zadek. Promiňte za upřímnost.
No a někdo má zas malé. Když přítelkyni vadilo tohle ( což se stává i nám a to mi přijde, že má spodek úplně normální, nebo teda nic nad čím bych se kdy pozastavila), tak asi nestála za to. Buď odvážný. My taky musíme být. Bez riskování tu správnou nenajdeš.
@Anonymní píše:
No, některým se líbí, když jim naplácáš… ![]()
@karkarka píše:
No problem. Však spousty žen má velké pysky a taky to neřeší.
Určitě?
@Anonymní píše:
Mně se to též nelíbí
@Venetia píše:
Určitě?
Spooustu žen to řeší a trápí je to.. ale řekla bych, že ženu s normálním sebevědomím to zas tak nerozhodí ![]()
@Anonymní píše:
Můj muž má taky necelých 20. Problém to nikdy nebyl.
7cm je necelých 20. Chápu ten anonym ![]()
@Zumpa píše:
7cm je necelých 20. Chápu ten anonym
Jako kdyby nemohl mít necelých dvacet ![]()