Velké přirození

Napsat příspěvek
Velikost písma:
647
28.9.20 20:04
@Anonymní píše:
Tak fotku se mi sem opravdu dávat nechce. Navíc ne každý je na to zvědavý. Jedine kdo chce tak že bych ji poslal soukromě do zpráv. At teda máte představu.

Za ně osobně: také jsem se s tím u jednoho setkala. Ač mě to zarazilo na první pohled, tak nevidím problém. Každý jsme nějaký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6027
28.9.20 20:05

Nic nefoť a nikomu neposílej! Najdi si normální ženskou, ne mladé vyplesklé trdlo, které neví, jak má správný chlap vypadat :palec:
Stejně s tím nic neuděláš, tak nač se tím trápit. A ostatně, pokud je sex uspokojivý, tak se přece pytlík stahuje, ne? Takže jestli ta tvoje bývalka nezažila pytlík stáhnutý tvým orgasmem, tak jsi zase tak o moc nepřišel, ne? 8) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3121
28.9.20 20:14
@Anonymní píše:
To pleskání ji vadilo ale bolelo to spíše mě :lol:

Řekla bych, že hledáš problémy tam kde nejsou. Je třeba najít polohy, kde tě nic bolet nebude.

Máš zjištěno, jestli se s tím dá něco dělat (plastická-estetická operace)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.9.20 20:16

@vendulaaa On se mi právě při orgasmu zas tak nestáhne. Prý mám velká a těžká varlata, a tak to prostě visí no.
@Pajka2020 Trochu jsem po tom pátral, a prý se moc dělat nedá. Koule se zmenšit nedají.

• Citovat
  • Upravit
4043
28.9.20 20:20
@Anonymní píše:
@vendulaaa On se mi právě při orgasmu zas tak nestáhne. Prý mám velká a těžká varlata, a tak to prostě visí no.
@Pajka2020 Trochu jsem po tom pátral, a prý se moc dělat nedá. Koule se zmenšit nedají.

Hele, ber to pozitivně… zase o tobě nikdo nemůže říct, že nemáš koule :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.9.20 20:23
@Moringa píše:
Hele, ber to pozitivně… zase o tobě nikdo nemůže říct, že nemáš koule :mrgreen:

Tak ti nevím, zda je to výhra, v tomto případě :)

• Citovat
  • Upravit
9023
28.9.20 20:25
@Anonymní píše:
Tak fotku se mi sem opravdu dávat nechce. Navíc ne každý je na to zvědavý. Jedine kdo chce tak že bych ji poslal soukromě do zpráv. At teda máte představu.

ber to s nadsázkou, nic do soukromé zprávy nechci, pokud některá jiná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.9.20 20:27

@bublinek No já to pochopil, že chcete foto, ale nechci sem nic veřejně dávat, ani nikomu nic nutit.

• Citovat
  • Upravit
MyJoy
28.9.20 20:35
@Anonymní píše:
Já chápu, že žena řeší chlapa jako celek. Ale mě teď zajímá čistě ta estetická stránka. Jistě když vidíte nahého chlapa, si řeknete, hm ten má hezkýho nebo tak. Mě minulá přítelkyně řekla, že mám hrozně velké koule a že ji vadí to pleskání o zadek. Promiňte za upřímnost.
Teď se skoro bojím před nějakou svléct.

Neboj, jsou holky a zeny, co pleskani kouli o zadek oceni, ptz to bude prijemne ;)

• Citovat
  • Upravit
3121
28.9.20 20:42
@Anonymní píše:

Je zbytečné dělat si starosti a stresovat se věcmi, které se nedají změnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106666
28.9.20 20:43
@Hanka1 píše:
Jeste jsem neslysela o nikom, kdo by si meril pytlik. Ze si chlapi merej bambana je bezne, ale pytel? :mrgreen: :mrgreen: predstava mereni pytliku mne fakt pobavila… :mrgreen: :mrgreen:

Tak kdyz vypadá jinak než je normál, asi to někoho může napadnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
28.9.20 20:45
@Anonymní píše:
Já chápu, že žena řeší chlapa jako celek. Ale mě teď zajímá čistě ta estetická stránka. Jistě když vidíte nahého chlapa, si řeknete, hm ten má hezkýho nebo tak. Mě minulá přítelkyně řekla, že mám hrozně velké koule a že ji vadí to pleskání o zadek. Promiňte za upřímnost.
Teď se skoro bojím před nějakou svléct.

No tak vadilo to té jedné konkrétní a když to bude vadit jiné, tak zvolis polohy, kde to pleskani eliminujes a hotovo :mrgreen:
Ja bych si toho všimla, ale asi by mi to nijak nevadilo. Osobní zkušenost nemám, nebo si to nevybavuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.9.20 20:49
@Amassakoul píše:
No tak vadilo to té jedné konkrétní a když to bude vadit jiné, tak zvolis polohy, kde to pleskani eliminujes a hotovo :mrgreen:
Ja bych si toho všimla, ale asi by mi to nijak nevadilo. Osobní zkušenost nemám, nebo si to nevybavuju.

Celkem to překáží při jakékoliv poloze. O sportování nemluvě :nevim:

• Citovat
  • Upravit
9023
28.9.20 20:57
@Amassakoul píše:

taky si to neuvědomuju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.9.20 20:57
@Anonymní píše:
Celkem to překáží při jakékoliv poloze. O sportování nemluvě :nevim:

Je dost poloh, při kterých se varlata tolik nehýbou. Aspoň budeš vynalézavý. ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky