Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@M_Vladim píše:
No jsou chlapi, kteří si naopak dají dost práce, aby houpací - pleskací měli. A jsou nadšení, když tu práci protějšek ocení.![]()
Zatím, co vím, tak se to líbí, tipuji, tak čtvrtině až třetině žen.![]()
… hledejte heslo lowhangers
A ty je mas taky velký? Pokud ano čekám na foto rada mrknu 😁
@Kristián187 píše:
Co vyřeší urologie?
Tam jsou, nebo by měli být, na mužskou výbavu specializovaní. ![]()
Už jsem tu párkrát žehral na to, že andrologii aby člověk lupou pohledal. ![]()
@Kristián187 píše:
Co vyřeší urologie?
Ptas se, jestli ten problém muze zpusobovat i tvoji zvysenou citlivost sourku.To neni dotaz na laiky ani endokrinologa, ale urologa.
@BaruškaStáleMladá píše:
A ty je mas taky velký? Pokud ano čekám na foto rada mrknu 😁
Někde příroda zas ten materiál musela našetřit a když losovala, tak to padlo taky na mě. ![]()
Takže ne, já to vyvažuji na průměr. ![]()
@M_Vladim píše:
Někde příroda zas ten materiál musela našetřit a když losovala, tak to padlo taky na mě.
Takže ne, já to vyvažuji na průměr.
No a nějaká fotka? Rada zhodnotim
Hm, celkem dobrá debata, jen mě zaráží ty dle pisálků fundované řádky. Kde jste se to dočetli?
![]()
@Janli na to abych ti věřil je tady dost příspěvků nespokojených žen ohledně partnerovy nádobíčka. Čest těm které vidí muže skrz mozek a srdce než genitálie.
No tak nevím. Přemýšlím že si opravdu někam zajdu, celkem jste mě nahlodaly. Akorát nevím co jim tam řeknu. „Dobrý den, ženy z emimina mě posílají za vámi, že prý mám velké koule“
![]()
@BaruškaStáleMladá píše:
No a nějaká fotka? Rada zhodnotim
Milá Baruško novicko (15 příspěvků
), já už jsem znehodnocenej dost. ![]()
P. S. Každej chlap s sebou normálně nosí 2 - 3 alba cock fotek. ![]()
Příspěvek upraven 29.09.20 v 14:44
@Kristián187 píše:
No tak nevím. Přemýšlím že si opravdu někam zajdu, celkem jste mě nahlodaly. Akorát nevím co jim tam řeknu. „Dobrý den, ženy z emimina mě posílají za vámi, že prý mám velké koule“![]()
@Kristián187 píše:
No tak nevím. Přemýšlím že si opravdu někam zajdu, celkem jste mě nahlodaly. Akorát nevím co jim tam řeknu. „Dobrý den, ženy z emimina mě posílají za vámi, že prý mám velké koule“![]()
Jiste, to ma dnes naprosto stejnou vahu, jako zadanka od praktika
.
Tak přiznám se, očekával jsem spíše, že je to běžné. Nebo lépe řečeno, že to tak má více chlapů. Ale dle vašich reakcí spíše ne a zenete mě k lékaři.
@ontarova.stara píše:
Jiste, to ma dnes naprosto stejnou vahu, jako zadanka od praktika.
Cože?
Kampak se hrabe praktik! ![]()
@Kristián187 píše:
Tak přiznám se, očekával jsem spíše, že je to běžné. Nebo lépe řečeno, že to tak má více chlapů. Ale dle vašich reakcí spíše ne a zenete mě k lékaři.
Tady nikdo neví, jak to je skutečně.
Takže klídek, nic se nejí tak horké, jak se navaří. ![]()
Zadej / te do googla:
nutsack low hanger… a můžeme se bavit nad estetikou a problémem ![]()
(bezpečné vyhledávání vypnout)
![]()