Venkovský styl, vintage, Provence apod.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3
13.2.17 07:43

Vzpomněla jsem si na Jysk, tam je taky pár slušných kousků :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
16.10.19 13:53

Jak vypadá chaloupka ve stylu provence?

@Voltiček píše:
Zdravím vás, maminky a všichni, kdo máte rádi „venkovský styl“, co se týká dekorací a zařízení. Koupili jsme chaloupku v jižních čechách a ráda bych tomu všemu dala styl. Jsem na RD a tudíž musím pomalu a postupně. Líbí se mi vintage styl a již delší dobu koukám po eshopech, líbí se mi jeden nejmenovaný, ale na ty věci prostě nemám finance. Například za stojánek na toaletní papír se mi přes 800Kč dávat opravdu nechce :mrgreen: (nadsázka). Každopádně prošmejdíme nádobí na půdě, spoléhám na skvosty ukryté v útrobách krásného stavení, ale něco si koupit rozhodně plánuji, ať tomu dám jistý šmrnc. Téma je založené pro inspiraci, pokec či chlubení krásnými „úlovky“. Mějte se hezky :mavam: :kytka:

Zdravím. Také jsme koupili chaloupku v JČ. Moc by mě zajímalo, jak se Vám ji podařilo vyzdobit/vybavit ve stylu Provence? Já se do toho taky pouštím, ale opatrně, manžel chce mít všechno funkční (což vždy neznamená pěkný a stylový), tak musíme najít nějaké řešení. Věřím, že i funkční věci mohou být Provence, ale asi vyšší cenová hladina. Zatím máme pěknou kuchyň s válendou. V bazaru jsem koupila pěknou truhlu na tady https://www.eranabytek.cz/…tyl/provence jsme si pořídili vitrínu a TV stolek. Manžel to dává dohromady, až postaví, ráda bych nábytek vyfotila, ráda pošlu. Ale dekorace - polštáře, dečky, lampičky… to se přiznám, že jsem nikdy nekupovala. Poradíte mi prosím? Ukážete nějaké fotky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný