Veřejný bazén a záněty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24868
16.2.24 19:34
@Kriss Tina píše:
Netuším, já to měla na střední :lol: předpokládala jsem, ze by to bylo všude stejné, přece ani na VŠ nemůžou ignorovat nařízení doktora a ohrozit zdraví studenta, tím ze ho budu nutit do bazenu :nevim:

Jo, ale na VŠ máš asi studovat to, na co zdravotně máš, ne? To přece nemůžeš srovnávat s běžnou SŠ, kde je plavání jen v rámci tělocviku, a ne jako samostatný předmět. Zkouška z plavání je na pedáku jednou ze stěžejních. To je jako by někdo přinesl omluvenku, že nesmí vidět krev, a přitom studoval na doktora, nebo i na té SŠ na zdravotní sestru. Moje sestřenice takto na VŠ musela skončit. Studovala aprobaci s tělocvikem a začala marodit se zády. Světe div se, pořád jí do toho tělocviku nutili a ohrožovali její zdraví, jako by se nechumelilo. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5314
16.2.24 20:22

Zkus ten kalíšek. Mám kamarádku, co tampón absolutně nesnese, vždycky jedině vložky, ale s kalíškem se nakonec naučila a používá ho na spaní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kocicka1987
17.2.24 07:35
@Anonymní píše:
@Konhuta díky moc. Je moc fajn, že ti to pomáhá. Jasný, no, že to nebude 100%.
Zatím, co jsem párkrát byla na bazéně, tak potom přišly hrozné bolesti :roll:
Kalíšek nevím, zda bych si zvládla zavést. Nezvládnu ani tampón, mám jen vložky :oops:

Prodávají i ochranné tampony, které jsou vhodné i do bazénu, to by ti mohlo pomoct, jsou něčím napuštěné :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa