Věřit či nevěřit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3409
18.12.19 22:13

Jasný dělá z tebe vola a podvádí tě. Je to opravdu jasný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
18.12.19 22:17
@Meredithx píše:
Myslím, že jsi měl jít dovnitř, neco bys viděl a už bys nebyl tak pitomě důvěřivej :zed:

Asi máš pravdu, ruku na klice v autě jsem měl několikrát ale prostě jsem to vidět nechtěl
a opíjel se nadějí… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
18.12.19 22:24

3h čekat v autě? Měl jsi tam jít po půl h a hned bys viděl jak si hezky povídají :lol: Tyjí věříš? I ten úklid v itálii :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
18.12.19 22:26

@Cimrmann Na vašem místě bych se vyhýbala úzkým průchodům, zasekl by jste se o ty parohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
18.12.19 22:34
@Markéta80 píše:
3h čekat v autě? Měl jsi tam jít po půl h a hned bys viděl jak si hezky povídají :lol: Tyjí věříš? I ten úklid v itálii :lol:

Ano ten úklid v Itálii byl skutečný viděl jsem fotky a v jiný termín tam byl známý, takže přes den se uklízelo, večer koupání v moři pak posezení s nějakým tím pitíčkem, pak třeba romantická procházka po pláži, pak…No jak to asi na takových akcích může dopadnout, že…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
18.12.19 22:36
@Heivka píše:
@Cimrmann Na vašem místě bych se vyhýbala úzkým průchodům, zasekl by jste se o ty parohy.
:mrgreen: :mrgreen: Dík, já vím jsem jisté tažné zvíře…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
18.12.19 22:39

@Cimrmann a myslíš že se jen uklízelo? Píšeš že má syna a ten byl kde? je to celé divné, takové věci se snad říkají hned ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
18.12.19 22:45
@Markéta80 píše:
@Cimrmann a myslíš že se jen uklízelo? Píšeš že má syna a ten byl kde? je to celé divné, takové věci se snad říkají hned ;)

Děti byly u babičky, má ještě dvě dcery ale ta nejstarší už jede solo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
18.12.19 22:48

@Cimrmann
Mně stačí, že chodila 3× týdně na pivo bez tebe. To mi jako fajn vztah nepřijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
18.12.19 22:50
@Russet píše:
@Cimrmann
Mně stačí, že chodila 3× týdně na pivo bez tebe. To mi jako fajn vztah nepřijde.

Zde musím po pravdě říct že já jsem téměř abstinent a navíc mě taková zábava nic neříká…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
18.12.19 22:54

@Cimrmann
Ty to celé tahnes finančně nebo jsi na ni odkázaný? Proc nechodí do nějaké soustavné prace ale dělá jen nějaké pofiderni brigády? Najdi si normalni ženskou. Tohle nebude ta pravá. Taková štětka lomená alkoholičkou nestarajicí se o děti. Máš to zapotřebí?

• Citovat
  • Upravit
21111
18.12.19 22:57

Nejhorší je, že nemáš přímej důkaz - rentgenovej snímek penisu v pochvě spolu s analýzou DNA, takže ona ti bude pořád tvrdit, že mezi nimi nic není, a i kdybys je chytnul v posteli, tak ti řekne, že se snažila zapotit a nešlo jí to, tak se jí snažil zahřát, a ty budeš mít tendence tomu věřit…jediná šance, aby sis zachoval důstojnost, je střih…opustit jí a úplně jí vytěsnit, druhá varianta je smířit se s tím, že budeš dělat domácí teplo a pohodu a poskytovat živení, on jí bude šukat, a co z toho budeš mít ty? ženskou, kterou máš rád, ale kterou nemáš jen pro sebe…stačí ti to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
18.12.19 23:10
@Uslava píše:
@Cimrmann
Ty to celé tahnes finančně nebo jsi na ni odkázaný? Proc nechodí do nějaké soustavné prace ale dělá jen nějaké pofiderni brigády? Najdi si normalni ženskou. Tohle nebude ta pravá. Taková štětka lomená alkoholičkou nestarajicí se o děti. Máš to zapotřebí?

Tady je to trochu složitější, ona poprvé otěhotněla velmi mladá a má jen základní vzdělání, s otcem první dcery se rozvedla a pak žila s mužem-tyranem, který ji byl s ním má dceru a syna. Když jsme se daly dohromady byly u ní jasné známky syndromu týrané ženy. alkohol dokázala omezit na přijatelnou mez ale dle mého soudu její problém je naprosto nízké sebevědomí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10251
18.12.19 23:10

Nepovazuji za podstatne, co se stalo v Italii nebo u vas doma. Podstatne je, ze vas vztah nefunguje jako vyrovnane partnerstvi, kdy se bere ohled na druheho a u dulezitych rozhodnuti se stoji o nazor partnera. To povazuji za zavaznejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
18.12.19 23:11
@pohledzdruhestrany píše:
Nejhorší je, že nemáš přímej důkaz - rentgenovej snímek penisu v pochvě spolu s analýzou DNA, takže ona ti bude pořád tvrdit, že mezi nimi nic není, a i kdybys je chytnul v posteli, tak ti řekne, že se snažila zapotit a nešlo jí to, tak se jí snažil zahřát, a ty budeš mít tendence tomu věřit…jediná šance, aby sis zachoval důstojnost, je střih…opustit jí a úplně jí vytěsnit, druhá varianta je smířit se s tím, že budeš dělat domácí teplo a pohodu a poskytovat živení, on jí bude šukat, a co z toho budeš mít ty? ženskou, kterou máš rád, ale kterou nemáš jen pro sebe…stačí ti to?

Přesně to říká, že nemám žádný důkaz ergo je nevinná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí