Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Cimrmann píše:
A co dělat jiného je to její volba…
I tvoje.
@Cimrmann píše:
Tady je to trochu složitější, ona poprvé otěhotněla velmi mladá a má jen základní vzdělání, s otcem první dcery se rozvedla a pak žila s mužem-tyranem, který ji byl s ním má dceru a syna. Když jsme se daly dohromady byly u ní jasné známky syndromu týrané ženy. alkohol dokázala omezit na přijatelnou mez ale dle mého soudu její problém je naprosto nízké sebevědomí…
Dobře, a ty v tom vztahu funguješ jako co - partner, lidový léčitel, tažné zvíře? Definuj svou roli.
@Russet píše:
Líto?! Kvůli tomu se partnerství nezakládá. Podělal jsi jí neúmyslně život i ty. Nejspíš se k sobě nehodíte, ona není ještě venku z předchozích blbých vztahů, proto v hospodě hledá další nýmandy. A ke všemu jsou v tom děti. Ach jo.
Samozřejmně jsem ji miloval a asi ještě miluji, chtěl jsem ji z toho bahna vytáhnout, ona je jinak ok a ani já nejsem bez chyb…
@Anonymní píše:
Dobře, a ty v tom vztahu funguješ jako co - partner, lidový léčitel, tažné zvíře? Definuj svou roli.
Tak teď se cítím jako to tažné zvíře+jelen větrník… ![]()
@Anonymní píše:
Osel
@Cimrmann píše:
Samozřejmně jsem ji miloval a asi ještě miluji, chtěl jsem ji z toho bahna vytáhnout, ona je jinak ok a ani já nejsem bez chyb…
Kdy? Kdyz spi?
@Cimrmann to jako vše co si psal mislis vážně?? Rozhodně nevěřit tebe by si přála mít každá coura doma,, k neuvěřeni že se ještě ptáš co máš dělat místo toho zdlouhaveho psaní co si tu napsal si měl tu svou pořádně nakopat asi víš kam
@Makca87 píše:
@Cimrmann tak jako určitě hrála s Pepou ty 3 hodiny člobrdo! v hospodě hrají jen šipky a u moře určitě stavěli hrady z písku
Spíš vzdušné zámky…
@Anonymní píše:
@Cimrmann to jako vše co si psal mislis vážně?? Rozhodně nevěřit tebe by si přála mít každá coura doma,, k neuvěřeni že se ještě ptáš co máš dělat místo toho zdlouhaveho psaní co si tu napsal si měl tu svou pořádně nakopat asi víš kam
Myslíte do zádele?
Jsem ted na cestách a o něčem takovém přemýšlým, ale teď nebo po vánocích(kvůli dětem)?
@Cimrmann píše:
Myslíte do zádele?Jsem ted na cestách a o něčem takovém přemýšlým, ale teď nebo po vánocích(kvůli dětem)?
Po Vánocích. Budete předstírat vztah jako doposud.
@Cimrmann píše:
dík osel mě nenapadl…
Jezusky, vubec nemas zac, sluzebnicek ![]()