Věřit či nevěřit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53518
18.12.19 23:39
@Cimrmann píše:
A co dělat jiného je to její volba…

I tvoje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.12.19 23:40
@Cimrmann píše:
Tady je to trochu složitější, ona poprvé otěhotněla velmi mladá a má jen základní vzdělání, s otcem první dcery se rozvedla a pak žila s mužem-tyranem, který ji byl s ním má dceru a syna. Když jsme se daly dohromady byly u ní jasné známky syndromu týrané ženy. alkohol dokázala omezit na přijatelnou mez ale dle mého soudu její problém je naprosto nízké sebevědomí…

Dobře, a ty v tom vztahu funguješ jako co - partner, lidový léčitel, tažné zvíře? Definuj svou roli.

• Citovat
  • Upravit
36
18.12.19 23:40
@Russet píše:
Líto?! Kvůli tomu se partnerství nezakládá. Podělal jsi jí neúmyslně život i ty. Nejspíš se k sobě nehodíte, ona není ještě venku z předchozích blbých vztahů, proto v hospodě hledá další nýmandy. A ke všemu jsou v tom děti. Ach jo.

Samozřejmně jsem ji miloval a asi ještě miluji, chtěl jsem ji z toho bahna vytáhnout, ona je jinak ok a ani já nejsem bez chyb…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
18.12.19 23:42
@Anonymní píše:
Dobře, a ty v tom vztahu funguješ jako co - partner, lidový léčitel, tažné zvíře? Definuj svou roli.

Tak teď se cítím jako to tažné zvíře+jelen větrník… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
18.12.19 23:42
@Russet píše:
I tvoje.

Ano, i moje :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
18.12.19 23:43
@Anonymní píše:
Dobře, a ty v tom vztahu funguješ jako co - partner, lidový léčitel, tažné zvíře? Definuj svou roli.

Osel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
18.12.19 23:44
@Cimrmann píše:
Samozřejmně jsem ji miloval a asi ještě miluji, chtěl jsem ji z toho bahna vytáhnout, ona je jinak ok a ani já nejsem bez chyb…

Kdy? Kdyz spi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
18.12.19 23:47
@wildcherry píše:
Kdy? Kdyz spi?

dík osel mě nenapadl… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.12.19 23:49

@Cimrmann to jako vše co si psal mislis vážně?? Rozhodně nevěřit tebe by si přála mít každá coura doma,, k neuvěřeni že se ještě ptáš co máš dělat místo toho zdlouhaveho psaní co si tu napsal si měl tu svou pořádně nakopat asi víš kam

• Citovat
  • Upravit
36
18.12.19 23:49
@Makca87 píše:
@Cimrmann tak jako určitě hrála s Pepou ty 3 hodiny člobrdo :lol:! v hospodě hrají jen šipky a u moře určitě stavěli hrady z písku ;)

Spíš vzdušné zámky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
18.12.19 23:50
@Cimrmann píše:
Spíš vzdušné zámky…

ty si stavis ty ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
18.12.19 23:51
@Anonymní píše:
@Cimrmann to jako vše co si psal mislis vážně?? Rozhodně nevěřit tebe by si přála mít každá coura doma,, k neuvěřeni že se ještě ptáš co máš dělat místo toho zdlouhaveho psaní co si tu napsal si měl tu svou pořádně nakopat asi víš kam

Myslíte do zádele? :mrgreen: Jsem ted na cestách a o něčem takovém přemýšlým, ale teď nebo po vánocích(kvůli dětem)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
18.12.19 23:51
@wildcherry píše:
Osel

Jelene, jelene, oči máš zelené :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
18.12.19 23:52
@Cimrmann píše:
Myslíte do zádele? :mrgreen: Jsem ted na cestách a o něčem takovém přemýšlým, ale teď nebo po vánocích(kvůli dětem)?

Po Vánocích. Budete předstírat vztah jako doposud.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
18.12.19 23:53
@Cimrmann píše:
dík osel mě nenapadl… :mrgreen:

Jezusky, vubec nemas zac, sluzebnicek :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek