Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Premek_Orac píše:
Nepovazuji za podstatne, co se stalo v Italii nebo u vas doma. Podstatne je, ze vas vztah nefunguje jako vyrovnane partnerstvi, kdy se bere ohled na druheho a u dulezitych rozhodnuti se stoji o nazor partnera. To povazuji za zavaznejsi.
Ano myslím že máte pravdu.
@Cimrmann tak jako určitě hrála s Pepou ty 3 hodiny člobrdo
! v hospodě hrají jen šipky a u moře určitě stavěli hrady z písku ![]()
@Cimrmann píše:
Tady je to trochu složitější, ona poprvé otěhotněla velmi mladá a má jen základní vzdělání, s otcem první dcery se rozvedla a pak žila s mužem-tyranem, který ji byl s ním má dceru a syna. Když jsme se daly dohromady byly u ní jasné známky syndromu týrané ženy. alkohol dokázala omezit na přijatelnou mez ale dle mého soudu její problém je naprosto nízké sebevědomí…
Hele, na férovku - co tě na ní tak přitahovalo?
@Cimrmann píše:
Zde musím po pravdě říct že já jsem téměř abstinent a navíc mě taková zábava nic neříká…
Tím spíš by měla volit zábavu takovou, aby ses bavil i ty, ne? ![]()
@Russet píše:
Hele, na férovku - co tě na ní tak přitahovalo?
Toť otázka hodná filozofa…prostě mi s ní bylo hezky a bylo mi jí líto, prošla si peklem…
@Cimrmann píše:
Toť otázka hodná filozofa…prostě mi s ní bylo hezky a bylo mi jí líto, prošla si peklem…
Tak teď se role obrátí a
si projdeš ty
.
@Cimrmann píše:
Líto?! Kvůli tomu se partnerství nezakládá. Podělal jsi jí neúmyslně život i ty. Nejspíš se k sobě nehodíte, ona není ještě venku z předchozích blbých vztahů, proto v hospodě hledá další nýmandy. A ke všemu jsou v tom děti. Ach jo.
@Russet píše:
Tím spíš by měla volit zábavu takovou, aby ses bavil i ty, ne?
Na jednu stranu ano, na druhou stranu zastávám názor že má každý právo na nějaký čas který bude mít jen pro sebe, jak s ním naloží je jen na ní…
@Cimrmann píše:
Na jednu stranu ano, na druhou stranu zastávám názor že má každý právo na nějaký čas který bude mít jen pro sebe, jak s ním naloží je jen na ní…
Tak když jí pohlídáš děti, tak může za kamarádama z mokré čtvrti. Já mám jedno dítě a dovolím si vypadnout na pokec tak 1× za měsíc. Nebo řeknu kámošce, ať dovalí i s dětmi. Chlastat s cizími chlapy v hospodě jak chlap? Tohle se ti přijde jako vhodná zabava pro mámu od tří?! dětí?
Ve volnu si má doplňovat vzdělání třeba.
Příspěvek upraven 18.12.19 v 23:24
@Russet píše:
Líto?! Kvůli tomu se partnerství nezakládá. Podělal jsi jí neúmyslně život i ty. Nejspíš se k sobě nehodíte, ona není ještě venku z předchozích blbých vztahů, proto v hospodě hledá další nýmandy. A ke všemu jsou v tom děti. Ach jo.
Co na to říct, láska je někdy opravdu slepá…
@Russet píše:
Tak když jí pohlídáš děti, tak může za kamarádama z mokré čtvrti. Já mám jedno dítě a dovolím si vypadnout na pokec tak 1× za měsíc. Nebo řeknu kámošce, ať dovalí i s dětmi. Chlastat s cizími chlapy v hospodě jak chlap? Tohle se ti přijde jako vhodná zabava pro mámu od tří?! dětí?
Ve volnu si má doplňovat vzdělání třeba.Příspěvek upraven 18.12.19 v 23:24
Tak k tomu se mi (doplnit si vzdělaní) ji nikdy přemluvit či donutit nepodařilo
@Cimrmann píše:
Tak k tomu se mi (doplnit si vzdělaní) ji nikdy přemluvit či donutit nepodařilo
Tak zvedat panáky v hospodě tolik prace nedá, no…
@Russet píše:
Ještě že tě neopouští humor.
A co dělat jiného je to její volba…