věřit doktorovi??

13114
6.2.09 19:24

věřit doktorovi??

Ahoj holky,máte některá podobnou zkušenost?? Dnes jsem byla na genetickém ultrazvuku a byl to pro mě docela šok, už od začátku těhotenství jsem cítila, že čekáme holčičku, byla jsem si témeř stoprocentně jistá, ale pan doktor mi řekl, že tam vidí pindíka, nemůžu to nějak vstřebat, na miminko se těším, mám velkou radost, že je zdravé. Ale nechápu, jak jsem si mohla být tak jistá. Nějak pořád doktorovi nevěřím, myslím si, že se musel splést. Stalo se některé, že jste si byly téměř jisté pohlavím a spletly jste se?? Podotýkám, že jsem ráda i za chlapečka, jen to pořád nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29730
6.2.09 19:33

Jojo, u prvniho jsem taky cekala holcicku :D I podle cinskyho kalendare, byla jsem na to nastavena a presvedcena a vubec…no a po UZV jsem byla taky v soku, ale za pul hodky jsem se srovnala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
6.2.09 19:35

Pockej a ty jsi teprve ve 13 tt??? No tak to se klidne splest jeste mohl, jeste to tam neni tak vyvinuty ;) V Podoli mne teda vzdycky rikali, ze kolem 13tt je jeste brzo na to delat zavery ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
6.2.09 19:36

Ahoj,tak já jsem si takhle věřila u svého druhého těhotenství.To proto,že jsem ho měla zcela odlišné oproti tomu prvnímu.Tam jsem tušila,že to vude holka a taky,že ano.A u druhého jsem měla malé bříško(takové to klučičí),nepřibrala jsem tolik a vzhled byl v pohodě.Prý mi to i slušelo! :lol:
Dokonce jsem se i díky jistotě v:,–(ila se švagrem,že to bude kluk a na porodním sále jsem byla chvíli překvapená,ale šťastná.Prostě další holka.
Tak snad napotřetí!
A nebuď zklamaná,hlavně ať jste zdrávi.To je důležitější.
Jinak koukni se na čínský kalendář.Třeba uvidíš,co to bude.U mě tedy sedí na 100 %.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
6.2.09 19:46

Právě, že jsem teprve ve 12tt+4, taky jsem si nejdřív říkala, že se možná spletl, ale řekl mi, že to je na 90% kluk.
Podle čínského kalendáře mi vychází holčička i podle toho jak vypadám, tak vše nasvědčuje holčičce. Proto jsem si tím byla asi tak jistá. Už jsem chtěla nakupovat oblečky, ale teď váhám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
6.2.09 19:54

Na procenta nehraj, to nema zadnou vypovidaci hodnotu :D Ja se ptala hodne zkusenych dr. a pokazdy stejna odpoved. Vzhledem k tomu, ze se kolikrat seknou i ve 20tt, bych se na to nespolehla ;) Ono totiz toho pindika ma i holcicka nez ji tam vyroste okoli a to jeste nemusi mit tak vyrazny.
Na Cinu se taky nespolehej, u nas to nevyslo dvakrat ze tri pokusu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1293
6.2.09 19:57

v pohodě.
Mamka měla na mě koupenou modrou deku a modrej kočár, protože „pani ježiš vy jste krásná v tom těhotenství! No to bude kluk!“
Já jsem očekávala kluka, a taky „ježiš ty nemáš žádný pupínky, a ty máš kulatý (placatý, šišatý, hranatý… pětiúhelníkový…) břicho, no to bude kluk to je jasný.“ - no a máme holčičku.
Moje ségra urputně nazývala své břicho „Karolínka“, a vylezl Tomášek. Tudíž…
To, co cítíš ty, je sugesce - bohužel. Ony totiž jak jsou ty dvě možnosti, tak vlastně je to 50 na 50. Buď si to vsugeruješ a vyjde to (šance 1:1), a nebo si to vsugeruješ a je to ta druhá možnost.
Kdyby bylo desatero pohlaví tak se netrefíme už vůbec :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
6.2.09 20:10

Ahojky :D
Mne asi v 15tt řekli,že je to kluk.V 20tt,že je to holčička,pak v 26tt,že je to kluk.Ale nikdy mi to nepovedali na 100% :wink: A bol to kluk :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
6.2.09 20:19

kamaradka od pocatku „citila“,ze to bude holka…ve 12tt ji doktor rekl, ze by mohla byt…a ve 20tt to byl dalsi fotbalista :) a ten se potvrdil :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
6.2.09 20:24

Holky, pořád přemýšlím, jestli se nemám objednat ke známé, je gynekoložka, ať to mám kdyžtak potvrzený od dvou doktorů. Už jsem chtěla začít nakupovat, ale teď se mi do toho nějak nechce, pořád cítím, že je to holka, asi mi z toho hráblo. Nevíte jestli je rozdíl mezi ultrazvukem, co mají doktoří v ordinaci a tím, na který se chodí v tom 12tt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
6.2.09 20:29

To zalezi jakej kdo ma, nektery nejsou tak citlivy. Ja byt tebou, pockam do 16tt., to mi vzdycky rekli presne…na dobrym UZV. Ale zaruka to byt nemusi ;) Ted, i kdyz ti to druhej dr. potvrdi, porad to nic neznamena… dalsi by ti treba rekl opak a dalsi taky, fakt je brzo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
6.2.09 20:29
derida píše:
Holky, pořád přemýšlím, jestli se nemám objednat ke známé, je gynekoložka, ať to mám kdyžtak potvrzený od dvou doktorů. Už jsem chtěla začít nakupovat, ale teď se mi do toho nějak nechce, pořád cítím, že je to holka, asi mi z toho hráblo. Nevíte jestli je rozdíl mezi ultrazvukem, co mají doktoří v ordinaci a tím, na který se chodí v tom 12tt?
Tak mne robil ultrazvuk furt moj dr,akurat v tom 20tt mi ho robil v nemocnici primar a ten mi povedal blbosť.Ale mne to bolo jedno ja som chcela prekvapko,len manžel chcel vedieť :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
6.2.09 20:36

Deri -…nevěš hlavu… :lol: :lol:
my jsme při posledním mimi VĚŘILY,ŽE TO BUDE KLUK..i na usg nám to řekl i mudr ale tak na 70 procent.A to bylo radosti..do čtvrtice..hurááá kluk…A dokázal nám to tvrdit celé těhu…že to vypadá konečně na chlapa......a den před porodem ,když jsem diskutovala s Mudr. v porodnici o plánované sekci,protože mimi se otočilo zpátky.A šli mi dělat ultrazvuk znovu,aby zjistili kolik bude přibližně vážit(jestli by se třeba nedalo porodit přirozenou cestou),tak nám paní Dr.řekla..„no..tak holčička bude mít cca 3600g…atd…“
To byla teprve rána…dodnes vidím manžela jak koukal na tu doktorku,jestli není náhodou blbá a slepá…to byl teprve šok… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
6.2.09 20:45

Tak já si vždycky přála mít jako první holčičku. Když jsem teď otěhotněla, od začátku jsem si byla jistá, že čekám kluka. Jméno pro kluka jsem měla jasně vybrané, pro holku ne a pořád jsem koukala po klučičích oblečcích, po chlapečcích v kočárech…
Na ultrazvuku ve 20. týdnu se mě dr. zeptal, jestli chci vědět pohlaví. Řekla jsem, že to asi tuším, že to bude Matyáš. No, a on řekl, že by to jméno teda radši změnil, být mnou, protože to je jasná holčička :-D Trvalo mi prá hodin, než jsem tomu uvěřila a vstřebala to.
Na utz ve 31. týdnu mi jiný doktor taky potvrdil holčičku.

No, na 100% to bude jasné až za pár týdnů :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4419
6.2.09 21:00

No něco tam určo je :lol: , hlavní je, že to je zdravé mimi

Já byla na UTZ ve 12+2tt a ptala jsem se, jestli je fakt pravda říct tak brzy pohlaví. Chce to dobrý UTZ, spolupráci miminka a taky dobrého doktora. Tak to na UTZ doktor zkusil a já nejsem teda zdravotník, ale to co jsem viděla, tak jsem doktorovi řekla, že jestli tohle není pindík, tak teda nevím, co by to bylo :lol: . I on sám se přikláněl ke klučíkovi, ale sám mi řekl, že to je dost brzy a nemám dělat závěry. Ale já to cítila od začátku, že to kluk prostě bude a byl. A jááák krááásnej :lol: , tak se těš, mít dva kluky doma je super :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí