Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše: Více
Ne, to se mýlíte.
Pokud byste chtěla přistoupit k exekuci dlužné částky, tak nemáte v ruce vůbec nic.
@z.pepa
znovu. Když není kde brát - vše je převedené a dlužník ofiko nic nemá, navíc má děti těžko mohu něco chtít… Holt čtvrt mil je v trapu
Každopádně toto je jine-4 tisíce, hmmm jasné budu se soudit ![]()
A navíc dnes i SMS stačí jako smlouva. Obzvlášť když je to profil, fotky…
Příspěvek upraven 17.12.25 v 13:09
Šlo mi o to zda dotyčnému napsat… Peprnou odpověď. Že kdyby opravdu chtěl může přijít i po práci, autobusy jezdí…
@Anonymní píše: VíceŽe by všechen materiál a nářadí táhl busem? Nebo má vše u vás?
@JancaS84 jak píšu ; sebě dovézt..materiál ten co zbyva může dovézt kolega, dle mého
Tak proč to řešíte?
Už jste tímto způsobemk projela 250 000, tak vás 4000 nemůžou rozházet ![]()
A jen pro ty, co by to tu četli, ne obrázek profilu vám k ničemu není a SMS není průkazné uzavření smlouvy.
@z.pepa
no, nejdřív si o tom něco zjistěte jak v dnešní době funguje komunikace byť jen přes SMS a čím se osoby zavazují a jak se toto bere a pak něco pište ![]()
Ne čtvrt melounu nebyly moje akce, ale partnera kdy půjčil rodině a dopadlo to jak to dopadlo a nevezme si na nich nic.
PS: prej obrázek profilu
ty kraso.
Právě, že o tom leccos vím, vy evidentně jen trollíte. ![]()
Pro všechny. Co to tu čtou; ano, SMS email stačí proto aby jste prokázali dluh-info je potvrzeno od právníka
@lucad77 píše: Více
Nikdy jsme nic neplatili předem. Po práci dostaneme fakturu a zaplatíme, i tepelné čerpadlo a střecha se tak platila. Jedině kuchyň jsme platili před instalací, protože na míru. My teda berem firmy, u malých soukromníků je to možná jiné.
Jestli by nový řemeslník chtěl zálohu na materiál, který by byl jen pro mě a jinak by ho neprodal, tak to radši koupím sama, nejsem naivní.
Bohuzial realita dnesnej doby ak chces aby ti niekto prisiel nieco urobit tak iba na cierno a vsetko dopredu… Nejaka zmluva neexistuje, to radsej pojdu inam.
Riesim to tak ze material kupim ja (podla instrukcii od neho) a vyplacam ho vzdy ked odchadza podla toho ako sme sa dohodli.
Ale tiez som sa takto popalil, kazdopadne otravovoal som tak dlho az mi zalohu vratil (ked uz pracu neurobil) - trvalo to skoro rok.
@Pučálkovic.Amina
tepelnou, střecha je jiné než práce za pár tisíc… Jak píšu máme zkušenost i s řemeslníkem, který chtěl zálohu po špatných zkušenostech a práci odvedl na ![]()
@z.pepa zve zprávách je napsáno na co mají být použity peníze, číslo příjemné, odesílatele. Vše potvrzeno. Vesměs je to to samé jako papír. Akorát s tím rozdílem, že profil těžko někdo zfalšuje, papír ano