Věštění 2020

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
24.3.20 22:49

@Ou uz jsem, ale osala ze hned na nazat rekka ze nijdy ní olatit nebudu…
Rekla ze to dela 12 let a peníze si nebere a, že kdykoliv mohu zavolat a, že klidně i přijede až bude mít cestu, jezdívá tam kde bydlím. Řekla jsem jí jen jmeno nechtela ani datum narození abhned vedela ze mam D děti i pohlaví. A řekla dalsi veci, ktere nemohla vědět.

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
24.3.20 22:50
@Anonymní píše:
@Ou uz jsem, ale osala ze hned na nazat rekka ze nijdy ní olatit nebudu…
Rekla ze to dela 12 let a peníze si nebere a, že kdykoliv mohu zavolat a, že klidně i přijede až bude mít cestu, jezdívá tam kde bydlím. Řekla jsem jí jen jmeno nechtela ani datum narození abhned vedela ze mam D děti i pohlaví. A řekla dalsi veci, ktere nemohla vědět.

no tak ať se holka přihlásí do té paranormální výzvy… když to navrhneš, tak zcela zaručeně vymyslí nějaký blábol, proč to nemůže udělat.

Holt je dobré se smířit, že patříš k těm sugestibilnějším a důvěřivějším a nejspíš budou ve tvém okolí lidi, co toho zneužívají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.3.20 22:51
@Anonymní píše:
@Ou uz jsem, ale psala ze hned na nazatku rekla, ze nikdy ji platit nebudu…
Rekla ze to dela 12 let a peníze si nebere , že kdykoliv mohu zavolat a, klidně i přijede až bude mít cestu, jezdívá tam kde bydlím. Řekla jsem jí jen jmeno nechtela ani datum narození a hned vedela ze mam 2 děti i pohlaví. A řekla dalsi veci, ktere nemohla vědět.
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.3.20 22:55

@Ou ja jsem to jen to jen vyzkoušela a nebudu žít tím co mi řekla. Jen mě zajímala zkušenost dalších a prosím nech si už sve komenty nenechám se tady ponižovat a neurčuj mi do jaké skupinky patřím. To je drzost!! Když se tohle nezajímá, tak co děláš v takové diskuzi?

• Citovat
  • Upravit
261
24.3.20 22:57
@Ou píše:
Ano - paní byla v rámci cold readingu šikovnější. To že ty to nevidíš, neznamená, že to není.

Myslím že mýlíš…byla jsem cca dva roky zpátky u kartarky, víceméně ze zvědavosti, nevěřila jsem, stále nevím co si myslet, ale opravdu věděla věci které nikdo jsme neví.. A to jsem jí řekla jen dobrý den A podala ruku..na nic se neptala, nic nechtěla vědět, jen mluvila.. byly to takové věci, vyloženě konkrétní, ne jen takové to naznačování..nevím, jestli někdo má takový dar, nebo či co, ale věděla v podstatě celou moji minulost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
24.3.20 22:59
@Ou píše:
no tak ať se holka přihlásí do té paranormální výzvy… když to navrhneš, tak zcela zaručeně vymyslí nějaký blábol, proč to nemůže udělat.Holt je dobré se smířit, že patříš k těm sugestibilnějším a důvěřivějším a nejspíš budou ve tvém okolí lidi, co toho zneužívají.

Hele nemusí to tak být..já se nikdy zneužít nenechala, spíš jsem ta potvora v životě bohužel někdy já, ale přesto některým věcem věřím, a jak to doopravdy je, bůhví :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
24.3.20 23:42
@Russet píše:
Ne. Jsou to podvodnice a peníze utrať raději za kadeřníka nebo za dobré jídlo.

To víš že jo, pak bude tlustá. To raději ten kadeřník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
25.3.20 08:14
@Miala27 píše:
To víš že jo, pak bude tlustá. To raději ten kadeřník.

Dobré jídlo může být i zdravé. Nepíšu kilo bonbonů z cukrovinek od Pedra… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
25.3.20 10:12
@Russet píše:
Dobré jídlo může být i zdravé. Nepíšu kilo bonbonů z cukrovinek od Pedra… :jazyk:

No jo, ted jsi mě vážně dostala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mamanova93
25.3.20 11:09

Pro zakladatelku
Napsala byste kontakt na tu paní? Taky bych jí ráda zavolala, pak můžeme porovnat zkušenosti. ;)

• Citovat
  • Upravit
2
6.4.20 10:05
@Anonymní píše:
Ja s ní právě mluvila dneska po tel. Nechtěla nic vědět jen jméno a řekla pár zajímavých věcí hned řekla, že mám 2 děti a hodně dalších zajímavostí. Můžu prý zavolat kdykoliv abychom rozebírali podrobněji. Byla to stará příjemná paní. Tak uvidím co bude no ale řekla, že si peníze nevezme a klidně se můžeme i vidět později.

a máte kontakt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
5.11.20 20:52

Pro zakladatelku

@Anonymní píše:
Ja s ní právě mluvila dneska po tel. Nechtěla nic vědět jen jméno a řekla pár zajímavých věcí hned řekla, že mám 2 děti a hodně dalších zajímavostí. Můžu prý zavolat kdykoliv abychom rozebírali podrobněji. Byla to stará příjemná paní. Tak uvidím co bude no ale řekla, že si peníze nevezme a klidně se můžeme i vidět později…můžu poprosit o kontakt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat