Věštění - zážitek

396
24.8.22 05:07

Věštění - zážitek

Dobré ráno, dámy.
Včera se mi na nádraží stala taková dost podivná věc…
Jdu do města z nádraží a potkám jednu cikánku. V životě jsem ji neviděla. A ona mi tvrdila, že mě zná, že jsem si u ní před 3 roky řešila nešťastnou lásku.
Odtáhla mě stranou, že mi řekne víc. Šla jsem s ní tedy kousek a začala mi věštit. Aniž by vytáhla karty. Říkala mi, že dělám v administrativě, což není pravda. Nastupuji na vysokou školu.
Tak mi říkala, že mě v rodině čeká nějaká operace a že já sám mám nějaký potlačovány zdravotní problém. Řekla mi i, že budu mít prý dvě děti. Dost mě tou operací a tak vyděsila.
A pak jsem se od ní chtěla odtrhnout. Chtěla mi věštit z ruky. Ale požádala mě o peníze. Že za 300,– mi bude věštit. Chtěla jsem utéct, ale ona, že chce, abych jí tady za ty informace zaplatila. Prý je těhotná. Tak jsem jí hodila dvacku a utekla pryč.

Myslíte si, že na tom, co mi říkala, může být něco pravda? Nebo spíš kecala a chtěla ze mě dostat nějaké peníze? Ona mě nikdy předtím ta paní neviděla. Ani já ji…
Jenom jsem ji uviděla s hned mi blesklo, že asi něco bude chtít.
A říkala, že mě trápí náhlé úmrtí v rodině…no a včera večer jedno v rodině bylo. Ale to jsme čekali tak trochu…
A ona o tom úmrtí mluvila v tom smyslu, že mě nějaké náhlé rodinné úmrtí postihlo. Co si myslíte vy? Má cenu to řešit, nebo paní spíš jen říkala „cosi“, co vytáhla z rukávu, abych jí dala víc peněz?
Děkuji.
Jsem z toho nervózní dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2387
24.8.22 05:38

A i kdyby, tak co - nic tragického ti neřekla. :nevim: Lidi chodí na zákroky běžně - to klidně může jít někdo k zubaři a ten potlačovaný zdravotní problém to má taky leckdo (třeba akné, řídké vlasy, alergie etc.). Tu administrativu prostě tipla, většina žen dělá v administrativě (plus možná u tebe zhodnotila i oblečení, jakože nemáš montérky :mrgreen: ) a dost lidí chce mít dvě děti. A úmrtí v rodině se taky vždycky nějaké najde, i kdyby to měl být třeba pes. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
24.8.22 06:20

@Tomie

Děkuji za objasnění. Taky jsem si to tak myslela. :)
Jenom jsem se chtěla ujistit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3796
24.8.22 06:21

Chtěla prachy, v Novém Užgorodu (dříve Brno) je takových podobných plný nádraží 🙄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stará známá
24.8.22 06:31

Neprikladej tomu zadnou vahu. Stalo se mi asi 2× v zivote na ruznych mistech. Chce jen penize. Jednou jsem nedala zadne a dost sproste mi nadala. Pust to z hlavy.

• Citovat
  • Upravit
35751
24.8.22 07:15

Příště ji pošli hned někam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
24.8.22 07:24
@Mia2020 píše:
Dobré ráno, dámy.
Jdu do města z nádraží a potkám jednu cikánku. V životě jsem ji neviděla. A ona mi tvrdila, že mě zná, že jsem si u ní před 3 roky řešila nešťastnou lásku.
Odtáhla mě stranou, že mi řekne víc. Šla jsem s ní tedy kousek a začala mi věštit. Aniž by vytáhla karty. Říkala mi, že dělám v administrativě, což není pravda. Nastupuji na vysokou školu.
Tak mi říkala, že mě v rodině čeká nějaká operace a že já sám mám nějaký potlačovány zdravotní problém. Řekla mi i, že budu mít prý dvě děti. Dost mě tou operací a tak vyděsila.
A pak jsem se od ní chtěla odtrhnout. Chtěla mi věštit z ruky. Ale požádala mě o peníze. Že za 300,– mi bude věštit. Chtěla jsem utéct, ale ona, že chce, abych jí tady za ty informace zaplatila. Prý je těhotná. Tak jsem jí hodila dvacku a utekla pryč.Myslíte si, že na tom, co mi říkala, může být něco pravda? Nebo spíš kecala a chtěla ze mě dostat nějaké peníze? Ona mě nikdy předtím ta paní neviděla. Ani já ji…
A říkala, že mě trápí náhlé úmrtí v rodině…no a včera večer jedno v rodině bylo. Ale to jsme čekali tak trochu…
A ona o tom úmrtí mluvila v tom smyslu, že mě nějaké náhlé rodinné úmrtí postihlo. Co si myslíte vy? Má cenu to řešit, nebo paní spíš jen říkala „cosi“, co vytáhla z rukávu, abych jí dala víc peněz?
Děkuji.
Jsem z toho nervózní dost.

Každého čeká někdy nějaké úmrtí v rodině. Prostě žebračka a ty ses nechala ukecat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33555
24.8.22 08:34
@Mia2020 píše:
Dobré ráno, dámy.
A pak jsem se od ní chtěla odtrhnout. Chtěla mi věštit z ruky. Ale požádala mě o peníze. Že za 300,– mi bude věštit. Chtěla jsem utéct, ale ona, že chce, abych jí tady za ty informace zaplatila. Prý je těhotná. Tak jsem jí hodila dvacku a utekla pryč.Myslíte si, že na tom, co mi říkala, může být něco pravda? Nebo spíš kecala a chtěla ze mě dostat nějaké peníze? Ona mě nikdy předtím ta paní neviděla. Ani já ji…
Děkuji.

Klid, snažila se z tebe vytáhnout peníze, nic víc v tom nehledej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
24.8.22 08:53

Tohle je úplně normální. Mě tak už xkrát zastavila nějaká cikánka s nějakou věštbou:
„Doma na vás čeká štěstí paní!“ nebo nějaká jiná hláška a vlezla mi do cesty.
Já se vždycky zasekla, protože a) jsem slušně vychovaná a na pozdravy a podobná oslovení odpovídám, b) mi vleze přímo pod nohy a nechci se o ní přerazit.

Pak je to klasika: „Pojďte, pojďte, já vám řeknu víc!“ A tahají člověka někde pryč. Kde pak plácnou kdejakou kravinu a chtějí zaplatit. A když člověk nezaplatí, tak ho proklínají, přejí mu rakoviny a ať zdechne pod autem a tak…
Takže jakmile na mě nějaká taková cikánka zaútočila nějakou tou svou věšteckou větou, vždycky jsem jí poděkovala a řekla, že spěchám pryč a stejně nemám peníze. Když vidí, že není šance, tak nechají člověka být a jdou si chytnout jinou oběť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
24.8.22 09:11
@Mia2020 píše:
Dobré ráno, dámy.
Děkuji.

Je to jejich osvědčený způsob chování, jak z člověka dostat peníze. Dělají to od nepaměti. Jako mladá jsem na to asi dvakrát skočila. Teď už to znám a jak se ke mě takové snědé individuum blíží, usmívá se a tvrdí, že mám dobré srdíčko, tak rovnou nekompromisně oznámím, že nechci věštit a jdu rázným krokem rychle pryč. Je to snůška nesmyslů, které volí tak, aby vypadaly vstřícně, věrohodně a zároveň vzbudily zvědavost a dojem, že jsou vědmy století. Hoď to za hlavu. Buď ráda, že tě oškubala jen o dvacku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
24.8.22 09:12
@LilyJane píše:
Tohle je úplně normální. Mě tak už xkrát zastavila nějaká cikánka s nějakou věštbou:
„Doma na vás čeká štěstí paní!“ nebo nějaká jiná hláška a vlezla mi do cesty.
Já se vždycky zasekla, protože a) jsem slušně vychovaná a na pozdravy a podobná oslovení odpovídám, b) mi vleze přímo pod nohy a nechci se o ní přerazit.Pak je to klasika: „Pojďte, pojďte, já vám řeknu víc!“ A tahají člověka někde pryč. Kde pak plácnou kdejakou kravinu a chtějí zaplatit. A když člověk nezaplatí, tak ho proklínají, přejí mu rakoviny a ať zdechne pod autem a tak…
Takže jakmile na mě nějaká taková cikánka zaútočila nějakou tou svou věšteckou větou, vždycky jsem jí poděkovala a řekla, že spěchám pryč a stejně nemám peníze. Když vidí, že není šance, tak nechají člověka být a jdou si chytnout jinou oběť.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
24.8.22 10:59

Teď si představ že tě za tu dvacku proklela do 5. kolena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
24.8.22 12:38
@Kipa22 píše:
Je to jejich osvědčený způsob chování, jak z člověka dostat peníze. Dělají to od nepaměti. Jako mladá jsem na to asi dvakrát skočila. Teď už to znám a jak se ke mě takové snědé individuum blíží, usmívá se a tvrdí, že mám dobré srdíčko, tak rovnou nekompromisně oznámím, že nechci věštit a jdu rázným krokem rychle pryč. Je to snůška nesmyslů, které volí tak, aby vypadaly vstřícně, věrohodně a zároveň vzbudily zvědavost a dojem, že jsou vědmy století. Hoď to za hlavu. Buď ráda, že tě oškubala jen o dvacku.

Dobře, děkuji. Už si na takové paní dám pozor. Příště prostě řeknu, že spěchám. A bude to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
24.8.22 12:40
@Kipa22 píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ona chtěla za tyto informace, které mi sama sypala, peníze. A nechtěla mě pustit dál. Tak jsem řekla, že nemám tolik peněz. A ona, že je nutné potřebuje a že je těhotná. Tak jsem vytasila dvacku a hodila to po ní.
Kdyby byla seriózní, určitě by mi to necpala takovým způsobem.
Děkuji. Už jsem se ponaučila a nechám to abat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
24.8.22 17:13
@Mia2020 píše:
Ona chtěla za tyto informace, které mi sama sypala, peníze. A nechtěla mě pustit dál. Tak jsem řekla, že nemám tolik peněz. A ona, že je nutné potřebuje a že je těhotná. Tak jsem vytasila dvacku a hodila to po ní.
Kdyby byla seriózní, určitě by mi to necpala takovým způsobem.
Děkuji. Už jsem se ponaučila a nechám to abat.

Oni jsou takoví. Ví že vždycky natrefí na někoho, kdo tohle ještě nezažil, tak se nechá oblbnout. A pak jsou agresivní, s člověkem se klidně poperou a vždycky mají v zásobě alespoň několik dalších, kteří jim kryjou záda.
Utíkat pryč, jenom jak je vidíte. Oni takové ty dobré duše poznají už na dálku a hned na ně útočí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová