Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
V každém dalším těhotenství jsem měla větší, u prvního to bylo skromné bříško a u čtvrtého jsem vypadala, jak kdybych spolkla medicinbal ![]()
Tohle je ale ovlivněné i delkou doby mezi těhotenstvími a jestli posilujes břicho. Mám malé rozestupy a necvičila jsem.
@Anonymní píše:
Ahoj,
chtěla bych se zeptat maminek, které za sebou mají více těhotenství. Zdali jste měly v druhem těhotenství větší bříško než v tom prvním? Nebo menší?Anonym, chci to těhotenství chvíli tajit.
Já jsem teda vypadala jako hroch v každém těhotenství, trápily mě otoky. Ale břicho jsem měla plus mínus stejný u všech.
Ve druhém stejné, ale vylezlo snad hned po pozitivním testu. První nebylo vidět do 5 měsíce.
Prvni jsem jeste pred porodem vyadala tak na 4-5 mesic max.
Druhe uz bylo vetsi, ale jen o trochu, a ted cekam dvojcata, tak jsem sama zvedava ![]()
Ano a ve třetím úplně Mega
a hlavně naskočilo strašně rychle, od 4 měsíce jsem vypadala, že budu každým dnem rodit ![]()
Ano při druhém tehu větší břicho, přibrala jsem asi o dvě kila víc a dcera byla i větší o půl kila než první syn
V prvním bylo břicho bezpečně vidět tak kolem 25tt, teď končim první trimestr a zatím není nic vidět, tak uvidíme jak to bude dál. Ale mám čtyři roky po prvním porodu a břišní svalstvo v lepší formě než před ním, tak snad ani teď nebudu hrošice ![]()
Ahoj, při druhém začalo dříve růst a bylo aj větší, nebo alespoň mi to tak přišlo
Měla sem syna strašně nízko, takže při chůzi do schodů sem měla pocit, že ho bušim do hlavy ![]()
První těhotenství, jedno dítě a velké bricho.
Druhé těhotenství, dvojčata, břicho menší než poprvé.
Takže tak
![]()
@Anonymní píše:
Ahoj,
chtěla bych se zeptat maminek, které za sebou mají více těhotenství. Zdali jste měly v druhem těhotenství větší bříško než v tom prvním? Nebo menší?Anonym, chci to těhotenství chvíli tajit.
Břicho jsem měla u druhého těhotenství menší…
Větší, ale ne o moc. Spis bylo driv videt. Taky jsem měla o půl kila větší dítě než bylo první, takže možná taky proto.
Měla jsem je asi stejně velké, jen mi při druhém vyrostlo mnohem dříve. A pak už tolik nerostlo.
Při druhém rozhodně větší. Už od 25tt dosáhlo velikosti břicha u prvního při porodu. Od té doby jen roste a roste
![]()
Ahoj,
chtěla bych se zeptat maminek, které za sebou mají více těhotenství. Zdali jste měly v druhem těhotenství větší bříško než v tom prvním? Nebo menší?
Anonym, chci to těhotenství chvíli tajit.