Větší poševní vchod po porodu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
22.1.26 06:20

Větší poševní vchod po porodu

Holky jsem 6 týdnů po porodu a dost jsem se zděsila. Měla jsem “jen” 4 vnější stehy a vnitřní žádné, ale když jsem se koukla tam dolů, tak ten poševní chod je obrovskej a prakticky si vidím dovnitř. Je to normální a stáhne se to nebo si mám šetřit na plastiku? 8o 8o

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5623
22.1.26 06:24

No, po porodu to prostě není jako dřív :nevim:
Ani nevím, jestli to plastika dokáže vyřešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14556
22.1.26 06:47

A hned po porodu ses nekoukala, jak to vypadá? To je teprve masakr :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
22.1.26 07:08

Ježiši nekoukej tam, zbytečně na to nešahej a klid. Šestinedělí sice skončilo, ale než se dá všechno do pořádku, trvá to. Cvičíš? Proti rozestupu břišních svalů, pánevní dno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.26 07:36

Stáhne se to. Jsem po dvou vaginálních porodech a sex je jako dřív a ani tampón ze mě nevypadává :) Každopádně se dole neprohlížím, nikdy jsem neměla tu potřebu, ale pocitově je vše jak bylo

• Citovat
  • Upravit
5623
22.1.26 09:53
@Anonymní píše: Více

Pocitově ano, esteticky nikoliv :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.26 10:27
@Lil Kitkatt píše: Více

Mluví z tebe nějaké trauma? Manžel nemá pocit, že by u mě bylo něco změněno… Takže chci zakladatelku povzbudit, že porod nemusí znamenat nevratné změny

• Citovat
  • Upravit
4062
4.2.26 23:59

U ne z vnejsku vypada vse normalne - ono vypadalo rychle po porodu - nekolik vnitrnich stehu jsem mela ale sesili me dobre. - mela jsem mladou doktorku a moje poporodni dula jeji praci chvalila.
Ted jen posilovst panevni dno - jsem 3 mesice poporodni dula jeji porodu. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1036
5.2.26 00:35
@Anonymní píše: Více

Já se podívala hned po návratu z porodnice (něco mně tam šil, asi 2 stehy někde nahoře, chtěla jsem mrknout) šití jsem nenašla, už to bylo zahojené, nicméně z té díry pekelné jsem se zhrozila - nedoporučuju to dělat a nečumět pár dnů po porodu. Smrsklo se to celkem rychle do obvyklé velikosti, jen se mi změnilo postavení stydké kosti, byla víc dopředu a taky jsem čůrala trochu jiným směrem, jakože víc vpřed a to už tak zůstalo :mrgreen: takže asi tak, gynekoložce se to na kontrole po šestinedělí velmi líbilo, byla docela nadšená :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6591
5.2.26 00:51
@Semtex píše: Více

To je masochistické, ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...