Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
No, po porodu to prostě není jako dřív ![]()
Ani nevím, jestli to plastika dokáže vyřešit.
A hned po porodu ses nekoukala, jak to vypadá? To je teprve masakr ![]()
Ježiši nekoukej tam, zbytečně na to nešahej a klid. Šestinedělí sice skončilo, ale než se dá všechno do pořádku, trvá to. Cvičíš? Proti rozestupu břišních svalů, pánevní dno?
Stáhne se to. Jsem po dvou vaginálních porodech a sex je jako dřív a ani tampón ze mě nevypadává
Každopádně se dole neprohlížím, nikdy jsem neměla tu potřebu, ale pocitově je vše jak bylo
@Lil Kitkatt píše: Více
Mluví z tebe nějaké trauma? Manžel nemá pocit, že by u mě bylo něco změněno… Takže chci zakladatelku povzbudit, že porod nemusí znamenat nevratné změny
U ne z vnejsku vypada vse normalne - ono vypadalo rychle po porodu - nekolik vnitrnich stehu jsem mela ale sesili me dobre. - mela jsem mladou doktorku a moje poporodni dula jeji praci chvalila.
Ted jen posilovst panevni dno - jsem 3 mesice poporodni dula jeji porodu. ![]()
@Anonymní píše: Více
Já se podívala hned po návratu z porodnice (něco mně tam šil, asi 2 stehy někde nahoře, chtěla jsem mrknout) šití jsem nenašla, už to bylo zahojené, nicméně z té díry pekelné jsem se zhrozila - nedoporučuju to dělat a nečumět pár dnů po porodu. Smrsklo se to celkem rychle do obvyklé velikosti, jen se mi změnilo postavení stydké kosti, byla víc dopředu a taky jsem čůrala trochu jiným směrem, jakože víc vpřed a to už tak zůstalo
takže asi tak, gynekoložce se to na kontrole po šestinedělí velmi líbilo, byla docela nadšená ![]()
Holky jsem 6 týdnů po porodu a dost jsem se zděsila. Měla jsem “jen” 4 vnější stehy a vnitřní žádné, ale když jsem se koukla tam dolů, tak ten poševní chod je obrovskej a prakticky si vidím dovnitř. Je to normální a stáhne se to nebo si mám šetřit na plastiku?