Větší zadýchávání plus zahlenění

42
20.1.23 21:00

Větší zadýchávání plus zahlenění

Zdravím. Po Vánocích a začátkem roku jsem měl takovou virozu s kašlem. No a zhruba když mi přestával ten kašel tak jsem si všiml, že se trochu víc zadýchávám do schodů nebo kopce. Zahleněnej jsem uplne stejně jako když jsem měl ten kašel. Tak nevím, může se stát že po kašli se člověk nějakou dobu víc zadýchává?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ou
24138
20.1.23 21:02

Ano, je to běžné, nemášt to pořádně doléčené.

Jez hodně ovoce a zeleniny, ještě vyloženě nesportuj a pij třeba tymiánový, nebo mateřídouškový čaj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
20.1.23 21:07

@Ou Ok, hned mě to napadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
21.1.23 12:04
@JRK8 píše:
Zdravím. Po Vánocích a začátkem roku jsem měl takovou virozu s kašlem. No a zhruba když mi přestával ten kašel tak jsem si všiml, že se trochu víc zadýchávám do schodů nebo kopce. Zahleněnej jsem uplne stejně jako když jsem měl ten kašel. Tak nevím, může se stát že po kašli se člověk nějakou dobu víc zadýchává?

Mám to taky. Jitrocelový sirup, ovocné freshe a džusy, na nos Sanorin, dále na imunitu echinacea kapky, na noc aspirin. Bráchovi pomohl Bronchipret, mně tedy absolutně ne, já inhalace heřmánku pod ručníkem a vdechování zelené francovky :-)V posteli hodně podložit hlavu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
21.1.23 12:09

Ji, a dávám si na dno kávového hrnečku vaječňák, maličko ohřeji v mikrovlně a vypiji na zahřátí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
21.1.23 12:11

@maskovak ok díky za radu a zkušenost. Vyzkouším to všechno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
21.1.23 12:24
@JRK8 píše:
@maskovak ok díky za radu a zkušenost. Vyzkouším to všechno

Nej jezelená Alpa na dýchání a dát heřmánek do vroucí vody v hrnci, naklonit se nad to, přikrýt hlavu ručníkem a inhalovat. Jo a olej (olivový, stolní)na nějaký starý ručník a přikládat na noc na hrdudník (někdo dává místo oleje plátky špeku)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí