Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Zdravím. Po Vánocích a začátkem roku jsem měl takovou virozu s kašlem. No a zhruba když mi přestával ten kašel tak jsem si všiml, že se trochu víc zadýchávám do schodů nebo kopce. Zahleněnej jsem uplne stejně jako když jsem měl ten kašel. Tak nevím, může se stát že po kašli se člověk nějakou dobu víc zadýchává?
Ano, je to běžné, nemášt to pořádně doléčené.
Jez hodně ovoce a zeleniny, ještě vyloženě nesportuj a pij třeba tymiánový, nebo mateřídouškový čaj.
@JRK8 píše:
Zdravím. Po Vánocích a začátkem roku jsem měl takovou virozu s kašlem. No a zhruba když mi přestával ten kašel tak jsem si všiml, že se trochu víc zadýchávám do schodů nebo kopce. Zahleněnej jsem uplne stejně jako když jsem měl ten kašel. Tak nevím, může se stát že po kašli se člověk nějakou dobu víc zadýchává?
Mám to taky. Jitrocelový sirup, ovocné freshe a džusy, na nos Sanorin, dále na imunitu echinacea kapky, na noc aspirin. Bráchovi pomohl Bronchipret, mně tedy absolutně ne, já inhalace heřmánku pod ručníkem a vdechování zelené francovky
V posteli hodně podložit hlavu
Ji, a dávám si na dno kávového hrnečku vaječňák, maličko ohřeji v mikrovlně a vypiji na zahřátí
@JRK8 píše:
@maskovak ok díky za radu a zkušenost. Vyzkouším to všechno
Nej jezelená Alpa na dýchání a dát heřmánek do vroucí vody v hrnci, naklonit se nad to, přikrýt hlavu ručníkem a inhalovat. Jo a olej (olivový, stolní)na nějaký starý ručník a přikládat na noc na hrdudník (někdo dává místo oleje plátky špeku)