Větší znaménko na břiše

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
22.6.18 15:22

Větší znaménko na břiše

Ahoj děvčata, prosím o radu nebo uklidnění. :nevim: Předem prosím rypadla co všechno dělají dobře, ať napíšou. Mám dotaz ohledně pih. Mám na těle docela dostih. Jen na břiše mám 2 větší. Kolem půl centimetru. Mám je dlouho. Nejméně 6 let určitě. V prvním těhotenství se mi ta piha zvětšilla. A možná i ta druhá. Vím že se to v těhotenství stává běžne. Jinak se mi pihy dělají hlavne když se vrátíme od moře. 1× za rok. Jinak se neopaluji. Jen u moře. S tím, že před mořem jdu cca. 14 dní předem na solárko.
A přijde mi, že se mi některé pihy po slunění nebo solária jakoby trochu zvětší. Bohužel nevím, zda ta piha na břiše měla před cca. 6 lety také průměr půl centimetru nebo měla o milimetr méně. Na kožní objednaná jsem. Ale to čekání je děsný. :,( Čím víc si čtu na netuším, tím víc jsem si vsugerovala že to je strašný. Melanom kůže atd.
Chci se zeptat těch, co mají také dost pih a to větších nebo někde i vystouple, že to mají dobre. A ty z vás, co byli na odstraněni, tak jak to bylo velké a jaký byl výsledek? Moc vám děkuji. Omlouvám se, ze jsem tak vystrašená, ale na internetu si čtu samé melanom atd. a jde mi z toho hlava kolem a člověk nevidí ty případy, kdy má člověk pihy, znaménka a je to ok a nebo vyřiznuti bylo ok. Moc vám děkuji za rady a zkušenosti. :hug:
Anonymně kvůli rodině co sem chodí.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
22.6.18 15:45

Měla jsem jedno znaménko u nosu, které mě z ničeho nic začalo svědit, i vystouplo trochu. Zkontrolovali ho, odstranili, histolka vyšla neg., vše ok. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.6.18 16:31

prosím anonym!

mám pihu na břiše, ta se mi roztáhla hodně díky striím po třech těhu.. Ale co mě dost trápí je znaménko přímo při anální dírce :roll: Není jako hned u vchodu, ale trochu na hoře a je tak 0,5cm a vystouplé dost.. Ale komu to ukázat že :D Dost se stydím, ještě při představě ukazovat zadek kožní :D chudák… :D

• Citovat
  • Upravit
434
22.6.18 16:41

Já byla několikrát na odstranění. Hodně na to trpím. Měla jsem hodně velké na břiše, kousek od pupku. Začalo se ještě více zvětšovat a mělo nepravidelné okraje. Bylo i hodně vystouplé. Odstranili a dopadlo vše dobře.
Celkem mám odstraněno 5 znamének a 2 další bych potřebovala.
Určitě to dobře dopadne :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
22.6.18 16:45

Sestra měla větší znaménko pod prsem, kde to měla věčně rozedřené podprsenkou. Odstraněno bez potíží, dokonce na plastice a grátis, jelikož se jednalo o odstranění ze zdravotního důvodu, nikoliv estetického. Myslím, že pak ještě byla zkontrolovat a odstranit nějaká znaménka na zádech. A taky vše ok. Neboj, určitě to bude dobrý!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
22.6.18 20:16
@Anonymní píše:
Ahoj děvčata, prosím o radu nebo uklidnění. :nevim: Předem prosím rypadla co všechno dělají dobře, ať napíšou. Mám dotaz ohledně pih. Mám na těle docela dostih. Jen na břiše mám 2 větší. Kolem půl centimetru. Mám je dlouho. Nejméně 6 let určitě. V prvním těhotenství se mi ta piha zvětšilla. A možná i ta druhá. Vím že se to v těhotenství stává běžne. Jinak se mi pihy dělají hlavne když se vrátíme od moře. 1× za rok. Jinak se neopaluji. Jen u moře. S tím, že před mořem jdu cca. 14 dní předem na solárko.
A přijde mi, že se mi některé pihy po slunění nebo solária jakoby trochu zvětší. Bohužel nevím, zda ta piha na břiše měla před cca. 6 lety také průměr půl centimetru nebo měla o milimetr méně. Na kožní objednaná jsem. Ale to čekání je děsný. :,( Čím víc si čtu na netuším, tím víc jsem si vsugerovala že to je strašný. Melanom kůže atd.
Chci se zeptat těch, co mají také dost pih a to větších nebo někde i vystouple, že to mají dobre. A ty z vás, co byli na odstraněni, tak jak to bylo velké a jaký byl výsledek? Moc vám děkuji. Omlouvám se, ze jsem tak vystrašená, ale na internetu si čtu samé melanom atd. a jde mi z toho hlava kolem a člověk nevidí ty případy, kdy má člověk pihy, znaménka a je to ok a nebo vyřiznuti bylo ok. Moc vám děkuji za rady a zkušenosti. :hug:
Anonymně kvůli rodině co sem chodí.

zajdi si na kontrolu na kožní, je to otázka pár minut.. jsem pihatá, hodně se opaluju, 1× za půl roku si to nechám zkontrolovat, pokud se dr něco nezdá, pošle mne pod kudlu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
22.6.18 22:12

@Maja25 neboj, bude to dobré :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
23.6.18 14:56
@Maja25 píše:
@Ice79
Také ti moc děkuji za uklidnění. :hug: :hug: :hug: Vim ze jsem asi magor už z toho, ale fakt si už všechno vsugerovavam. Už se fakt nebudu opalovat a ani solarko. Ani jednou za rok. Fakt ze ne. A mohu se zeptat, kde jito vyrizli zdarma a jak dlouho čekala na vyříznuti + výsledek. Me to prohlidne kozar, ale ten asi nemá dermatoskop. :nevim: Nevim. Den potom jsem se objednala na soukromou kliniku do Prahy, ty maji dermatoskop, ale vyříznuti jak jsem psala 2000 Kč + 600 Kč histolka. :nevim: To je jako mazec za jedno znaménko. A to i když bych to mela doporučené, tak to musím zaplatit. :nevim:

Jé, tak to si už tak moc nepamatuju. Ale vím, že dermatoskop měla teda už kožařka a ona jí pŕímo dala papír na plastiku, tenkrát někde v Ostravě. Šla tam myslím tak za týden, dlouho to netrvalo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
25.6.18 08:09
@Maja25 píše:
@martina.se Děkuji. :hug: :hug: Fakt moc. Je ted na me toho nějak moc. :,( V černu laparla, výsledek mimco do pul roku jinak nevíme. Jo a jinak než pres IVF to nepůjde. Tak snad to kožní alespoň bude dobře. :nevim: Jinak fakt nevím. A ještě čekám na histologii po laparce. :nevim: Tak snad to bude také dobrw. Promin že si tu tak stěžuji. Jen je toho nějak moc. Dekuji. Za uklidnění. :hug:
Ale chápu, ze toho ma dost lidi v živote víc a maji to těžký.
:hug: držim pěsti.. nesešlo se to dobře, ale oboje bude OK :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
25.6.18 14:18

@Maja25

Já byla na chirurgii a tam mi to vyřízli. Jak dlouho jsem čekala na výsledky si už bohužel nepamatuji :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1543
25.6.18 15:01

Jsem pěkně flekatá, některé pihy mají i k 1cm a přesto vše ok (ťuk ťuk). Chodím každý rok na kožní, pár pih i sledují digitálním dermatoskopem. Jinak pokud máš hodně pih, vybodla bych se na opalování a hlavně na solárko 8o Zdraví máme jen jedno a smetanová pleť taky není špatná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
26.6.18 06:50

@Maja25
Ano, byla jsem na chirurgii v nemocnici. Je to otázka chviličky a za 4-5 jsem šla vytáhnou stehy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí